אני מתפוצצת

• פותח הנושא may1
  • פורסם בתאריך

may1

New member
אני מתפוצצת

אני עכשעו בעבודה והידיים שלי רועדות מעצבים, בא לי לבכות אני נוטה לחשוב שהתגברתי על הבעיה שלי אבל לפעמים מסתבר שלא נקלעתי לויכוח עם אנשים בעבודה הם חושבים שאיציק מורדכי מסכן מרחמים עליו ואני כמו אוטומט נדלקת ונדמה כאילו עכשיו כולם יודעים ולא יכולתי לעצור והתפרצתי ושאלתי איך????? ולמה לרחם עליו ולא על הבנות דברים כאלה מחזירים אותי אחורה למה יש אנשים שחושבים ככה לא אכפת להם? הם טוענים שנעשה לו מספיק אבל ואסור להוריד לו את הדרגה ואני לא יכולתי לשתוק הכל התפרץ מתוכי מה אני עושה עם עצמי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מאי1 יקרה

את לא היחידה בתחושה הזאת ובהתפרצויות האלו... מסתבר שזה קורה להרבה, אפילו לי... מה שארע עם פסק הדין הזה, שהוא באמת ששיחרר איזו ניצרה, והרבה יצרים, משני הצדדים, משתוללים, והכעס רב... ראי בפורום ``הטרדה מינית בצה``ל`` ב-IOL (קישור למטה), למשל, מה קורה מאתמול... העיקר שאת בשליטה... ומקווה שתרגעי בהמשך...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אני חושבת שהיית בסדר גמור

איך אפשר להשאר אדיש נוכח אטימות כזאת לפגיעה של נשים רבות כל כך?

e-magine

New member
מאי, תתעודדי, הוא יקבל עונש

מאי לא דיברנו אף פעם, תשמעי, את מה שאת אומרת את צריכה להמשיך להגיד בכל הזדמנות. נורמות התנהגות פסולות לא משנים ביום אחד והמשא הכי ארוך מתחיל בצעד אחד.ובעניין הזה אני חושב שבשנים האחרונות נעשו כמה צעדים לא קטנים בדרך הנכונה. אולי צעדים קטנים מידי בשבילך, אבל צעדים. אז תמשיכי לצעוד והצעיד.

mron10

New member
למאיה

למאיה שלום אנשיםפ מבעים את דעתם הרבה פעמים בלי לחשוב מה אם הענין היה קורה למשהו קרוב לי ,כמו לבת ,לאחות לחברה ,אדם שמגיב כפי שתארת לא מעמיק בענין הוא חושב בצורה של מסכן הנאשם לא הקורבן ,כך שאף אחד לא שוה את ההרגשה שלך שושנה

למעלה