אני מתה......

Darkmatter

New member
אני מתה......

לא יכולה לנשום........ אני מרגישה כ"כ רע....... אני כ"כ רוצה למות.... בבקשה תנו לי למות... כ"כ כואב לי... אני לא יכולה יותר לסבול... אין לי כוחות יותר... תנו לי למות תנו לי למות תנו לי למות.........

דארקי ממי, מה קרה?

אל תדברי ככה, אל תלחיצי אותי... יש משהו שאני יכולה לעשות בשביל לעזור לך? just say the word

ymz

New member
קרה משהו מיוחד?

הצלחת לנוח ולירגע קצת?

../images/Emo201.gif

אולי תשתפי אותנו במה שכל כך חונק? תוציאי את זה מתוכך ותפני מקום לאויר.. הקלי על עצמך קצת.. ואת כבר יודעת שביחד יותר קל להתמודד גם עם הדבר הכי קשה.. איתך...

לולי80

New member
../images/Emo23.gifדארקי

דברי איתנו חמודונות!!! אנחנו פה בשבילך... מחבקות ואוהבות תשתפי אותנו. איתך
לול

היי דארקי...

מקווה שאת כבר בסדר אבל אם לא ואם את קוראת אותנו, היכנסי עכשיו ובואי ננסה יחד לעבור את ההרגשה הזו...

Darkmatter

New member
תודה לכן...

תודה שאתן פה... עבר עלי בוקר נוראי. וכן, קרה משהו. לא חשוב. הרגשתי כ"כ נורא. לא יכולתי לסבול יותר. רציתי לחתוך את עצמי, אבל הייתי מותשת מדי אפילו בשביל זה. ואז חשבתי להתאבד. הייתי ממש קרובה לזה היום... אני עדיין מותשת, כואבת ועייפה נפשית מהכל, אבל עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב... אוהבת אתכן!!!

MommyHug

New member
יודעת שאני מגיבה מאוחר

וגם יודעת איך זה לרצות למות ואיך זה לרצות שיעזרו לך למות זה בעצם אומר "תעזרו לי לרצות לא למות" לא? אצלי זה כך ולפי ההיכרות הקצרה שלי איתך, אני מאמינה שגם אצלך. מספיק לי שיש לך פרפר בחתימה
אוהבת!

לולי80

New member
דארקי.....

Amazing AEROSMITH I kept the right ones out And let the wrong ones in Had an angel of mercy to see me through all my sins There were times in my life When I was goin' insane Tryin' to walk through The pain When I lost my grip And I hit the floor Yeah,I thought I could leave but couldn't get out the door I was so sick and tired Of livin' a lie I was wishin that I Would die [Chorus:] It's Amazing With the blink of an eye you finally see the light It's Amazing When the moment arrives that you know you'll be alright It's Amazing And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight That one last shot's a Permanent Vacation And how high can you fly with broken wings? Life's a journey not a destination And I just can't tell just what tomorrow brings You have to learn to crawl Before you learn to walk But I just couldn't listen to all that righteous talk, oh yeah I was out on the street, Just tryin' to survive Scratchin' to stay Alive [Chorus] Desperate hearts, desperate hearts פה בשבילך... נעבור את זה....
לול

למעלה