אני מתחיל סיפור...

זיושי

New member
אני מתחיל סיפור...

זה היהי ליל קיץ חם רורי ולורלי ישבו וצפו בטלביזיה אני לא בטוח שככה רושמים אבל לא משנה

לאנה

New member
קיי...........

כאות לאותו מזג אוויר, לורליי חשבה שיהיה מתאים לעשות מרתון סרטים שהמילה "חוף" מוזכרת בשם שלהם. האוכל הסיני מבית הפנקייקים של אל היה בדרך. ´זה הולך להיות כיף´ חשבה לורליי. לפתע צילצל הפעמון שבדלת......., זה היה דין.

חה חה חה! הנה ההמשך!!!

כרגיל וכידוע, דין כהרגלו הרס לשתיים את כל תוכניותיהן AKA לראות סרטים (שהמילה ´חוף´ מוזכרת בשם שלהם) עד השעות הקטנות של הלילה, ולזלול הרבה ג´אנק פוד. כי כידוע, את לא יכולה לזלול ג´אנק פוד מול החבר שלך (גם אם את לא אוהבת אותו - סליחה, נפלט לי), ואת לא יכולה לראות סרטם בלי לזלול ג´אנק פוד.

לאנה

New member
אממ.............

רורי העדיפה לצאת ולדבר עם דין בחוץ. למרות שהיא לא הודתה בזה, עמוק בפנים ממש לא היה לה כוח אליו. היא סגרה את הדלת מאחוריה כשלפתע דין אמר "רורי, אנחנו צריכים לדבר........" מיכל!, תצילי אותי!, מה עשיתי?!

אולי נהפוך אותו לגוד גיי? נאאאאא

"אה, טוב, בסדר," אמרה רורי בשקט והתיישבה על הספסל במרפסת (זה ספסל או נדנדה כזאת? הו וול), מייחלת בתוך תוכה שמישהו יבוא ויציל אותה. ואכן מישהו הציל אותה. ג´ס בדיוק עלה במדרגות של המרפסת כשהוא הבחין בהם. חה חה חה! דין´ס גווינג דאון אגן, בייבי!

לאנה

New member
מיכל!, יור אה סייבר!

כשדין הבחין בג´ס פניו התחילו להתאדם (המצאתי מילה?). רורי שמה לב לכך והתחילה להתעצבן גם היא. נמאס לה מזה שכל פעם שהשניים נפגשו דין כבר תכנן במוחו (למה כרגע הודתי שלדין יש מוח) איך לשבור לג´ס את הצלעות. "ג´ס, היי, מה אתה עושה פה?" שאלה רורי. ג´ס פתח את פיו כדי לענות "..... יה בייב!, דין איז גויינג דיפ דאון טו הל!"

היר רורי איז באבילינג...!

"את רוצה שאני אלך?" הוא שאל בחיוך, מבחין באי הנוחות הברורה (אוקיי, פלשבק מהפיק הקודם!) בין השניים. היא הביטה בדין לשנייה אבל דיברה מייד. "לא!" ואז הוסיפה, "כלומר, לא, זה לא יפה, ו... אמא שלי בבית, היא רואה סרטים עם חוף... כלומר השם שלהם... כלומר וג´אנק פוד, וחבר ואוי אלוהים, אני אסתום עכשיו."

לאנה

New member
מיכל את תאהבי את זה!

לפתע דין קם מהספסל והתקדם לעבר ג´ס. הפעם הוא לא חיכה לכך שג´ס יתחיל לדסקס במצב הטאוורינג (את יודעת על מה אני מדברת?) והוא נתן לו אגרוף בפרצוף. ג´ס מעד אחורה ורורי נעמדה. היא התקדמה לעבר דין וג´ס, כועסת מתמיד. מיכל, בואי נמשוך את הפיק הזה קצת יותר, משעמם לי בחיים!, חחח......, איזה יציאה.....

טאוורינג... חחחח... לייקנ´ איט!

לבסוף היא וויתרה על ההתקדמות כלפי דין (אהמ... פיזית *ו*רגשית), ורכנה מעל ג´ס, עוזרת לו לקום ובודקת אם הכל בסדר. "תלך מפה!" היא סיננה לעבר דין בכעס, והוא לא היה ממש שמח לציית. "אבל..." הוא ניסה. "שום אבל! תלך מפה!!!" היא צעקה בכעס, ולורליי, ששמעה צעקות, יצאה מהבית. (איי ט´ות דאט לורליי וויל מייק איט אול סוו מאץ´ מור אינטרסטינג, דונט יו ט´ינק סוו?)

לאנה

New member
בוא נחשוב............

"מה הולך פה?!" שאלה לורליי. "כלום." ענה ג´ס והתרומם. "רורי, מה קורה פה?" חזרה לורליי. רורי לא ענתה. ג´ס התחיל להתקדם לעבר ביתו כשלפתע לורליי אחזה בידו. "ג´ס, חכה, אתה פצוע..., תכנס הביתה, נשים על זה קרח או משהו....., רורי את תשארי פה ו..., ו....., תבררי את המצב עם דין." "לורליי זה בסדר, אתה לא צריכה להטריח את עצמך בגלל נזק כמוני." אמר ג´ס. "ג´ס, בלי וויכוחים!" ענו רורי ולורליי ביחד. לורליי וג´ס נכנסו אל תוך הבית ורורי נשארה לדבר עם דין בחוץ.

יפה, ´בלי וויכוחים´ ביחד... אהבתי!

--בתוך הבית-- "ג´ס, אך זה קרה?" שאלה לורליי, בזמן שהושיבה אותו על כיסא ליד השולחן והלכה להביא קרח. "עזבי, לורליי, זה סתם חתך קטן, זה לא משנה," הוא ניסה. "בטח שזה משנה!" היא התעקשה ושמה את הקרח על הפצע שותת הדם שעל מצחו. "עכשיו, תגיד לי איך זה קרה, ג´ס, אני רצינית," היא אמרה בדאגה.

לאנה

New member
איזה כיף שלורליי מתחילה להיות נחמדה

אל ג´ס הכוונה.............. "סתם. באתי לפה כדי לדבר עם רורי, לא ידעתי שגם דין בא, וכשהוא ראה אותי מתקרב הוא קם והחטיף לי........" לורליי לא ידעה מה להגיד. היא ידעה שדין היה קנאי, אבל עד כדי כך?, ובינתיים, בחוץ........

חח... בינתיים בחוץ... כופה עליי...

לכתוב על בחוץ?! סתאאאאםם.... --ובינתיים, בחוץ (וואט א סופרייז)-- "מה לעזאזל זה היה?!?!!" צעקה רורי, לוקחת צעד קדימה, בניגוד לדין, שלקח צעד אחורה. "אהמ... אני... אני לא יו... רורי, הוא צחק עליי!" אמר דין, לא מודע איזה דפוק (סליחה!!!) הוא נשמע. "הוא צחק עליך?!?!?!? לי דווקא נראה שאתה צוחק עליי!" אמרה רורי, כעסה גובר מרגע לדודלי (מרגע לרגע, מרגע לרגע)

לאנה

New member
למה ביקשת סליחה אחרי הדפוק?

"אני צוחק עליך?!, על מה את מדברת רורי?, אני אוהב אותך!" "אם היית אוהב אותי, היית בוטח בי. ואם היית אוהב אותי, לא היית מכה את אחד הידידים שלי!" "אה, אז אתם ידידים עכשיו?!" "כן דין, אנחנו ידידים." "תודה שהודעת לי על הקשרים החברתיים שלך." הוא ענה בציניות. "אם אתה כל-כך רוצה לדעת מהם הקשרים החברתיים שלי, הנה עוד אחד - אנחנו גמרנו!" ובזה היא נכנסה הביתה, טורקת את הדלת מאחוריה.

י-פ-ה!!! קשרים חברתיים! חחחחח

היא נכנסה הבייתה בכעס ופתאום ראתה את ג´ס ולורליי מביטים עליה קצת באי נוחות. "אממ... רורי..?" שאלה לורליי בשקט. "מה?!" שאלה רורי בצעקה, עדיין נסערת מהפרידה מדין, ותיקנה את עצמה. "מה?" היא שאלה שוב, הפעם יותר בשקט.

לאנה

New member
אממממממ..............

"ג´ס ואני קצת דיברנו ו......., החלטנו לנסות להסתדר." רורי חייכה. "מה גרם לשינו הפתאומי הזה?" היא שאלה. "אני חושבת שאת זה ג´ס צריך להסביר לך........" ובזה היא קמה ויצאה מהמטבח, לא לפני שהיא שלחה לג´ס קריצה........

פתאום נשמעה דפיקה בדלת...

רורי קמה מהשולחן, לכיוון הדלת. היא פתחה את הדלת וראתה מול העיניים שלה את......... טריסטן. "היי." הוא אמר... "היי." השיבה לו רורי עם חיוך קטן על פניה ובקול חלש..

לאנה

New member
את פשוט לא מכירה אותנו...........

אני לא יכולה להגיד במקום כרמל, אבל אני חושבת שזה בסדר אם אני אדבר בשמי ובשם מיכל - אנחנו שונאות את דין!, אנחנו חולות על טריסטן!, ומכיוון שאין טריסטן......., ג´ס הוא תחליף מצוין!, הבנת?.......

למעלה