אני מתחננת

• פותח הנושא LARAS
  • פורסם בתאריך

LARAS

New member
אני מתחננת

שמישהו פה יגיד לי איך לעזאזל אני נכנסת לחלום צלול! אגב, זה קרה לי היום, זה יה מדהים, הייתי מול הטלויזיה, ופתאום נרדמתי אחרי כמה דקות התחלתי לשמוע את הטלויזיה בבירור אבל ידעתי שאני עוד חולמת ולא יכולתי לזוז, התחלתי להתלהב מזה שאני בחלום צלול... וכו´...... בקיצור, רק אל תגידו לי שיש הרבה דרכים אלא פשוט תסבירו אחת פשוטה... ומה הקטע עם הספירה של הכפולות של 2?? זה מאוד מעניין אותי אז תסבירו בבקשה!

Chav

New member
לכי לאתר הבא ותקראי

http://lucid.up.co.il אם בכל זאת תרצי לדעת עוד תשאלי.. יש כמובן עוד קישורים למעלה דרך תפוז וגם כמה מאמרים ששווה לבדוק אותם..

LucidGuess

New member
אל תתחנני, נעזור לך כי אנחנו טובים

השיטה הכי פשוטה היא פשוט לבדוק הרבה פעמים במשך היום אם את חולמת ( קוראים לזה בעברית "בדיקות מציאות" ) , בסוף מה שיקרה זה שתיזכרי גם בתוך חלום לעשות את הבדיקה הזאת ותביני שאת חולמת! הבדיקה הכי פשוטה היא להסתכל סביבך כמה שניות ולשאול את עצמך "רגע! יכול להיות שאני חולמת עכשיו?" תסתכלי טוב טוב סביבך ותראי אם יש משהו מוזר שלא יכול להיות במציאות, תבדקי אם את נמצאת במקום שאת לא מכירה או מקום שאת לא יודעת איך הגעת אליו. בדיקה נוספת שאת יכולה לעשות היא לקרוא משהו ( שורה מאיזה עיתון, שלט ברחוב... ) ואז תפני מבט הצידה ואז תחזרי לקרוא שוב, אם את חולמת הטקסט ישתנה למשהו אחר! ( ואז תדעי שאת חולמת ). כדי שתיזכרי לעשות הרבה הרבה בדיקות במשך היום את צריכה סימנים שיזכירו לך, לדוגמה תתחילי כבר מהיום לעשות בדיקת מציאות - 1. בכל פעם שאת עוברת מחדר אחד לחדר אחר. 2. בכל פעם שאת קמה או מתיישבת. 3. בכל פעם שאת שותה משהו ( מים, מילקשייק ... ) בסוף מה שיקרה שאת תיזכרי לעשות את הבדיקה הזאת בזמן חלום ( לדוגמה כשתעברי מחדר לחדר בחלום ) ותביני שאת חולמת! מבינה? זו השיטה הכי קלה. לשיטת נוספות, ולפירוט נוסף על "בדיקות מציאות" תיבדקי את שני האתרים המעולים האלה ( בעברית ) - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון 2. אתר החלומות הצלולים של גיא תיקראי ותראי בעצמך שזה ממש לא מסובך. בהצלחה! ( תגידי תודה בבקשה
) LucidGuess

LARAS

New member
המ....

תודה לשלושתכם עזרתם מאוד!!.....
אני מקווה שאני אצליח... אז ככה, קודם כל אני אתרגל לעשות בדיקה בחלום, ואם א-ם אני אעשה את הבדיקה בזמן החלום אז זה יהיה חלום צלול כי אני פשוט אדע שאני חולמת...?! טוב, אני אנסה... תודה! תודה!

Variety

New member
תגובה

היי LARAS, את פשוט תדעי שאת חולמת! זו הרגשה נפלאה בפעם הראשונה להבין שזה חלום! חלומות פז, Variety-

LucidGuess

New member
אוווופס!!!!! בחיי שלא בכוונה!!! ../images/Emo6.gif

גיא בחיי שזה לא היה בכוונה!!! הלכתי לדף של הקישורים ומהר מהר עשיתי העתק הדבק ( ל"קיצור" עם לחצן עכבר ימני ), אבל מרוב שאני רגיל להיכנס לאתר - Through the mirror אז כנראה בטעות לקחתי את הקישור משם!! ואוו נשבע שלך שזו היתה טעות!! ( איזו פאדיחה!!
) אני ממש מתנצל סליחה!! הנה האתר של גיא ( אתר מעולה!!! תיקראי!! ) אוופס ... LucidGuess

Variety

New member
Sheeeesh, תרגיע!

לא נעלבתי בכלל :) סתם תיקנתי :)
חלומות פז, Variety-

למעלה