אני מתגעגעת

ronaseli

New member
אני מתגעגעת

אני מתגעגעת לתקופה בה הייתי עם הבנות בבית. הייתי שקטה הבנות הגיעו לבית מסודר עם ארוחת צהריים חמה ואילו היום... אני בוכה . בשל המצב הכלכלי אני מחוייבת לעבוד בעבודה שאני שונאת עם אנשים שאני לא אוהבת ואני מרגישה כי אני מזניחה את הבנות שלי. הבית הפוך ואין לי חשק להכין צהריים לאחר יום עבודה בה אני מגיעה בשעות הערב הביתה. מה לעשות?

זה עצוב...

אין לי במה לייעץ לך אז לפחות אני מקפיץ את ההודעה אולי למישהי יהיה מה לייעץ... תהיי חזקה.

../images/Emo20.gifרגע לפני ש

אני עולה לחדרי הנעים ורגע לפני שאני עוצמת עיניים ולשם שינויי מוקדם השבוע .... לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך.... יכולה לאמר לך אולי ....שאני כן אוהבת את העבודה שלי ,ושבלי קשר לזאת ולשאר הדברים בעולם שיש לי ..... כולל שלושה ילדים... גמני נכנסת לפעמים לאפטיה שזורקת אותי רחוק ומשאירה אותם ללא אוכל אמיתי .... ללא כל תשומת הלב שלי.... לכל אחד מאתנו יש את הזמן המגעיל הזה .... מקווה שכשאת פותחת עיניים בבוקר יש לך משהו חיובי ולו אחד שיכול לחזק אותך... להניח בצד את העבודה הקשה שאת עושה ולא אוהבת... וחיבוק חם פה ממישהי שלא מכירה אותך בכלל יכול גם לגרום לחיוך... וחיבוקים אחרים נוספים יגיעו בהמשך. חיזקי אימצי. יש לך ילדים שמחכים לך ...שם... זיכרי זאת חזקקק.

אני לא יודעת אבל , אל תחמירי

עם עצמך כלכך, זאת אומרת נראה לי שאת מענישה את עצמך פעמיים, גם עובדת קשה וגם כועסת על עצמך. אני מאמינה שאת אמא נהדרת ושבאמת אכפת לך אחרת זה לא היה מפריע לך, את יודעת גם לי יש ימים שאני שונאת את העבודה, ואין לי כוחות לילדים. הדברים לא פשוטים הלוואי וזה היה אחרת אבל אני מקווה שמחר יהיה יותר טוב, ככה אני מאמינה שקשה לי, מחר יהיה יותר טוב הכל זמני. אני בטוחה שיש לך גם ימים טובים, תנסי לשאוב כוחות מהימים הטובים. אוהבת סיגל.

למעלה