אני מתחילה להתייאש...

אור685

New member
אני מתחילה להתייאש...

רק בשבוע שעבר הצטרפתי, וכבר מפילה עליכם את הייאוש שלי. תודה על הברכות מיום חמישי. לא הצלחתי לענות מאז. ולעניינינו - תקציר הפרקים הקודמים - אני בשומרי משקל כבר שנה+ הורדתי 25 קילו , ויש עוד. הבעיה היא שכבר הרבה זמן - תקועה. עולה יורדת וחוזר חלילה. בערך 3 חודשים ככה. היתה תקופה ממש קשה,אבל לפני שלושה שבועות בערך התאפסתי על עצמי, חזרתי לרשום כל מה שאני אוכלת. לפני שבוע-עליתי 700 גר'. אמרתי-נו,קורה.בשבוע הבא יהיה יותר טוב. כל השבוע היה בסדר פחות או יותר. הבוקר-השקילה. אמרתי לה-גם אם תגידי שירדתי רק 100 גר' אני אשמח. ומה היא אמרה ? עלית 1.5 קילו !!! לא הגיוני. לא יכול להיות. לא מקובל עלי. יצאתי משם בוכה (רק באוטו) ועד עכשיו לא עובר המצברוח הרע הזה. אני יודעת שאני צריכה להתחיל לעשות כושר (עד עכשיו "מוכיחה" לש"ש שאפשר בלי...) אבל לא יודעת אם אצליח (תזכורת-5 ילדים , הקטנים תאומים בני 3 שקצת קשה איתם,גם בלילות). בקיצור - לא יודעת איך לצאת מזה. יש הצעות? בדיחות על רזים לשיפור המצברוח? משהו? תודה אורית

jesie12

New member
הצטרפת לפני שבוע ומאז לא שמענו ממך

אולי השיתוף כאן יום ביומו היה עושה את התהליך ליותר קל הבנות כאן מחכות לערב לשתף ולחבק כשקשה ולתמוך אין יותר כיף מזה לדעת שכולנו כאן באותה צלחת מאוד מאוד מקל על כולן נסי גם את שתפי אותנו, אל תעלמי, אין לך מה להתייאש , המשקל עוד יפתיע אותך הכי קל להתייאש ולשקוע במרה שחורה , לכולנו רגעים קשים, לכולנו יש נפילות, כל קילו שירד קדם לו עליות ומורדות הדרך ארוכה וקשה, אבל השיתוף עושה את ההבדל

היי אורית

את אחרי ירידה במשקל הגוף שלך צריך להתאזן ואז תגיע גם הירידה מבינה את ההרגשה ובמיוחד את הבכי אחרי השקילה (גם אני מגיבה גגה) אולי באמת אם תצליחי לשלב ספורטו ולהכנס לכאן יום יום יהיה לך "פוש" נוסף... בהצלחה

אור685

New member
תודה, אני אשתדל להיכנס כל יום

תעמדו בזה?... הלוואי וככה אני אצליח. ובקשר לספורט- לפני כמה ימים התחלתי להשכיב את התאומים לישון יותר מוקדם (לפני 20:00 ). אז חשבתי שאם נמשיך ככה, אולי אני אוכל ללכת לחדר כושר בערב. צריכה עוד לחשוב על זה. אני יודעת שקשה לי להתמיד וחבל לשלם על מנוי ולא ללכת. נפגש מחר, אורית

לילית462

New member
../images/Emo24.gifנשמע כל כך מבאס, אני מזדהה

עיצות אין לי יותר מדי - קשה להמציא את הגלגל את יודעת..... אני בהחלט חושבת (ומנסה להפנים) שאחרי תקופה ארוכה של דיאטה, הגוף נתקע ואם עד כה הצלחת (וגם אני פחות או יותר) לרזות בלי ממש לעשות פעילות גופנית - זה לא יכול להימשך, וזה גם לא ימשך. תשמחי שהצלחת לרדת כל כך הרבה בפי פעילות גופנית (אני שמחה ירדתי 10 עם מעט מאוד פעילות גופנית) ועכשיו את וגם אני צריכות להעביר להילוך יותר גבוה. מה שאומר :
לשמור בקפדנות יתרה, הדיקות שלא מאפשרת חטאים ופאשלות - הגוף מנצל כל מעידה קטנה והופך אותה לעליה.
להוסיף ספורט - רצוי פעילו אירובית... אני הוספתי שחיה, בינתיים פעם בשבוע בנוסף לשני שיעורי יוגה שאני כבר עושה קבוע - מקווה שזה יחזיק מעמד. לגבייך עם חמישה ילדים
אולי יותר טיולים עם העגלה, אולי לעלות מדרגות ברגל ולא במעלית, אולי למצוא זמן שבן-הזוג או מישהו אחר עם הילדים ולהתחייב לשיעור פעמיים בשבוע - או הליכות. בכל מקרה אל תתיאשי ! אני כאן בדיוק באותה סירה כמוך - פרט להבדל קטן אני ירדתי רק 10 ואת ירדת כבר 25.... ולגבי בדיחות על רזים... מכירה את החתימה של r122 ? חפשי אותה (היא חברה קבועה בפורום) אני בטוחה שתצחקי.

יעל י

New member
לא להתייאש...

מותר לקטר מותר להתעצב אסור להתייאש אנחנו כאן מוכנות לשמוע,להקשיב לחבק ולתמוך בך... בהצלחה

algy

New member
צריכה עידוד להתמדה

גיליתי היום את הפורום הזה ואני מה זה זקוקה לתקשורת עם בנות שמבינות אותי.אני דווקא אוכלת בריא יחסית אבל כנראה הכמויות גדולות והמעידות הקטנות לא מאפשרות ירידה משמעותית. תמיד עולה ויורדת את אותם 3 ק"ג. רוצה לרדת 15. מקווה שקריאה ורישום של האוכל, יעזרו לי להתמיד.

לילית462

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif את מוזמנת להצטרף

תקשורת זה בדיוק מה שיש לנו כאן. אנחנו מנסות לתמוך אחת בשניה, להעזר, לחבק ומה שצריך כדי להתמיד בדרך החדשה שלנו.

יעל י

New member
סיפור חיי...

לרדת חצי ולעלות שניים... בהחלט לכתוב,להיכנס למסגרת ולשתף לשתף לשתף

למעלה