אני מתחיל שירשור של

moon light boy

New member
אני מתחיל שירשור של

שירים גנוזים/מיוחדים--- אוהב להיות עצוב כולם רואים איזה יום יפה אתה מקיא את הקפה כולם הולכים עם חיוכים אתה שוכב מלא פחדים כולם מצאו כבר חברה אתה נזכר איך היא הלכה הם נהנים מהחיים אתה סמרטוט של אלוהים כי אתה אוהב להיות עצוב וכלום כבר לא חשוב כשהשמיים אפורים כי אתה אוהב את הכאב כשהבדידות איתך זאת השמחה שלך כולם הולכים למסיבות אתה הולך בצד לבכות כולם פותרים ת´בעיות אתה נשאר עם השגיאות כולם בשמש אוהבים אתה סוגר את התריסים שהם בחושך ישנים אתה יוצא לטיולים כי אתה אוהב להיות עצוב וכלום כבר לא חשוב כשהשמיים אפורים כי אתה אוהב את הכאב כשהבדידות איתך זאת השמחה שלך

moon light boy

New member
"לילה טוב ניר"

*הקדמה "לילה טוב ניר"*: כשאביב שמע שניר שפינר החבר הכי טוב שלו מת הוא היה בהלם אביב בדיוק היה בעיצומן של ההקלטות לאלבומו הראשון "זה רק אור הירח" אביב נאלץ לעזוב את האולפן ונסע במהירות לבית הוריו של ניר ומשם להלוויה שהתקיימה עוד באותו היום. כשחזר לביתו אחרי ההלוויה התיישב על הפסנתר וכתב שיר פרידה לניר שפינר ז"ל השיר נקרא "לילה טוב ניר" – שיר באמת נדיר רק מעטים יודעים על קיומו. (השיר לא הוקלט מעולם ואביב שר אותו רק פעם אחת ביום השלושים למותו של ניר....!) לילה טוב ניר אני שר לך היום בבדידות ניכרת קברך שקט כזה העצבות עושה דרכה עכשיו אלי איך לבי בוכה והיינו חברים אם אתה שומע אם אתה רואה אני אוהב אותך גם ככה איך לבי בוכה אני אוהב אותך היום אני אוהב אותך מחר אני אף פעם לא אתפוס שכבר מאוחר לילה, לילה טוב, לילה טוב ניר/ לילה, לילה טוב, לילה טוב ניר אני שר לך היום ואני שר לך מחר אני אף פעם לא אתפוס שכבר מאוחר

moon light boy

New member
עוד כמה....

מחוץ לתחרות אני מחוץ לתחרות כבר הורס קשרים, שובר גשרים הוא לא המלך, רק הליצן והוא צריך שתאהבו אותו כל הזמן הוא איש גדול מאוד קטן אני מחוץ לתחרות כבר לא תופעה רק בן אדם איך שהוא צורח כשהוא שר ולבושו הקטיפתי המאופר האם הקשבתם למה שהוא אמר? אני מחוץ לתחרות כבר עם הגיטרה מול הים בתוך העין יש דמעה של האדם הכי שנוא במדינה הוא רק ביקש לו אהבה אני מחוץ לתחרות כבר שיכור מכל החלומות אני לא המלך רק הליצן ואני צריך שתאהבו אותי כל הזמן אני גדול מאוד קטן ---------------------- תשומת לב \ בואי בואי, בואי נעוף לשמיים הם מחכים לאנשים תשומת לב מקבלים רק כשמתים כולם יודעים תנו תשומת לב לתת איפה כאן אהבה ולא קוסם זה רק רופא תשומת לב תנו מחסה לא לא בוכה בקול תנו תשומת לב ------------------- שדות הבתולים לנצח לא למהר בואי נדבר רק מי ששונא גומר והולך אתן לך צלצול שיבוא המבול אל תחכי לכותרות שבי בביתך כי האהבה היא הדם שהמגע הוא הרצח אתן לך לשכב בשדות הבתולים לנצח שדות הבתולים לנצח אמצעי אהבה מונעים אהבה רק החלש נהפך לגיבור הסיגריה שלפני יכולה להיות אחרי אני רוצה לאהוב לא לגמור יש לך שם טוב בעיר המזל שוב מאיר ואת לא מחכה לי לבטח ואם אותי תשאלי את יכולה לך לשכב את יכולה לך לשכב בשדות הבתולים לנצח אני רואה שקנית עוד לא הסרת התווית התשלום גבוה ועולה ועולה לי לבטח לא אל תשתגעי ואם את רוצה רק נשכב בשדות הבתולים לנצח בשדות הבתולים לנצח

KoKolita

New member
רון

אתה יכול אולי לשלוח לי את שדות הבתולים לנצח....? זה האייסיקיו שלי- 92918818

ליאורנ

New member
אמא...

שלום אמא את שוב כאן לידי אך את עזבת אותי בילעדיו לרגל אנשים כל כך מלוכדים הם גם היו שמחים בלעדיו את באת והלכת כלום לא קרה אוהב אותך את באת כמו חלום אולי היום כה רחוקה אל תתני לי ממחטה סרגי לי סוודר אמא הלילה כבר קריר גם אני סרגתי לך פעם צעיף של אהבה ושיר ההרס ששרת לי שהיינו ביחד ולב על לב שאת בעצמך ישנה את באת והלכת כלום לא קרה אוהב אותך את באת כמו חלום אולי היום כה רחוקה אל תתני לי ממחטה

ליאורנ

New member
DONT BE SPARE

DONT BE SPARE YOU KNOW I THIKING ABOUT YOU BUT I WAS LIVING WITH ALL YOUR FRIEND DONT BE SPARE YOU I THINKING ABOUT YOU BUT I WAS LIVE WITH ALL YOUR FRIEND BUT NO ONE LEFT BUT YOU NO ONE LEFT BUT YOU DONT BE SPARE ALL I NEED IS YOU DONT BE SPRAE I THINKING ABOUT YOU BUT I WAS WAKE UP WITE ALL YOUR FRIENDS DONT BE SPARE YOE KNOW YOU KNOW HOW I LOVE YOU BUT I LIVING WITH ALL YOUR FRIENDS BUT NO ONE LEFT BUT YOU KNOW ONE LEFT BUT YOU

moon light boy

New member
אהבה לדשא

אהבה לדשא לקחתי לי חלקה והשקתי אותה באהבה וכשלא היה לך כוח נתתי לך לפרוח אז תגדל ונגדל ונפרח לפעמים אתה עוצר לפעמים מסתתר ולפעמים רק בשירי אתה גדל אז דשא, תגדל לי דשא כי אם לא אתה אני אתקל בשנייה ואם אין לך כוח לא נורא המשך לפרוח גדל ונגדל ונברח אל תהיה צהוב שלא יטאטאו אותך לרחוב אני יודע לא הייתי תמיד קרוב אך אתה נשארת החבר הכי טוב לפעמים יש פרחים זה קורה כשאוהבים ואתה לא משהו רגיל אני זוכר שהיית שתיל אז תגדל ונגדל ונפרח נא לא לדרוך על הדשא לפעמים אתה עוצר לפעמים מסתכל אך אני אותך בתוך שיריי מגדל דשא אני הייתי בשבילך הגשם ואם יש לך כוח תצמח ותגדל נכון אתה צודק לא הייתי הכי קרוב אך

moon light boy

New member
אני פה לצידך

אני פה לצידך כל הדרך שהלכנו מול אומה שלמה אני ואתה לא ידענו מה איתנו מה יהיה מחר רציתי להגיד רק שאני פה לצידך ולתמיד אני אוהב אותך כמו מיתר גיטרה לפעמים אתה נקרע לכן תמיד אני נשאר איתך ובלי אבא אתה כמו צדף שנסחף לאחור אתה עברת מכשולים שנראים כמו סוד רציתי להגיד רק שאני פה לצידך ולתמיד אני אוהב אותך כמו מיתר גיטרה לפעמים אתה נקרע לכן תמיד אני נשאר איתך

moon light boy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בגרות בגרות מלאה ממני כה רחוקה ולא בשבילי אך יש מסמ"ם שאני הולך לשם אני אבנה צינור ואולי בסוף גם אבנה כיור בואי אל הכפר בואי לכפר שם אני גר עץ התמר גבוה על ראש ההר חושך, לילה אני כאן למטה אחכה לך עד למחר... המורה אפרת גן אפרת אני אוהב אותך לעולם לא תדעי כמה רציתי אותך אלוהים הפגיש בינינו והפריד בין השנים אלוהים נתן לך בעל שנתן לך ילדים אז בואי נלך מכאן בואי נעוף מי יודע לאן הו הו הו הו מי צריך אהבה שכזאת

moon light boy

New member
עוד שניים..

המטפחת שלום אימא את שוב כאן לידי אך את עזבת אותי בלי לדעת הראית לי אנשים כל כך מאושרים הם גם היו שמחים בלי לדעת את, באת והלכת כלום לא השארת אוהב אותך את, באת כמו חלום אלי היום כה רחוקה אל תתני לי ממחטה תתני לי סוודר אימא הלילה כבר קריר גם אני סרגתי לך פעם מעיל של אהבה ושיר הערס ששרת לי כשהיינו ביחד ובלילות כשאת בעצמך ישנה הנשארת מאחור לנשארת מאחור למה כבו עינייך פתאום כשהנסיך אמר שאין מקום על סוס החיים לבן לנשארת מאחור למה את נשארת מאחור למה את תמיד את נועלת את אולם ? במנעולך הקטן למה את מאושרת אישה נשארת שנשארת בים הבדידות בלי לטרוח אולי באמת התרגלת לשקט הזה כשרק אנשים כמוך יכולים לשמוע איך את מתנהגת אישה נעזבת אל תגידי לי ששיגעון תופס קצת קודם את הבודדים יש לך בית איפה את גרה את בכלל רוצה ילדים ואז התרחקתי בגיל מאוחר של פרידות וקשיים לנשארת מאחור תישארי איתי קצת את היחידה בעלת חוכמת החיים (X2) לנשארת מאחור קחי אותך איתי לנשארת מאחור רכבי על ? תנעלי גם אותי ואז היא כתבה לי באותיות בודדות שהצטברו לשירים מכתבך השלוח קרוע אולי יום יבוא גם אתה תדע הנשארת מאחור תמיד נשארת לבדה

moon light boy

New member
זאת אהבה

זאת אהבה אין אהבה בלי דמעות אז כך את אומרת אז את עושה לי בדיקות שאת כאילו הולכת רוח קצת קרירה בים שמש נרדמת, ואת איתי וזאת אהבה מדורה עם חברים איתי מחובקת כל השנים וזאת אהבה אין אהבה בלי ריבים אז את עוד פעם כועסת ואני בא להשלים כי אין לי כוח ללכת רוח קצת קרירה בים שמש נרדמת, ואת איתי וזאת אהבה מדורה עם חברים איתי מחובקת כל השנים וזאת אהבה

למעלה