אני מתחיל שירשור BC מי שרוצה לשחק ברשת שיוסיף הודעה
H HyperNovA New member 2/7/04 #6 Count me in ../images/Emo8.gif אני חבר בקלאן הכי גדול ב- BC שנקרא SFX, אז אם חלקכם ירצו, אני אוכל ללמד אותכם קצת טקטיקות עם ספינות במשחק. אולי אפילו תרצו להצטרף לקלאן שלנו ? בכל מקרה איזה גרסה ? 1.1 ? 1.2B ?
Count me in ../images/Emo8.gif אני חבר בקלאן הכי גדול ב- BC שנקרא SFX, אז אם חלקכם ירצו, אני אוכל ללמד אותכם קצת טקטיקות עם ספינות במשחק. אולי אפילו תרצו להצטרף לקלאן שלנו ? בכל מקרה איזה גרסה ? 1.1 ? 1.2B ?
א אודו New member 2/7/04 #9 וואו לא שיחקתי המון זמן. אבל הגירסא שלי 1.1 היה לי איזה 100 - 150 מגה של ספינות ונשקים משונים ושטויות (מודים) כאלה ואחריםץ אבל מחקתי עקב חוסר שימוש מתמשך...
וואו לא שיחקתי המון זמן. אבל הגירסא שלי 1.1 היה לי איזה 100 - 150 מגה של ספינות ונשקים משונים ושטויות (מודים) כאלה ואחריםץ אבל מחקתי עקב חוסר שימוש מתמשך...
S seti2 New member 2/7/04 #12 בקשר לגרסא... אני מסכים שצריך 1.1 אבל מי שהתקין מודים (גם אם מחק אותם) שיתקין את המשחק מחדש כי צריך שכל קבצי המשחק יהיו זהים לחלוטין.
בקשר לגרסא... אני מסכים שצריך 1.1 אבל מי שהתקין מודים (גם אם מחק אותם) שיתקין את המשחק מחדש כי צריך שכל קבצי המשחק יהיו זהים לחלוטין.
D DaHunter New member 2/7/04 #13 טאשה, במיוחד בשבילך, כתבה בגיימר על המשחק (לא מדויקת לחלוטין, אבל פּסדר...)