אני מתחילה לחבב את

Mei11

New member
אני מתחילה לחבב את

האתר של france 24, ערוץ החדשות הצרפתי שהושק לא מזמן. באתר שלהם אפשר לראות את שידורי הערוץ באנגלית, צרפתית וערבית, וגם כתבות בודדות, והם לא מזניחים את סין. למשל הסיפור הזה, על הסינים שחיים בגבול סין - צפ' קוריאה ומחכים לכך שהשלטון שם יפשיר קצת ויהיה שם בום כלכלי, שיביא הרבה תיירים צפ' קוריאנים לסין. בינתיים נראה לי שאת בתי המלון שם ממלאים העיתונאים הזרים שמגיעים בהמוניהם לאזור הגבול בזמן האחרון, אם לשפוט לפי כמות הכתבות משם.

renjintso

New member
גם אני

ואני מרגישה המון חמלה כלפי האיכרים הסינים שרותמים את העגלה לפני הסוסים, ומשכנעים את עצמם שההבטחות של דנג שיאופינג עומדות להתגשם, והבום הכלכלי אוטוטו מגיע גם אליהם. גם אם השבוע יושג איזה הסכם בבייג'ינג בעניין צ"ק, ייקח עוד הרבה זמן עד שהיא ממש תיפתח, ואני מנחשת שהתושבים שם יחפשו משהו לאכול קודם כל וללבוש, ורק אחר כך, אולי יתחילו לחשוב על טיולים לסין. והמלונות האלה, כמו בעוד מקומות בסין, יתדרדרו לחורים מסריחים של 20 קוואי לחדר, עם שירותים שלא פועלים.

GnomeBubble

New member
כולנו ראינו את הכתבה של סקיי ניוז

שאפרת שלחה לפני שבועיים. כמו שהעיר על הגבול בצפון קוריאה נראית, גם אם צפון קוריאה תיפתח, לא יהיה לתושבים כסף אפילו לחורים מסריחים של 20 קוואי לחדר.
(אני ישנתי פעם בכזה של 10 דרך אגב. לא יודע אם אני צריך להיות גאה בזה...
)

למעלה