אני מתה לסיגריה !!!!

אני מתה לסיגריה !!!!

בימים כתיקונם עד עכשיו אני כבר אחרי 10-15 סיגריות לפחות. מבט חטוף בקופסה העמוסה שלי מגלה לי שעישנתי רק ארבע סיגריות אומללות. לפי החישוב הסיגריה הבאה רק בעוד שעה. לעזאזל אני מתה לסיגריה !!!!!

Sודית

New member
את יודעת מה, רסיסים....

את עושה לי חשק עז לעשות כמוך. גם אני נלחמת עם עצמי, לרדת בכמות. ולי באמת לא הציעו דבר בתמורה...חחחח. אז קדימה אני איתך ברסיסים של ניקוטין. תודיעי לי מתי הסיגריה הבאה.... אני מבטיחה עד אז לא לגעת, מסכימה??? הגעתי גם לכמות כזו, שאני דוחה את עצמי. אז אולי אני אעזור לך קצת...ואת לי??? סודית בספירת מלאי.

עשינו עסק ! :))

עכשיו שתים עשרה וחצי ועישנתי סיגריה אחת של אחרי ארוחת צהריים. הסיגריה הבאה עוד רחוק זמנה.... נראה מתי :))

Sודית

New member
זה לא פייר....

ככה את משאירה אותי על אש קטנה??? ועוד בלי סיגריה??? לפחות תגידי מתי אפשר לקחת את הבאה. ככה שאשים מולי את השעון... ואנשום ואנשוף בכאילו, עד שתרשי לי... להצית את הסיגריה הבאה. נוווו....אז תגידי כבר...מתי הבאה?? סודית עם סיגריה בצד

viviti

New member
גם אני מנסה להצטרף........

אבל. איך שאני מכירה את עצמי..... נשברת תוך חצי שעה........ אני מרשה לעצמי פי שתיים מכן לפחות בהתחלה. כי אני בטוחה שאני מעשנת עכשיו פי 2 מכן..... עושה לעצמי קפה וסיגריה אחרונה חופשית.. ואח"כ

ירקרק

New member
סיבות נעימות לעישון

גבר מעשן כי הסיגריה מזכירה לו אישה יפה בשניהם: העסק מתחיל בתאווה... בהמשך מתמכרים לזה... בסוף... זה הורג את הבן-אדם
אישה מעשנת כי הסיגריה מזכירה לה גבר כלבבה בשניהם: היא תחילה בוררת אחד מני רבים, משחקת בו... וכעבור זמן מדליקה אותו, כשהוא בוער... היא מכניסה אותו לתוך פיה, מוצצת ונושפת... מוצצת ונושפת... כשהוא כבר גמור וסחוט... היא מכבה אותו באלגנטיות [במקרה אחר: משליכה על הארץ ורומסת ברגלה] ושוב לאחר זמן קצר היא שוב בוררת לה אחר מני רבים ןחוזר חלילה
[מצית סיגריה ומפריח עיגולי עשן לחלל החדר]

להתנשק עם מי שמעשן

זה כמו ללקק מאפרה אמרו בסדרה : פלורנטין דינה. לא מעשנת כלום!

ירקרק

New member
דינה.מיט-נשקת

כן מאפרה לא מאפרה, למרות פלורנטין... אבל אחת עוד לא סרבה לי! אפרופו "לא מעשנת כלום!" את מודעת למה שאת מפסידה?

היום פעם ראשונה

אני מסרבת להתנשק אתך! האם אתה מודע למה שאתה מפסיד? דינה.מית עניינת....

ירקרק

New member
את בדרך הנכונה...

אני עדיין לא מודע... אבל בהחלט הצלחת לאתגר אותי לבדוק מה אני מפסיד
אולי עוד תגלי שאני שווה שתשתני בגללי

קורין1

New member
מפסידה מחלות ריאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דינה.מיט תמשיכי כך....... בקרוב אצלי

Sודית

New member
דינה....מיט וואס???

איזה מזל שאת לא מעשנת... את יודעת מה יקרה אם דינמיט תדליק סיגריה??? סודית מקנאה בך, בכל אלה שלא מעשנים.

ואני כל השנים....

נגעלתי מבעלי המעשן הכבד-וביום שהתגרשתי (עוד על מדרגות הרבנות) הדלקתי סיגריה!!! פרח ברגע של נוסטלגיה!!!!!מדליקה עוד
(אבל לי יש לפחות את מי להאשים בכך...פחחחחחחח)

ירקרק

New member
ואני ואני....

ואני, עבדכם הנאמן, חי מזה שנים עם אישה שסולדת מהעישון שלי אבל מצאנו דרך נעימה לעקוף את המהמורה אני לא מעשן לא בחדר שינה ולא בחברת הפורצלן כן כן... אני כאן רק בגלל ה"סיגריה של אחרי"

אש לי

New member
ואני?../images/Emo13.gifשלושה דברים אוהבת בחיים!

סיגרייה לפני וסיגריה אחרי

אתם אמורים לעודד אותי לא ככה ?

ומה במקום זה אתם עושים ? שיו אני מתה. אבל אין אין אין אני לא מדליקה עכשיו עוד סיגריה. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הילה שמנסה איכשהו לעמוד על שלה (רק חבל שאין סיגריה ביד לשיווי משקל)

אש לי. אצלך נראה לי שאין לפני ואחרי

נשמע מפה שאת כל הזמן בזה. דניאל מחפש את הלפני ואחרי.

אש לי

New member
אסביר לך למה דניאל

מישהו לימד אותי שאפשר תוך כדי חחחחחחח

למעלה