אני מתה לסיגריה !!!!

קורין1

New member
אל תדליקי../images/Emo120.gifאני אתאפק בשבילך..

בהצלחה רסיסים של אושר........ בזכותך אוליי גם אני אפסיק לעשן

viviti

New member
ואני חייתי תקופת חיים לא מבוטלת

עם אקסי היקר שלא סבל את העישון אבל מכיוון שעישנתי לפני הנישואין.. ומכיוון שלא קנה חתול בשק..... רמת התלונות הייתה נמוכה יחסית...

גם אני התחלתי לעשן בגלל דיכאון

אבל אצלי זה היה לפני 11 שנה !! אחרי שנה של חברות עם בעלי דהיום נפרדנו ואני מתוך השרידים שלי הדלקתי סיגריה ראשונה. אני מתה לסיגריה !!! הילה המכורה.

ירקרק

New member
עוד 8 דקות....

וכולנו מציתים סיגריות לאות הזדהות החזיקי מעמד כולנו מחזיקים לך אצבעות [גם למיפוי של מחר]

הלוואי....

סיגריה כל שעה זה יוצא בערך קופסא = 20 סיגריות. עד לפני שלושה ימים עישנתי 30 סיגריות ליום. אני מנסה להגיע לעשר סיגריות ליום. אז כמובן אחרי כל ארוחה ועוד כמה מצבים :)))

viviti

New member
שאני לא אגיד לך כמה אני מעשנת

בעצם מעולם לא ספרתי לא סיגריות ולא קופסאות אבל... בואי נאמר שסיגריה בשעה זה מאמץ אדיר בשבילי........ אז... אני אנסה לבד... סיגריה כל שעה...

כל הכבוד לך !

אני בכלל לא רוצה להפסיק לע שן. אני כל כך אוהבת את הסיגריות שלי. אבל אני חייבת. הלב.....

נכון...

זה פיכס, ועל כל אחד שמעשן, יש אחד מקביל שלא. אז למה צריך דווקא עם מאפרה?!

viviti

New member
א. יש דברים מעניינים לעשן...

ב. נורא מעליב כשקוראים לי מאפרה
אפילו שלא צפוי שנתנשק מתישהו

א. אני מתנשקת נפלא !!!

ב. הריח לא אוהב אותי. משום מה אין לי ריח. ג. מה אכפת לי בכלל מהריח? אני רוצה סיגריה !!!! :(( (די הילה! את כבר קרציה)

להתנשק עם מאפרה

גם אני אמרתי פעם שלעולם לא אתנשק עם מאפרה. איכס......מגעיל!!! אבל, בסוף זה קרה, התנשקתי עם מאפרה, היה טעם נורא, אבל לא התרגלתי לכך......הוא פשוט מאד התחשב בי מאד, ואז התנשקתי עם כל סוגי מסטיקי המנטה למיניהם., וזה ממש עוזר, מנטרל את טעם המאפרה לגמרי.

אטיוד5

Active member
אם תמשיכי ככה...

תוכלי גם להחליף, בטרם עת, את ל´ השימוש ב-מ´ השימוש. ותעזבי לי את האוזון בבקשה. אטיוד5 מושך את השמיכה האוזונית לצד שלו

הצלחתי להיגמל - זה ממש פשוט..../images/Emo120.gif

התחלתי לעשן בכיתה י"א , ממש עישנתי כבד - בלי להתעלף.... הבנתי אחרי הסיגריה החמישית - שלעשן - כנראה שלא בשבילי...
ומאז נגמלתי בלי תופעות לוואי - אבל לפעמים מחפש...אחרי....אולי כדאי?! אז זהו - ושיהיה בהצלחה - שלשמיים, כביישן , יעלה בסערה.....

Sודית

New member
באמת אוף איתך....

ואני מחכה ומחכה....שתרשי לי... טוב עכשיו גם אני הדלקתי. סודית בסיגריה רביעית... משעה עשר...נו אשתדל יותר.

למעלה