אני מתחרפן...

Frame

New member
אני מתחרפן...

הסיפור הוא כזה. עשיתי הזמנה מהאינטרנט של כמה חוברות וקסטת וידאו במשלוח היה כתוב שתוך 4 עד 7 ימים זה אמור להגיע. לא משנה לאיזה מקום. אני מחכה כבר שבוע שלם. וכשאני עולה לאינטרנט כדי לעשות טראקינג אחרי המשלוח שלי אני מתפלא לדעת שהם רק לפני יום או יומיים קיבלו את ההזמנה שלי ורושמים לי ליד ההזמנה PENDING אם הסבר שזה אומר שהם רק מעבירים את ההזמנה למפעל. אז אני כבר יכול לתאר לעצמי שאת החוברות והקסטה אני יראה עוד איזה חודש. בתקווה שנציגי חברת המשלוחים כאן יהיו נחמדים וישלחו לי את זה. כל מקרה אני בדרך לשלוח להם אי מייל מאוד עצבני. כי לפי הנסיון שלי נראה לי שזאת החברה היחידה שמאחרת ככה במשלוחים ולא עומדת בתנאים שהיא הציבה לעצמה. דרך אגב!!!! לכל הבסיסטים היקרים :) יצאו חוברות פריימוס 1 ו 2 לגיטרה ולבס משהו קטלני. למי שיש כרטיס וכסף לבזבז תעלו ל www.clubbastardo.com

mei_singer

New member
חבל על העצבים...

כי אין הרבה מה לעשות וגם אם תשלח אי מייל זה לא יזיז להם בכלל... אז עדיף להפסיק לחשוב על זה ולכתרכז בדברים אחרים שחשובים לא פחות כמו: אהבה ונגינה... כי דולי אוהבת אותך והיא לא תפסיק להגיב על הפורומים שלך, אז אפילו אל תנסה לשכנע... ואל תהיה עצבני... פריימוס עוד לא מתו... כשהחוברות יגיעו הן עדיין יהיו אקטואליות... אוהבת בסתר mei_singer

זה לוקח זמן אל תדאג

זה יגיע אליך. אני הזמנתי מאיזה אתר משהו ולקח חודש עד שזה הגיע אלי, שזה הגיע התברר שאתה לא מה שרציתי (יש 2 דברים עם שם דומה והם התבלבלו) ישר שלחתי איי מייל וקיבלתי בחינם את מה שהזמנתי.

Distorted...

New member
אני הזמנתי...

מינידיסק מקליפורניה. עזיתי את ההזמנה ביום שבת בלילה, שזה לא בשעות הפעילות שלהם. קיבלתי אימייל ביום שני בבוקר שהם צריכים שאני אשלח להם אישור בפקס בקשר לכרטיס אשראי. שלחתי את זה באוו יום בלילה (שעות הצהריים אצלם). ביום חמישי (יומיים וחצי מאוחר יותר9. קיבלתי אותו עם שליח. מסקנה - תלוי איפה אתה מזמין ומה אתה מזמין. ככל שהחבילה שלך יותר יקרה, ככה היא תגיע יותר מהר, כי זה כולל משלוח אקספרס. תבדקו לפני שאתם מזמינים איזה משלוח זה.

למעלה