../images/Emo32.gif תגובה
1. אני לא שייך לשום תנועת נוער, הייתי גם בבני המושבים במשמרת שהייתי ילד, וגם בצופים. 2. קצת תגובה על מה שכתבת. דוגמא אישית זה טוב ויפה, אבל יש גבול לדוגמא האישית שאת בתור בן אדם יכולה לתת לעצמך להראות. את מהווה דוגמא אישית, גם כאשר את מבטלת נסיעה לירושליים, בכך שאת מראה עקרונות וערכים אחרים. העקרונות, ערכים והנורמות שלך שגורמים לך לנסוע לירושליים לא שווים את הסיכון בנסיעה שאת חרדה ממנה. בנוגע להפגנות נגד "מוות לערבים" ו"אין ערבים אין פגיועים", אולי הם נותנים "היתר מוסרי", אבל חוץ מפיגוע יהודי אחד, אני לא זוכר הרבה דברים בשנה הזאת, ואני ממש לא יכול לספור את הפיגועים שהערבים ביצעו. וגם אם תניפי דגל או פלקט, שיגיד: "אני רוצה שלום" או "שלום עכשיו" לא ממש ישנה לפוליטיקיים. המהלכים האחרונים של שרון מראים חוצפה נוראית. העם בחר בו כי הוא הציג צד פוליטי ימני ברור, הפגישה הזאת היא כל כל סטיה של 180 מעלות. וזה לא שאני לא מסכים איתה, אני חושב שהיא הייתה חיונית בהחלט. אבל לא היו צריכים לקוות להרבה ממנה. בנוסף, לא הייתי רץ לפחד לחייו של שרון, נכון שהוא ראש המדינה, יש לו צוות שומרים נאמן, והרבה עדיין יראים מאז רצח רבין. רבנים, עד כמה שהם מדברים, אין הרבה שיצאו ויעשו בשבילהם. ככה זה עם העם הזה, הוא יודע לדבר טוב מאוד, אבל לא לעשות. פיגועים זה לא כיף, זה לא נעים לאף אחד, אנשים מתים, וזה גורם להרבה רע. אבל זאת המציאות שאנחנו חיים בה, וצריך לדעת להתמודד עם זה. אני לא אומר שצריך לקבל את זה, אלא להתמודד. וזה קשה, אבל ממשיכים. ויהיה טוב בסופו של דבר, כי אם את, כמו שאת אומרת, מנסה לשנות, בסופו של דבר נשנה. לסיכום אני אגיד שכתבת יפה מאוד, וחשתי צורך עז להגיב. אורי.