אני מתחילה שירשור.....

אני מתחילה שירשור.....

כל אחד יכתוב פה שיר בעיברית(שם השיר ואת המילים) וככה נוכל להעביר את הפורום בזימרה ובשירה, בבקשה תתיחסו ואל תעלימו עין
ב-
- תמר שרוני

פעם הייתה ארנבת

פעם הייתה אאבת היא אצה אצה אצה אצה בא סובאו ודאס אותה תגידי לו אני אאאה לו פעם הייתה אבנבת היא בצה בצה בצה בצה בא סובבו ודבס אותה תגידי לו אני אבאה לו פעם הייתה אגנבת היא גצה גצה גצה גצה בא סובגו ודגס אותה תגידי לו אני אגאה לו פעם הייתה אדנבת היא דצה דצה דצה דצה בא סובדו ודדס אותה תגידי לו אני אדאה לו פעם הייתה אהנבת היא הצה הצה הצה הצה בא סובהו ודהס אותה תגידי לו אני אהאה לו פעם הייתה אונבת היא וצה וצה וצה וצה בא סובוו ודוס אותה תגידי לו אני אואה לו פעם הייתה אזנבת היא זצה זצה זצה זצה בא סובזו ודזס אותה תגידי לו אני אזאה לו פעם הייתה אחנבת היא חצה חצה חצה חצה בא סובחו ודחס אותה תגידי לו אני אחאה לו פעם הייתה אטנבת היא טצה טצה טצה טצה בא סובטו ודטס אותה תגידי לו אני אטה לו פםעם הייתה אינבת היא יצה יצה יצה יצה בא סוביו ודיס אותה תגידי לו אני יצאה לו פעם הייתה אכנבת היא כצה כצה כצה כצה בא סובכו ודכס אותה תגידי לו אני אכאה לו פעם הייתה אלנבת היא לצה לצה לצה לצה בא סובלו ודלס אותה תגידי לו אני אלאה לו פעם הייתה אמנבת היא מצה מצה מצה מצה בא סובמו ודמס אותה תגידי לו אני אמאה לו פעם הייתה אננבת היא נצה נצה נצה נצה בא סובנו ודנס אותה תגידי לו אני אנאה לו פעם הייתה אסנבת היא סצה סצה סצה סצה בא סובסו ודסס אותה תגידי לו אני אסאה לו פעם הייתה אעבת היא עצה עצה עצה עצה בא סובעו ודעס אותה תגידי לו אני אעאה לו פעם הייתה אפנבת היא פצה פצה פצה פצה בא סובפו ודפס אותה תגידי לו אני אפאה לו פעם הייתה אצנבת היא צצה צצה צצה צצה בא סובצו ודצס אותה תגידי לו אני אצאה לו פעם הייתה אקנבת היא קצה קצה קצה קצה בא סובקו ודקס אותה תגידי לו אני אקאה לו פעם הייתה ארנבת היא רצה רצה רצה רצה בא סוברו ודרס אותה תגידי לו אני אראה לו פעם הייתה אשנבת היא שצה שצה שצה שצה בא סובשו ודשס אותה תגידי לו אני אשאה לו פעם הייתה אתנבת היא תצה תצה תצה תצה בא סובתו ודתס אותה תגידי לו אני אתאה לו

אילנלה

New member
עוגה,עוגה,עוגה..

למקרר נחוגה נרוקן את תכולתו עד אשר קצו יבוא כואבת לי הבטן!

אילנלה

New member
עוגה,עוגה,עוגה..

למקרר נחוגה נרוקן את תכולתו עד אשר יבוא קיצו כואבת לי הבטן..

התכוונתי שירים כאלה, ניו יורק רפיח

ניו יורק רפיח- שייגעצ אמרתם שאחרי הגשמים יהיה יותר טוב יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים נחזור לשיגרה נחזור כמו גדולים, עברנו ת´גשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט, שיקרתם כי עכשיו אחרי סוכות, ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות... פזמון: העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים. אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים ושנינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא ושזאת תקופה יפה הכי תקופה שבחיים, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי ולא היה לך אכפת לך מה קורה איתי בכלל, ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה בחורה קצת לא ברורה... פזמון: ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים. העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת אני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים....

BiGuy3000

New member
אוי...

איזה שיר מצוין... יש לי אותו בmp3... יש להם גם את "עושה ביד", אבל אותו לא הצלחתי להשיג...

adibb

New member
אז תקנה את הדיסק...

הוא מצויין...!!!!!! וגם חיל של מאה שערים מצוין...!!

exit_from_here

New member
180/מוניקה סקס

שיר גדול אחים שלי... איך זה שאני כזה בחור נחמד ו... הביקוש לנחמדים כל כך ירד ש.... תפסתי לי איזה גל כך לבנתיים... ופיתחתי לעצמי סטייה או שתיים... לנסוע על 180!!!!!!!1 לחכות שבוע בקופת חולים!!!!!! לנסות לכתוב בחרוזים!!!!! למה מה קרה?! למה מה קרההההה?!!1 איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר... שלי עדיין יש קשיים לשרוך ת´אולסטאר... כי העיינים מפוצצות ליכלוך של בוקר... אבל זה לא קשור אז...דיייייייי! לנסוע על 180!!!!!!!!! לחכות שבוע בקופת חולייייים!!!!!!1 לנסות לכתוב בחרוזים!!!!! למה מה קרה?!!!!!!! למה מה קרה?!?!?!?!?!

נועוש 17

New member
דוקוטור תציל אותי שם השיר../images/Emo70.gif

דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה ושילמתי כבר בפסיכולוג ואת השאר אני לא זוכרת

נועוש 17

New member
דוקטור תציל אותי שם השיר!

דוקוטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה ובוא תרפא אותי שילמתי לפסיכולוג. ואתה השאר אני לא זוכרת זה המצב

גשם חזק קשה לי לראות

אפילו כשעיניי פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לבבבבברוחחחחחחחחחחחחח

למעלה