אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!! כל מי שרוצה כלב!!! אל תתפתו... גם אני רציתי כלב גזעי.. גם לי בילבלו את המוח... לא חבל??? לשים אלפי שקלים על כלב עם תעודות??? הלכתי היום לתחנת ההסגר בירושלים... נדהמתי!! כלבים נפלאים!!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים!!! שמסתכלים עליך ומתחננים שתיקח אותם!! ממש מסתכלים לך בעניים ובוכים!!! אתם רוצים כלב??? לכו לאגודות!! תצילו כלבים ממוות... אל תתלבטו לרגע!! תאמינו לי שלא תתאכזבו! אני גאה לומר שהיום הצלתי כלב נפלא ממוות!! הכלב היה אמור להיות מורדם שבוע הבא אחרי חודשיים שנרקב בכלביה! הוא פשוט הסתכל עליי ובכה! ולמה??? הוא נתפס משוטט-ובעליו שראו אותו והבינו שהם נאלצים לשלם 300 ש"ח בשביל שישוחרר-לא רצו ונטשו אותו!! יש שם כלבים אדירים שהושארו בגלל שהבעלים טסו לחו"ל והם נטשו אותם! לא חבל? אני מתחנן לכל מי שמעוניין בכלב שיעשה את הצעד הזה ויקפוץ ל"אס או אס חיות" לצער בעלי חיים... לאגודות שיתנו לכם חיות נפלאות ולפעמים גם גזעיות שמחפשות בית חם ואוהב! אני פונה האליכם.. תנו להם חום ואהבה! אל תתנו שירדימו אותם!!! בבקשה! אשמח אם תפיצו את המכתב הזה לכל פורום שתוכלו! תצילו אותם!! אני מוכן לעזור במסר אישי לכל מי שיש לו בעיה!!!

hgvrycuihnhuyb

New member
אוף אני רוצה אבל אימא שלי לא!!!!!!!

ולכן אני כבר לא מתפתה אבל כואב לי על הכלבים המסכנים!!!!!!!!

life style

New member
מסכנים....

אני רוצה כלב... אבל ההורים שלי שונאים חיות... אם אי פעם הם ישנו את דעתם ברור שאני אלך לא או אס חיות....

ענבר ש

New member
אני יודעת...

יש לי כלבה אחת בבית.. ותאמינו לי היא מספיקה להורים שלי

היתי עושה את זה בכיף

ויש לי אותה דעה כמו שלך... אבל יש לי כבר 2 כלבים ואין סיכוי שאמא שלי תסכים לעוד אחד... לא קניתי את הכלבים,פשוט היתה לי איזה אחת משוגעת בשכונה שפעם בשבוע היתה קונה כלב גור ואז היתה זורקת אותם לרחוב... ואף אחד לא אמר לה כלום! אז אני פשוט היתי אוספת את הכלבים ומחפשת אנשים שרוצים כלב... ו-2 הכלבים שיש לי זה כלבים שהיא זרקה.. איזה ילדה טובה אני

אוף!!! גם אני רוצה כלב!! ../images/Emo60.gif

אבל לא מרשים לי..... אז אני מסתפקת ברחבעם...הצב החתיך שלי!! (ברצינות
) ... הייתי מוסיפה תמונה אבל תפוז לא נותנים לי!

E GirL

New member
אני מתה שיהיה לי כלב!!!!!

וההורים שלי גם רוצים (כל המשפחה שלי חולה על חיות) אבל יש לי 2 חתולים
(בל וג'ינג'ון=)...

swan k

New member
גם לי יש כלב

ואני גרה בדירה ואמא שלי אפילו לא רוצה חתול..... ואחותי הצילה כלבלב מוות בטוח-(שעת ספור) היא טיילה עם כלבתה (היא כבר לא גרה בבית יש!!!) והיא שמעה יללות ..היא הבינה שהן באו מתוך הפח וזה מהפחים הגדולים האלו , חברה שלה גם טיילה עם הכלבה ,שתיהן נכנסו לפח וראו שם כלב קטן שעוד לא פתח אפילו את העיניים שלו קשור לשקית ובתוך השקית היה עוד גור רק שהוא היה כבר מת....ההיתם מאמינים שיש כאלה אנשים בעולם??? כי אני עדיין לא קולטת..

FlamMAble

New member
../images/Emo7.gif איזה עצוב! ../images/Emo10.gif

יש לי חתולה שלא מוכנה להתחלק עם שום חייה אחרת בבית...חתול,צב,קיפוד,כלב לא משנה מה, החתולה תבריח את זה. תמונה של ביאנקה שלי
אגב...את ביאנקה מצאנו באיזה מקום שילדים זרקו עליה אבנים והיו רעים אלייה והבאנו אותה מורעבת וצולעת הביתה וטיפלנו בה

P o l l y

New member
איזו מותק!! =) היא כ"כ מזכירה לי את

fluffy החתול הקודם שלי.. הוא ברח.. =\ הוא היה איתנו שנה ואז הלכנו לחופשה קצרצרה באילת וסבתא הייתה בבית, ושחזרנו- פלאפי לא היה! הוא היה כזה לבן, פרוותי, חמוד, חמים ומתוק.. עם עין אחת ירוקה ואחת כחולה.. אבל אין עוד פלאפי.. נו טוב- עכשיו יש את KIT החתולה הסיאמית.. אבל לא נורא, הנה תמונה של פלאפי
: ומה הקטע של כולם עם הסמיילי הזה? (
) הוא מכוער לאללה!!
קיץ נעים לכולם!
(בלעע)

Queen of Spells

New member
זה למה אני לא אוהבת חתולים!!!

כי הם לא נאמנים!! כי הם כל היום רק מתלקקים ומתחנפים!!... לעומת זאת כלבים הם חיות מגניבות!..לכ פעם שאני יוצאת החוצה לפומה ואופל הם משחקות איתי בכיף...

Stillwater

New member
גם לי יש כלבה!

קוראים לה פינצ'י. לקחנו אותה ממכלאה באיזה קיבוץ יומיים לפני יום הולדתי ה-9. אז אתם מתארים לכם כבר שהיא זקנה...באוגוסט היא תיהיה בת 8.

Queen of Spells

New member
טוב נו...אם כבר כולם מראים את החיות

שלהם...אז הינה שלי... תכירו זאתי סבתא אופל החמודה
אין עליה היא יודעת להצתלם...

Queen of Spells

New member
איזה חמודה!!!....

גם לי פעם היו גורים אבל מסרנו את כולם....הם היו כל כך מתוקים....היה קשה להיפרד מהם....במיוחד מהאחים של פומה כי הם היו אצלנו מלא זמן... אבל עכשיו הכל אבוד....הם מעוקרות!!!

Runaway Train

New member
פרשס!? חולת נפש טרנוויסטית מטורפת!!

חח סתם סתם אבל מי שראה "שתיקת הכבשים" יבין למה אני מתכוונת.. הכלבה של הטרנוויסט המטורף הזה (באפלו ביל) שהיה רוצח נשים מלאות ,פושט את העור שלהם ועושה לעצמו בגדים או עור לעצמו היתה לו כלבה ושמה "פרשס" דרך אגב...איזה חמודדההההה היאאאא!! ממש ממש ממש חמודההה...של כולכם כל כל חמודיםם..אין כלבים או חיות אחרות שהם לא יפים,אני אוהבת אותם יותר מבני אדם :( ואין לי אפילו דג,כי אמא שלי בתזונה שקרנית מניפולטבית דפוקה ארגנטינאצית מפגרת

למעלה