המקרה הזה הוא שונה
אין לי ספק שאין מצב שמישהו יכול לצאת מרוצה ממטפלת כזאת.

ציינתי שהיא לא טרחה להקשיב לאף מילה ממה שאמרתי - זה היה משהו מאוד בולט, כל פעם היא שאלה שוב ושוב שאלות שהבהירו את זה, מצאתי את עצמי חוזרת 3 ו-4 פעמים על פרטים בסיסייים כי היא לא טרחה להקשיב. לגבי הדברים המעליבים - אחד הדברים הראשונים שהיא עשתה הייתה להכריז שהיא חושבת שהבעיה שלי זו אינטליגנציה נמוכה ולשאול אם עשיתי מבחני אייקיו, וכשעניתי לה בהלם שאני אקדמאית התגובה שלה היה הנהון והכרזה "מכללה". כשעניתי לה שדווקא למדתי באוניברסיטה וציינתי גם באיזה חוג (חוג עם תנאי קבלה גבוהים למדי) היא פשוט עברה נושא, לא חשבה להתנצל (לאחר מכן היא גם טענה שלא מבינה מה לא תקין במה שאמרה), אבל אחר מכן ניסתה שוב לחזור לכיוון הזה ושאלה אם הצלחתי להוציא תעודת בגרות (וזה אחרי שנושא הלימודים הגבוהים עלה עוד כמה פעמים, היא אפילו שאלה איך מימנתי אותם - כנראה שגם לעצמה היא לא הקשיבה ולא רק לי). בעולם שאני חיה בו, לא אומרים דברים כאלו אלא אם ממש, אבל ממש רוצים להעליב את הצד השני.

עוד דבר מעליב היה שכאשר דיברתי על שירותי הצבאי היא הגיבה בהלם מוחלט על כך ששירתי בצבא ועוד שירות מלא ולא קיבלתי פטור מטעמים נפשיים (ולא הייתה לה שום סיבה להניח ככה), והיו עוד קטעים כאלו, ושוב ושוב היא הוכיחה כמה שהיא לא מקשיבה ולא טרחה בכלל להתייחס לדברים בסיסיים שאמרתי, וכשניסיתי לשאול אותה שאלות לגבי הטיפול היא לא ענתה לי, פשוט התעלמה.

כשאמרתי לה שאני לא רואה שום סיבה להיפגש איתה שוב היא לא הבינה למה, אמרה שהיא רק מנסה לעזור לי "אבל אם את לא רוצה אז לא צריך", ניסתה להוציא אותי מטומטמת וטענה שדברים הלכו הפוך ("קודם שאלתי אותך אם יש לך תעודת בגרות ורק אז סיפרת שיש לך תואר"), טענה שאני אמרתי דברים שממש לא אמרתי (למה שכן אמרתי היא לא הקשיבה, ועוד המציאה דברים), ונתנה כמה נימוקים מאוד עלובים לכך שהתעלמה מדברים שאמרתי מאוד ברור והגיעה במקום זה למסקנות הזויות.

זו מישהי שאסור לה לעבוד עם אנשים, לא רק במקצועות טיפוליים אלא בכלל.