אני מתה ללמוד לרקוד!!!

apchiiiiit

New member
אני מתה ללמוד לרקוד!!!

אני גרה באיזור ת"א. איפה אפשר ללמוד לרקוד ממש מ-0? אני פשוט לא יודעת לרקוד בכלל!!! וצריך שזה יהיה מקום נחמד, כי אני עוד צריכה לשכנע את בעלי לבוא איתי...

RORGAD

New member
שלום אפשית, בגבעת השלושה, החל

חוג חדש ממש מאפס, כל יום רביעי בשעה שמונה, וזה מקום מאוד מאוד נחמד עם אנשים נפלאים, כך שתביאי את בעלך וההנאה תהיה מושלמת. להתראות.

k7

New member
אינפורמציה למעוניינת בלימוד מהיסוד

שלום לך! כדאי להרים טלפון לקאנטרי ל´ או קאנטרי דקל וגם למתנסים השונים.את גם יכולה לבוא להרקדה במוצאי שבת בין השעות שש עד תשע בערב שמתקיימת בספורטק שבפארק הירקון ליד בית קפה שנקרא פעם "קומקום",והיום הוא נקרא "צ´ופצ´טק"(או משהו כזה),ולהתעניין אצל הרוקדים השונים שישמחו לתת לך אינפורמציה בשפע.מתחילת נובמבר ההרקדה בפארק עוברת לשעות הבוקר,כנראה משעה 11 .בהצלחה.

להפצית שלום לך ובהצלחה עם בעלך

בתקופה זו של השנה נפתחים הרבה חוגים למתחילים וכל החוגים יפים.למשל מירי אקוני פותחת בקרוב בבנין הפיס היפה אלון בתל אביב בגבול גבעתיים בימים ה בשבוע. באותו מקום גם בתיה עכשיו פתחה חוג למתחילים.את המיקום המדוייק ואת מספרי הטלפונים של המדריכים תוכלי למצוא באתר של פורום זה אתר רוקדים WWW.ROKDIM.CO.IL .כמו כן בימים הקרובים אייל עוזרי פותח חוג למתחילים בתחילת נובמבר.

אפשית מתחילה

בדיוק אתמול נפתח חוג למתחילים מ-000 ברמת גן במרכז קהילתי המתמיד רח המתמיד 37 בכל יום ראשון שעה 20.30 תוכלי לקבל יותר פרטים אצל המרקיד יענקלה 052-432896

ובמוצאי שבת, בראשון לציון אצל,

המדריך הוותיק, והמצויין: שמעון עשור. חוג חדש למתחילים, צעדים ראשונים. כדאי מאוד, כי המון רקדנים יצאו מבית היוצר, של שמעון, מסביר לאט וברור, ומתקדם בקצב הקבוצה כולה. ממליץ בחום. תהני לך. יום טוב.

לאפשית לאמשנה איזה ריקודים אלה

אבל אם חברי הפורום היו שמים לב שאת לא מתקוונתלריקודי עם את לא היית מקבלת תגובות רבות וארוכות. או שהצלחת לעבוד עלינו

apchiiiiit

New member
הבהרה....

שכחתי לציין, שאני לא רוצה ללמוד ריקודי עם, אלא ריקודים באופן כללי, ושאני לא רוצה משהו מחייב, אלא סתם איזה בילוי לערב (שאני אוכל ללכת מתי שאני רוצה)

ריקודי עם ו"ריקודי סתם" ../images/Emo124.gif

ההבדל בין ריקודי עם לסתם ריקודים הוא בסיסי. ריקודי עם הינם למעשה כוריאוגרפיה המיועדת ל"עמך", בעיקרם אינם מסובכים מידי ואינם דורשים כישורים גופניים יוצאי דופן. לעומת זאת "סתם ריקודים" הינם "חופשיים", כלומר נתונים למצב רוחו של הרוקד, כמובן במגבלות סגנון מסויים המתאים לסוג המנגינה. ההבדל הוא שבריקודי עם אי אפשר ואף אסור להיכנס "סתם ככה". גם אי אפשר כמעט ללמוד אותם מראיה, צריך פשוט להתמיד, ללמוד ריקוד אחר ריקוד, לתרגל שוב ושוב. אם תנסי להיכנס למעגל ריקודי עם ללא ידיעת הריקוד תפריעי לאחרים שבוודאי לא יצפו לגסות רוח כזו, שהרי אינם מצפים שמישהו "ילך הפוך", יבעט בהם ויפריע. במקרה כזה, או שכולם יברחו ממך, או שיעירו לך, או שתשברי למישהו את הרגל, או ש"בטעות" תחטפי מכה כזו בקרסול שתוציא ממך את החשק להיכנס פעם נוספת לריקודי עם. נכון, אני לא נשמע נחמד. אבל עדיף לדעת זאת מראש ולדעת שאולי ריקודי עם לא מתאימים לך. מאידך, אני אישית, חושב שההשקעה משתלמת למרות ההתחלה הקשה. עם הזמן לומדים, משתלבים ונהנים. בהצלחה בכל אשר תפני.

לא בהכרח

אפשר גם אפשר ללמוד ריקודי עם מראיה, אבל כן צריך להתמיד - דווקא כשאת קולטת מהסתכלות את הריקוד, חשוב לבוא שבוע אחרי שבוע, כל פעם קולטים עוד איזה קטע. מה שכן, כמו שזקנמוך אמר - כשלא מכירים ריקוד ומנסים "להעתיק" את הצעדים - בשום אופן לא להיכנס לתוך המעגל ולהפריע. אפשר להעתיק כשעומדים מאחורה. רק כדי שתביני, אם אף פעם לא הית בהרקדה של ריקודי עם - ריקודי מעגל לא נרקדים במעגל אחד של אנשים שרוקדים אד לצד השני, אלא תמיד נוצר מצב של מעגל בתוך מעגל בתוך מעגל - אז פשוט תעמדי בחלק הכי חיצוני כשאת מנסה להעתיק, ותשתדלי שלידך לא יהיו רוקדים.. לגבי ריקודים אחרים - ב"פוקוס" ברח´ איינשטיין בתל אביב מלמדים בימי שני ורביעי ריקודי שנות השישים וסלסה. בימי ראשון, שלישי וחמישי מלמדים סלסה ורואדה. ב"זירה" ליד הסינרמה בתל אביב מלמדים רואדה בימי שלישי. בשבתות באוניברסיטת תל אביב - ריקודי ירון מידן - ריקודי שנות השישים וסלסה. בשבתות יש גם הרקדות של ריקודי שנות השישים וסלסה בכפר המכביה עם עופר רג´ואן. בימי חמישי באוניברסיטת תל אביב יש שתי אופציות - באולם הספורט הרקדת ריקודי עם של גדי ביטון, ובאולם הקטן מלמדים ריקודים סלוניים ולטיניים "לפי הספר" - ורדה וגל מסינגר. כל המקומות מתחילים בלימודים, לרוב בסביבות שמונה וחצי, ולאחר מכן מסיבת ריקודים - לרוב מעשר.

בעיה1

New member
לאפצ´י - שיהיה לך לבריאות

התענינתי בשאיפותיך לפי שמך את כנראה מתעטשת הרבה. ומחפשת חוג ריקודים כללי. בלי התחיבות. היה לי מוזר. זה נקרא אצלנו "טעם המן". כשאכלו אבותינו את המן במדבר - , הם טעמו בדיוק את מה שהתאוו. למשל רצו גלידה - המן טעם להם בדיוק כמו גלידה. רצו בשר - המן טעם להם כמו בשר אמיתי. כך נעשה לאפשי. בתנאי שלא תתעטש כל הזמן באולם. תרצה סלסה - הריקוד יראה כסלסה. תרצה הפסקה - הריקוד יראה כהפסקה. תרצה ריקודי עם - תרגיש כאילו היא רוקדת ריקודי עם. כדי שלא תתבלבלו אני מביא קטע מדבריה של אפשי. בחרתי את הסיפא שלה . תנחשו מה ? בילוי לערב - שנוכל לצאת מתי שנרצה. על זה נאמר מ -0 באת ואל 0 תשוב.....

avigal23

New member
המלצה../images/Emo91.gif

נכון שהחוג שעליו אני עומדת להמליץ לך עליו התחיל,אבל עברו רק פעמיים שלושה מאז..(אם אני לא טועה היום זו הפעם השלישית) אז אני ממליצה לך על ההרקדה בנמצאת במקום שעזרא המליץ לך עליו ביום חמישי(רק החוג מתקיים ביום שני) יום שני... המקום: רחוב נחלת יצחק 35 גבול ת"א גבעתיים שעות: מתחיל ב-19:45-מתחילים מהצעד הראשון מבערך 21:00 מעגלים וזוגות (ביניים ומתקדמים) העלות 22 ש"ח המרקידה: בתיה קרוננברג מקווה שעזרתי... נ.ב-תוכלי לפגוש אותי שם עוד היום!

לאביגל החמודה. לא קראת נכון את מה

שכתבתי. דרך אגב יצאנו כולנו טפשים ולא שאלנו אותה קודם אם בכלל היא רוצה ללמוד ריקודי עם או ריקודים אחרים. ריקודי עם לא מעניינים אותה בכלל

avigal23

New member
לעזרא!

אתה צודק,אני מצטערת... פשוט כתבתי את ההודעה מחברה שלי-נכנסתי מהר וקראתי מהר והגבתי גם מהר-כנראה שפיספסתי את הקטע על בתיה...מצטערת
בקשר לסוג הריקודים שהיא רוצה ללמוד-אנחנו חשבנו שהיא מעוניינת ללמוד לרקוד ריקודי עם מפני שמן הסתם זהו פורום לריקודי עם! אני חושבת שלריקודים אחרים צריך להיות גם פורום-כדי שלא יווצר כזה בלבול...

למעלה