אני מתכנת VB ואני נועש

all4u2

New member
אני מתכנת VB ואני נועש

שאלתי בפרורום VB את השאלה ולא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם הריי אתם מומחי הDB ועכשיו לשאלה אני יסביר באופן הכי פשוט שניתן כי אני שאלתי הרבה אנשים והם לא יודעים את התשובה : הערה: אני לא מתכוון לבזבז כסף על SQL SERVER ואני גם לא יודע מה זה יש לי חשבון בשרת שהוא בחינם בשרת BRINKSTER יש לי שם DATABASE והמטרה שלי (עכשיו החלק הקשה) לקרוא (כן כן שמעתם נכון לקרוא) מהDATABASE נתונים הDATABASE פשוט עם טבלה אחת של ACSSES כל מה שאני רוצה זה לקרוא משם נתונים נכון שיש לכם תשובה בבקשה
תזכרו אני נתכנת בVB ולא בC או ++C

elllidor889

New member
תשובה

התשובה לשאלתך תמונה בשפת התיכנות asp .... חפש אתרים ברשת שמלמדים ASP ותלמד איך עושים זאת אין לי זמן לחפש אז אם אתה לא מוצא צור קשר ואני יביא לך קישור מדויק מקווא שעזרתי ביי

yossin

New member
אל תהיה עצלן

הקישה בברינקסטר לטבלאות היא באמצעות ASP קל ללמוד את זה ויש אפילו בברינקסטר עצמו מדריך בסיסי יפה מאוד שאתה יודע VB, אבל זה לא שייך. רוצה להשתמש בסביבה מסויימת, תלמד את החוקים שלה.

stdio

New member
זה אמור להראות כך :

ב ASP זה אמור להראות כך : מידע נוסף תוכל למצא ב asp101 ו בעוד אתר נהדר שנקרא 4guysfromrolla Dim CorrectDetails Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("login.mdb") Set rs1 = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") SQL1 = "SELECT * FROM ZZZ" rs1.Open SQL1, conn, 1, 1 response.write & r.fields("YYY") & do until r.eof

all4u2

New member
תודה רבה אבל

זה בקשר לקובץ שכתבתה פה איפה אני צריך לשים את הקובץ בתיקיה של הDB? דבר שני איפה אני כותב את ש הקובץ את שם הטבלה ואת שם העמודה? תודה רבה מראש

א ו ר ח ת

New member
יותר טוב מזה אין....

STDIO בהודעה הקודמת נתן לך בדיוק את הדרך הכי טובה להשתמש בזה .... במקום ZZZ שמים את שם הטבלה במקום YYY שם השדה (זה SQL פשוט ) בברינקסטר אתה שם את המסד נתונים שלך בתיקיה DB ואיפה שאצלו רשום login.mdb זה המסד שלך בהצלחה....

למעלה