אני מתוסכל

hagaiad

New member
אני מתוסכל

קניתי את הדיסק חומר מקומי ב60 שקל וכל כך נהנתי ממנו עכשיו כבר חודש אני מחפש אותו ואין לי מושג איפה הוא, יש לי את החוברת והקופסא ואין לי את הדיסק
יש מצב שמישהו ישלח לי את השירים? אני יראה לו תמונה של הקופסא והכל, אני לא צורב בכלל מוזיקה ישראלית

lioryifrah

New member
יש באתר החדש של הדג נחש

את כל השירים אתה יכול לשמוע שם...

זה רק אני או שהאתר לא פועל?

כל הזמן כתוב לי: An Error Occurred Request is not allowed This may have happened for one of the following reasons: 1. You manually typed a non existent URL. 2. You attempted to access an outdated page, or the page is cached on your browser. Try pressing Back and then hold down the Shift key while pressing the Reload button to reload the page. 3. You have entered an illegal or too many characters to a form, or attempted to change read-only data. 4. You attempted to access this page via a bookmark. 5. Your session was idle for too long. 6. You chose not to repost form data. If you are asked whether to repost form data please answer Yes. If this doesn't fix the problem please re-enter the application by going back to our home page.

lioryifrah

New member
לפעמים הוא לא פועל

הוא עושה מה שבא לו... לפעמים הוא פועל ולפעמים לא... אבל יש לי רעיון בשבילך... כנס לזה ואז יש בצד שמאל באמצע קישור לאתר של הדג נחש תכנס דרך הקישור...

lioryifrah

New member
אני שמתי אותו בתור דף הבית

ואני תמיד הצלחתי להיכנס אליו חוץ מפעם אחת...

FunkyGiraffe

New member
מוזר מאוד...

תנסו להכנס לזה דרך חלון חדש... ולא דרך אותו החלון ז"א לחצן ימני וOpen link in new window או פתיחה בחלון חדש

FunkyGiraffe

New member
תנסה לפנות להד ארצי..

תסביר להם ותגיד שאתה מוכן לשלוח בדואר וכאלה את זה... ד"א, הניק שלך מוכר לי בטירוף!

FunkyGiraffe

New member
היה לי פעם את אותו הסיפור

ב FIFA 98 [נוסטלגיה] איבדתי את הדיסק ובמקרה לגמרי גם את FIFA הד ארצי מייצגים ושלחתי להם את הכסף [20 שקלים חדשים] בדואר [אחרי תיאום טלפוני] ביחד עם משהו שמוכיח שיש לי אותו מקורי [אני זוכר שזה היה חוברת] שלחו לי דיסק חדש עם חוברת וקופסא והכל.......... ככה ששווה לנסות ד"א, היה גם את זה לקוני הדיסק של מומי לוי שהוא לא עבד להם על הדיוידי, עשו מבצע כזה שמחייגים לחברת התקליטים שלו [פונוקול] משאירים פרטים ומקבלים בדואר עותק של פרטים אז תמיד שווה לנסות מקסימום לא יתנו לו עוד אחד

sunshiner

New member
יואו גם אצלי זה ככה!

לדעתי מי שאבד לו או משהו (ועידו יהרוג אותי על זה-) לדעתי בנאדם יכול לצרוב לעצמו.

FunkyGiraffe

New member
לא יגיד לך מילה

אני בעצמי עשיתי את זה שאיבדתי את המכונה מעותק מגובה שהיה לי על המחשב ואחר כך מצאתי את זה ולפני כמה ימים שוב איבדתי את זה

RESTO

New member
אני מתוסכל!!!!

מאוד בשבילך! למה קנית את חומר מקומי ב60?!

Splinter1

New member
אני גם די נגד צריבת מוזיקה

אבל אני חושב שאם פעם אחת כבר קנית ב60 שקל או לא משנה כמה אז מותר לך לצרוב אם זה הלך לאיבוד. יש בזה משהו תודו..

Splinter1

New member
חח אבל זה לא יהיה אותו דבר :\

לך תתחיל לצייר במבה על הדיסק חחח

למעלה