אני מתוסכל

אני מתוסכל

בדקתי פורומים אפשריים, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, או להפנות אותי לפורום בו יוכלו לעשות זאת. אני בן 18.5, ויש לי חברה בת 18. אנחנו ביחד כבר ארבע שנים. חברה שלי אף פעם לא הצליחה להגיע לאורגזמה (לא לבד, ולא ביחד). ניסינו לעשות הרבה דברים: ירדתי לה, אוננתי לה, עשינו סקס ושום דבר לא עוזר. אולי אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות, וכיצד אולי לגרום לה לגמור
תודה מראש.

תיסכוליישן../images/Emo4.gif

הלוואי והייתי יודע איך להביא אנשים (גברים ונשים) לאורגזמה דרך האינטרנט...הייתי מחליף ת'באבא סאלי. לגופו של עיניין אני מבין את מצוקתכם ומעריך את כל ניסיונותכם!! באמת פתיחות נפלאה לגיל 18. שני דברים: אחד (ומבלי לפגוע בכם) יתכן והיא עדיין בגיל צעיר ורק הזמן יעשה את שלו (ואני משוכנע שאכן יעשה)....טוב אז מה אם אחרות כן גומרות בגיל הזה זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי!! 2)קנו את הספר לעצמך של לוני ברבך עוסק במיניות ואורגזמה של נשים!! יעזור לכם וידריך אתכם!! עד כאן להפעם... תחזור אלי.. שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

לאיודעיקירי../images/Emo141.gif

את הספר ניתן להזמין בכל חנות ספרים...כל זאת אם אין להם אותו על המדף. לגבי הגיל...עזוב בחייך...אין גיל שאוכל לציין...סבלנות ידידי הצעיר סבלנות!! שלך עידן

למעלה