אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!!

אני מתחנן!!!! כל מי שרוצה כלב!!! אל תתפתו... גם אני רציתי כלב גזעי.. גם לי בילבלו את המוח... לא חבל??? לשים אלפי שקלים על כלב עם תעודות??? הלכתי היום לתחנת ההסגר בירושלים... נדהמתי!! כלבים נפלאים!!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים!!! שמסתכלים עליך ומתחננים שתיקח אותם!! ממש מסתכלים לך בעניים ובוכים!!! אתם רוצים כלב??? לכו לאגודות!! תצילו כלבים ממוות... אל תתלבטו לרגע!! תאמינו לי שלא תתאכזבו! אני גאה לומר שהיום הצלתי כלב נפלא ממוות!! הכלב היה אמור להיות מורדם שבוע הבא אחרי חודשיים שנרקב בכלביה! הוא פשוט הסתכל עליי ובכה! ולמה??? הוא נתפס משוטט-ובעליו שראו אותו והבינו שהם נאלצים לשלם 300 ש"ח בשביל שישוחרר-לא רצו ונטשו אותו!! יש שם כלבים אדירים שהושארו בגלל שהבעלים טסו לחו"ל והם נטשו אותם! לא חבל? אני מתחנן לכל מי שמעוניין בכלב שיעשה את הצעד הזה ויקפוץ ל"אס או אס חיות" לצער בעלי חיים... לאגודות שיתנו לכם חיות נפלאות ולפעמים גם גזעיות שמחפשות בית חם ואוהב! אני פונה האליכם.. תנו להם חום ואהבה! אל תתנו שירדימו אותם!!! בבקשה! אשמח אם תפיצו את המכתב הזה לכל פורום שתוכלו! תצילו אותם!! אני מוכן לעזור במסר אישי לכל מי שיש לו בעיה!!!

faith2

New member
כבר אמרתי שאני מתה עליייייך?!!!?!?

כלבים מעורבים הם פי 2 יותר יפים מהגזעים, אצל המעורבים יש תערובת...הם כאלה יפים! אני יותר בעד לקחת כלב מהרחוב ולהציל ואותו בהחיים הקשים שם בחוץ...ככה לפחות הצלנו את הכלבה המדהימה שלנו (היום בת 9 וחצי)..... כל הכבוד לך!!!!...באמת כל הכבוד!!!! ירבו אנשים כמוך!

faith2

New member
גם המעורת שלי../images/Emo9.gif

הסטיגמה שכלבים גזעיים יפים, ורק הם יפים, ממש לא נכונה.......

faith2

New member
מממ....חולקת על דעתך....

עשו את הגזעיים איזה גזע עליון.... תאמיני לי קאריני, אם תלכי לצער בעלי חיים, תראי סוגים שונים של כלבים, תתאהבי באחד אחד....נכון שאין כמו הגולטן טרייבר
, זה באמת כלב יפייפיה, אבל יש המון מעורבים פי 4 יפים משאר הגזעיים...

ומה..

עם הלברדורים? שכחת אותם??
שכחת את בארי היפהפייה שלי?! ד"א- יש לי תמונות שלה, אני אראה לך אותן בהזדמנות...

faith2

New member
עזבי...

ברי שלך יפה גם בלי התג שהיא לברדור....אבל ברי לא לברדור מעורב עם גולדן טרייבר?
ואת חייבת להראות תמונות!..

faith2

New member
אה, וואלה?

אההה כנראהההה שהסברת לי על לברדור מעורב עם גולדן התבלבלתי...אופסי

faith2

New member
מה לעזזאל???

גם אליך התקשרו?! יכול להיות זה קשור למשלחת לפולין?? למרות שלא נראה ל

anava1

New member
לא לא...

מה ששאלתי לגביי אתמול,הם התקשרו כנראה להודיע על מתכונת שהיתה אמורה להיות לנו היום.. (רק בשייבר מודיעים על מתכונת יום לפני המתכונת.."בטח") ואם לא לגביי זה, אז זה לגביי הצ'קים של פולין, כי ש-ו-ב שייבר פישלו ונזכרו רק עכשיו לפדות את הצ'קים ביחד! *הפרצוף המסטול מהאייזיק*

faith2

New member
כן! כל המשלחת...

לדעת הם ^עדיין^ לא הפקידו את הצ'קים!

shabluELLA

New member
"כל המשלחת"

שמעתן שיש איזשהו מפגש בתאריך שאני לא זוכרת... או ב6.7 או ב7.7 ?

כן....

יש ב- 7.7 בשעה 18:00 בבית ספר שלנו. בשעה 19:30 ההורים צריכים לבוא. המגישה היא בנושא בטיחות.. למרות שהיא העירה אותי משינה בשעה 10 בבוקר, אני עדיין זוכרת...

למעלה