אני מתגעגע...

אני מתגעגע... ../images/Emo32.gif

מישהו זוכר את מסיבות החישגוזים? אלו היו מסיבות שאירחו כמעט את כל אמני הסצינה מקטנים ועד גדולים, סאבלימינל על אותה במה עם "עם1" (ויסלחו לי עם1 שבאותה תקופה לא היו אפילו מתקרבים לרמה של סאב), שאנן סטריט וסאבלימינל מופיעים בשיר משותף בסוף המופע בקיצור מה קרה? לאן כל זה נעלם? אני מתגעגע לאותם מסיבות שחצי מועדון חברים אחד של השני, שאיפשהו המוזיקה באמת גיבשה אותנו ולא גרמה לתחרות, שהאופן מייק היה החלק הכי חשוב בערב, שלירון תאני היה מעביר חצי ערב בדאחקות וחצי שני בריקודי בטן (סליחה בעצם זה בא אחריי). איפה כל אלו נעלמו? היום כל מה שאני מכיר זה את מסיבות הג'י בימי שישי ואת מסיבות הקטינים שיש בחופשות. אני מנותק לחלוטין מכל הסצינה ובספק רב שהיא בכלל עוד קיימת, ההתעניינות שלי במוזיקה פשוט חדלה מעבר להופעות של כלא/השבט ואיזה אוהל היפ הופ מעפן שיש בבומבמלה בקיצור אני מתגעגע ורק רוצה שזה יחזור אין להודעה הזו הרבה משמעות מעבר לתלונות.

Funky Giraffe

New member
האמת שלמרות שעליתי מאוחר יחסית על

הרכבת גם אני די "מתגעגע" לימים ההם.

truth hurts

New member
קבל הזמנה לחישגוזים 2001

אח.... מי היה מאמין...סאב/מוקי/שירי/תאמר/סגול/שס/כלא/צו'לו/שבט על במה אחת... ימים טובים, ימים טובים.

da^Lord

New member
דווקא עם1 נתת כדוגמא?

אגב, אף אחד לדעתי לא התקרב לרמה של סאב,אולי רק נימי וקוואמי, והוא בהחלט היה אטרקציה שכולם חיכו לה בהופעות האלה. בכל מקרה זה היסטוריה, האנשים שהיו אחראים על המסיבות המטורפות האלה פשוט כבר לא עובדים יחד. באותה תקופה יאגא היתה הבית של ההיפ-הופ הישראלי, לאט לאט התפצלו המפיקים שהיו אחראיים על רוב ההקלטות וכל אחד דאג (ובצדק) לאנשים שהוא עובד איתם.. הדבר האחרון שהיה קרוב לחישגוזים היה בעיר הבירה כשדוויק היה אחראי על האירגון.

baby-g

New member
אני זוכר שנים יפות...

אורי שוחט ומאג'יק על אותה במה נוסטלגי משהו

למעלה