אני מתפטרת!

נשית~37

New member
אני מתפטרת!

אני בעלי והילדים החלטנו מהיום לפטר את המטפלת שדאגה להם לארוחה חמה כל יום בביתה, עזרה להם להכין שיעורי בית (אם הקטנצ´יק הסכים) וב16:00 הקפיצה אותם הבייתה. ובכן, מהיום החלטנו להסתדר בלעדייה
...נכנסתי הבייתה ב17:30 ועד עכשיו אני ב-מ-ט-ב-ח
...כלים של הצהריים...ארוחת ערב...כלים של ארוחת הערב...להכין להם אוכל למחר...סירים של האוכל של מחר....
...אמבטיות של היום...כביסה של כל השבוע...
. ככה זה יהיה כל יום?
אני אזדקן מהר ככה.. וכפות הידיים שלי צריכות מלאי חדש של קרם...
. ה-צ-י-ל-ו !

נשית~37

New member
החסה שלי כשרה...

אבל תמיד יש כאלה שמקפידים מידי...
. ובכלל סליט חסה הוא סלט חסה...היו כאלה שיעצו לי להוציא את עגבניות השרי מהסלט חחחחחח (כנראה שבכל סיפור שכותבים נדרשת הבהרה שכל קשר בין הסיפור למספר הינה מיקרית בהחלט).

נשית~37

New member
תני להם לדבר..../images/Emo8.gif

סלט החסה שלי בעינו עומד חחחחח. אני יודעת מה אני צריכה עכשיו, הולכת לעמוד מתחת לזרם מים חמים חמים
.. למרוח את עצמי אח"כ בקרם
..או שימרחו אותי..
או ש...אני... צ´או אח"כ

הזכרת לי..

את השיר "לילה ראשו בלי אמא"
יום ראשון ללא העוזרת, מחר יהיה הרבה יותר קל...

נעמי 1

New member
בטח יהיה יותר קל.

תעברו לכלים חד פעמיים ותצפו את כל הבית בניילונים שישאר נקי.

מרי-לו

New member
אני מבטיחה!

מניסיון יקירתי...
נכון שאמרת להם שאת גאה בהם על כך שהם נשארו לבד והסתדרו כ"כ יפה? נכון? כי אם לא אז מיד לומר להם! אה, וד"א לא יזיק לרתום את הבעל לעזרה... פעם הוא ידיח כלים ואת תנוחי... פעם את תנוחי והוא ידיח כלים... גם זה עובד, מניסיון
בהצלחה לך ולהם

נשית~37

New member
תודה...

בטח אמרתי להם, אני טובה בלטפח אגו (במיוחד של דרדסים
). והוא...נעמד לידי עם מבט מרחם חחחח ואומר לי "אני יודע שאת בטראומה, אבל אל תדאגי אני אעזור לך". יאללה, עברנו את פרעה...נעבור גם את זה. מזל שהשאירו לי מים חמים.

ארנבי

New member
תגידי השתגעת???

עכשיו תשמיני כמו חבית תוך שנה לא אבדיל אם זו את או מקרר... מהר לחזור לעבודה .. מהר!!!

למעלה