אני מתחיל סיפור...

KerenWelling

New member
גם אני אוהבת אותו אבל...!

אתן מפרידות בין הסדרה לבין החיים!!!!!!!!!!!!!,ואין ק-ש-ר!!!!!!!!!!! כאילו....הדמות של דין היא קדוש מהלך!!!!!!!!!,מה אתן רוצות מהבחור המסכן?!?!?!?!!??

היי אני חדשה בפורום

וגם אני שונאת את דין! כבר נמאס ממנו, מכל הנחמדות וגודי גודי דיי! צריך קצת אקשן בסידרה הייתי רוצה שג´ס ורורי יהיו ביחד!
טוב אז אני אמשיך בהודעה הבאה את הסיפור היפה:)

בארון רורי מצאה את ה....

שדין הביא לה לחודש היותם חברים (חח איזו שפה), ונזכרה בכ הרגעים שלהם ביחד, (אוו כמה מרגש
חח) אבל היא חשבה וחשבה , ואמרה שהיא צריכה קצת שינוי בחיים, בנתיים ג´ס כבר הרגיש יותר טוב ואמר :".........

v i o L e T

New member
סליחה היתבלבלתי..הייתי צריכה להמשיך

את הסיפור של לאנה אז הנה הוא: בזמן שרורי ישבה במיטבח ושתתה קפה (מופתעים? חח), לורלי וג´ס החליטו לנהל שיחה;".........

v i o L e T

New member
כנראה שש-ו-ב טעיתי אז..

ג´ס חיכך חיוך תמים ואמר ,טוב אני חושב שהגיע הזמן שאני אלך... "לא אתה עדיין במצב לא כל כך טוב, וחוץ מיזה השעה כבר מאוחרת אולי עדיף שתבלה פה את הלילה?" אמרה לורלי. וג´ס השיב לה:".....

M o o n G i r l

New member
אני יודעת שהרבהההה זמן לא הייתי פה

אבל...שמעתי שיש פהס יפור בהמשכים אז באתי להמשיך

M o o n G i r l

New member
המממ הנה זה בא

לאחר שרורי הציעה לג´ס לבלות את הלילה אצלה..הוא ענה לה בחיוך ערמומי: "את חושבת שהמצב שלי עד כדי כך גרוע שאני יצטרך לישון פה?.." רורי: "לא יודעת..רק נסיתי לעזור (ובלב היא חושבת לעצמה:ראבאק שישאר כבר ונוכל לעשות נאסטי ט´ינגס בלילה..חחח)" והתגובה השלילית של ג´ס היא רק בגלל אופיו הציני והאדיש..והמתוסבך.. מקווה שלא הרסתי או משהו

לאנה

New member
אמממממממ.............

"בסדר. אני אשאר. אם זה חשוב לך את כדי כך........" אמר ג´ס עם חיוך ערמומי. "זה לא חשוב לי, זה פשו....." ג´ס קטע אותה בכך ששם את אצבעו על פיה. "את לא צריכה להסביר רורי. סתם צחקתי." ג´ס התקדם לעבר הסלון, ורורי שנשארה במטבח חסרת מילים, לפתע קמה ועצרה אותו בכך שהחזיקה את ידו. "לא יכולה להוריד את הידיים שלך ממני, הא רורי?" רורי העדיפה להתעלם. "היי ג´ס, למה אמא שלי התכוונה כשהיא אמרה שהיא תתן לך להסביר לי מה השינוי הפתאומי ביניכם?........." הבעת פניו של ג´ס השתנתה. הוא התחיל להתפתל. "אמממ....., כלום, כלום. שום דבר מיוחד........"

ד י י ז י

New member
חזרתי!!

ג´ס הפך לאדום. "ג´ס?? אתה מתכוון לענות לי?" הציקה לו רורי. הוא ענה "אמממ... אז זהו שנכנסתי פנימה ואמא שלך רצתה לדעת למה אני כל הזמן רב עם דין ו... ואמרתי לה ש.." "שמה?? מה בעיה?? אתה לא יכול להרכיב משפט שלם בלי "אההה" ו"אמממ.."???" צעקה בעצבנות רורי. "טוב , טוב" הוא ענה "היא שאלה למה אני תמיד רב עם דין ואמרתי לה שזה בגלל.." טם טם טם טם..

לאנה

New member
מתקרבים לסוף..............

"......ואמרתי לה שזה בגלל......., רורי אני חושב שאני מתחיל להתאהב בך." רורי הייתה בהלם. -ג´ס, מאוהב, בי?- היא חשבה. הייתה שתיקה. "רורי, במחשבה שניה, אני חושב שעדיף שאני ילך........." אמר ג´ס, מתחיל לפתוח את הדלת. -מה את עושה?- רורי חשבה, -תעצרי אותו!- "ג´ס, חכה........." היא אמרה לבסוף. "מה רורי?........." הוא ענה, הבעת עצב על פניו. "אני......, אני חושבת שאני מתאהבת בך גם........" רורי שמה לב שעיניו הכההות של ג´ס לפתע הוארו. "את חושבת, או את יודעת?" הוא שאל. "אני יודעת......" היא ענתה. ג´ס חייך, ולהפתעתו הרבה, רורי משכה אותו אליה ונישקה אותו. שניהם ידעו שזה הדבר האמיתי. סוף

חן פילן

New member
פשששששששששששששששששש../images/Emo91.gif

אני ממליצה לכולם לקרוא את זה אני ממש אהבתי את זה זה היה ממש מ-ר-ת-ק!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש אהבתי את זה!!!!!!!!!!!

לאנה

New member
אמממממממממ.................

אפשרי ואף רצוי. אין לי בעיה להתחיל אבל יותר מאוחר, אין לי כוח עכשיו....., חחחחחחח...........

BlueFairy

New member
../images/Emo54.gifרעיון גאוני, אבל...

וואו! ממש נחמד... הרעיון ממש ממש גאוני... אבל זה לא מתאים לסדרה... זה מתאים יותר לאיזה טלנובלה או משהו.... למרות שזה יצא ממש ממש מגניב... ונהניתי לקרוא את זה.... מקווה שלא פגעתי באף אחד... (ודרך אגב גם אני חדשה...)
כה קטון, חובק עולם

לא רגע זה לא הסוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי החליט שאחד מכם יסיים את הסיפור
הסוף הוא (ברשות המנהלת
), "וככה ג´ס התעורר בבהלה וגילה שהכל היה סתם חלום" חחחח sorry

למעלה