אני מתחנן!!!!

HuRLeY GiRLY

New member
../images/Emo6.gif לא נורא.. יגיע היום שבו גם לך

יהיה כלב אין לך מושג מה עברתי כדי שאמא שלי תתן לי לקחת את פרשס ועכשיו.. אמא שלי חולה עליה!! זה פשוט לא יאמן

Queen of Spells

New member
חחחחח...לי לא היה קשה להשיג כלב

...אחות שלי יוצאת לטיול וכשהיא חוזרת יש לי כלבה...חחח...זה היה טוב...היא מתאה את אופל בערך כבגיל 2 שבועות לבד אז היא אימצה אותה....וכעבור 6-4 שנים יש לי עוד כלבה והיא יצאה מאופל...

HuRLeY GiRLY

New member
חח... נחמד

את שלי קיבלתי שהיא הייתה בת כמה שבועות... ולפני זה יכולתי ללכת אליה כמה שרציתי.. זה מחברה של אח שלי.. וכיום היא בת 9-10 חודשים.. משו כזה

P o l l y

New member
איך בדיוק?.. זה היה מכוון למי שאמרה

שאמא שלה בתזונה ארגנטינאצית מפגרת בלה בלה בלה.. מה עשיתי לך בדיוק..?

P o l l y

New member
temper temper

אני יודעת לשרשר, ההודעה שלי היא אכן תגובה להודעה של runaway train. מכיוון שניסיתי לצרף לכאן תמונה והיא לא עלתה לי (4 פעמים), אני יכולה לשלוח לך אותה באי.סי.קיו, כי אין לי כח לנסות להסביר.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כן... צב חתיך בשם רחבעם..

והוא באמת סקסי!!! תשאלי את גיל!!

Queen of Spells

New member
הצב של אחותי הרבה יותר יפה....

והוא גם רץ נורא מהר....

the sofa city

New member
טים!

לאחותי הגדולה הייתה יומהולדת והיא רצתה כלב (זה היה לפני שנתיים) ואמא שלי לא רצתה להכניס כלב הביתה כי יש לנו חתול... אז היא ניסתה לעשות כל מה שהיא יכולה בכדי לא להביא כלב, להביא לה כלב צעצוע מכני כזה הכול אבל זה פשוט לא היה זה... ואז ביומהולדת של אחותי אמא שלי הלכה לבית ספר והיו כמה אנשים ואחד מהם החזיק כלב והם אומרים לאמא שלי: "המורה המורה רוצה כלב?" (אמא שלי היא מורה...) אז היא אומרת שלא ואיך היא תצליח ובלה בלה בלה ואז הם אמרו לה אבל אמא שלי לא רוצה אותו... וחבל עליו מה להשאיר אותו ברחוב? אז אמא שלי אמרה טוב... בקיצור זה היום הולדת של אחותי וזה בידיוק מה שהיא רוצה... ואמא שלי באה עם גור כלבים מתקתק... ופתחה קצת את הדלת של החדר של אחותי והכניסה אותו, אז אחותי עד היום בטוחה ב-10000% שהוא פתח את הדלת לבד למרות שכולם אמרו לה שהוא לא... אבל לא משנה... והוא כל כך חמוד! הוא פשוט מתוק הכלב הזה...! שמו בישראל הוא טים והוא בן שנתים וחצי... אה ויש לנו גם חתול אבל הוא רע ואני ממש פוחדת ממנו... ולחתול קוראים שפריצי והוא ממש ממש רע! ושמן!
יום טוב

E GirL

New member
יווו איזה חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף גם אני רוצה לשים תמונה אבל אין לי סורק

Ayoola

New member
גם לי אין....

אבל אני אתן תיאור של כלבי האהוב! שמו הוא ספייק והוא הכלב הכי הכי הכי מתוק בעולם!! גולדן רטריבר גזעי בן שנתיים.... הוא כל כך ממושמע וכל כך עדין שלפעמים אי ממש בטוחה שבגלגול הקודם (שאני לא מאמינה בו) הוא היה בנאדם! פשוט אין על הכלב הזה!!

ענבר ש

New member
אח אח, חברינו הכלבים../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif

הם כאלה מאמים:) הכלבה שלי איתנו מאז שהייתי בגן כך שהיא גם די זקינה כמה חבל שאין לי תמונה שלה על המחשב :(

למעלה