אני מתגרש טקס שלפתע גילה ששתי אוזניו הפכו לגרשיים
ב ביציות עין New member 7/7/07 #2 ואני מתרגשת חיפשתי לי פורום אחר, זורם בלי מאבקי אגו. נראה לי שמצאתי. תקבלו אותי יפה? נ.ב. אני לא יודעת לאפות!
ואני מתרגשת חיפשתי לי פורום אחר, זורם בלי מאבקי אגו. נראה לי שמצאתי. תקבלו אותי יפה? נ.ב. אני לא יודעת לאפות!
ב ביציות עין New member 7/7/07 #4 במבט מושפל ../images/Emo5.gif... ואני? אני אין לי בכלל משקפיים. רק חננה אני- חנני!
ב ביציות עין New member 7/7/07 #10 לא משנה... העיקר שיהיה שליח .... עם שליחות! כזה חסון מסוקס שרמנטי עם תחתונים (נקיים) שיחזיק גם קרטון פיצה
לא משנה... העיקר שיהיה שליח .... עם שליחות! כזה חסון מסוקס שרמנטי עם תחתונים (נקיים) שיחזיק גם קרטון פיצה
ב ביציות עין New member 7/7/07 #14 לויודעת... אחרי שהיא תראה את הבלגן על הריפודים היא תיגש לשאול את פי הסוס. ואז מה תגיד לה , מה? אמא, אני מצטער שדפקנו לו ת'שסי אבל הביציה אוהבת לדהור מהר? (טוב, טוב, אני מודה! חלק מהפורום "ההוא" עוד משייט לי קצת בורידים)
לויודעת... אחרי שהיא תראה את הבלגן על הריפודים היא תיגש לשאול את פי הסוס. ואז מה תגיד לה , מה? אמא, אני מצטער שדפקנו לו ת'שסי אבל הביציה אוהבת לדהור מהר? (טוב, טוב, אני מודה! חלק מהפורום "ההוא" עוד משייט לי קצת בורידים)
ב ביציות עין New member 7/7/07 #16 ולכל שבת יש מוצאי שבת ולכל חור יש תפקיד ולכל איש יש שם ולקול ישראל יש אחים
C coffeewriter New member 8/7/07 #18 גם אני מתגרש, אבל על אמת. מועמדות ראויות מוזמנות לשלוח קו"ח לתיבה הפרטית. תודה, קופי.