אני מתכבדת להודיע..

sharon91

New member
אני מתכבדת להודיע..

מחר אני עוזבת את מעוצת תלמידים, החלטתי.

שלומצי

New member
ככה יפה?

בלי שום הקדמה? בלי לרכך את המכה? אולי נדבר על זה ותשקלי את הצעד שנית?.. אבל ברצינות, אולי תספרי לנו למה מי מה מו ומתי? דווקא מועצת תלמידים נשמע לי אחלה, אז...בשביל מה אנחנו כאן? דברי!

sharon91

New member
סתם פשוט..

מתי שהוא לפני שנה, הילד בכיתה שלי שהיה במועצת תלמידים (וזה רק בגלל שאף אחד אחר לא רצה..) החליט שנמאס לו ופרש.. ואז לי התחשק אז הלכתי, והיה נורא נחמד.. ובסוף השנה שעברה ביינו צריכים לבחור מישהו להשנה.. ואני הייתי היחידה שרציתי.. והיום הייתה ישיבה.. ואז החלטתי, שבעקרון זה נורא נחמד.. אבל אם בגלל הדיון המשעמם שעשינו היום עם איזה מישהו אני צריכה אחר כך להשלים חומר מעצבן בתנ``ך.. אז זה לא שווה.. וחוצמזה, הגעתי למסקנה, שאין לי ממש זין השנה לארגן פעילויות לבית ספר.. הדבר היחיד שיכול להיות שווה להשאר בשבילו זה בשביל להיות בישיבות של ההנהלה, רק שבשביל זה אני צריכה להיות סגנית.. וילדה אחרת מהשכבה שלי רוצה.. וזה יהיה די מגעיל מצידי אם אני פתאום אגיד שגם אני רוצה ואז יצא שאני אהיה.. אז בקיצור. לא בא לי..

Panther

New member
מועצות תלמידים

בכל בית ספר הקטע של המועצת תלמידים שונה. יש בתי ספר ששמים מועצת תלמידים בשביל שתהיה, ולא נותנים לה לעשות כלום, רק לדון. יש מועצות תלמידים שבאמת משנות דברים ועושות תקנון. איך זה בביצפר שלך?

למעלה