אני מתגעגעת

PixieDust

New member
בנות

מי מכן התחילה את הקשר עם החייל אחרי שהוא כבר התגייס?

PixieDust

New member
מי שענתה בחיוב

בבקשה שתחזק אותי ותגיד לי שגם אם רק התחלנו את הקשר וכבר הוא טוחן ואני לא יודעת אם שווה לי לחכות אז..שכן שווה לי..?

רק את יודעת אם שווה לך לחכות...

אני מהפעם הראשונה שנפגשנו ידעתי שאני אחכה לו כמה שצריך. ועד עכשיו, אני לא מתחרטת לרגע.

מאורי6

New member
מהשנייה שהכרתי את החבר שלי

ידעתי שכמה זמן שאני אחכה לו...זה יהיה שווה את זה. מהרגע שגיליתי איזה מדהים הוא בכלל לא יכלתי להסתכל על בחורים אחרים... בתכל'ס יש בזה יתרונות...כמו שאמא שלי אמרה לי כשרק החלטנו שאנחנו זוג ועוד לא נפגשנו בעצם לבד אף פעם "את מדברת איתו בטלפון 6 שעות ביום... כשאת שמחה וכשאת עצובה וכשאת רגועה או עצבנית קצת הוא יודע מה עובר עלייך..הוא לומד להכיר אותך באמת... ביום שבו תיפגשו פעם ראשונה כבר יהיה בינכם קשר מיוחד וחזק ומדהים". שבועיים אחר כך נפגשנו פעם ראשונה... ותאמיני לי שבחיים לא היה לי כזה חיבור עם בחור... הרגשתי כאילו הוא איתי כל החיים.. כאילו כבר יש לנו חוויות משותפות. היום כשאני מדברת עליו עם ההורים או עם חברים לוקח לי זמן להבין שאנחנו בקושי ביחד קצת יותר מחודש.... זה מרגיש כמו שנים ולא במובן של שעמום או משהו.... רק בקטע שהוא כל כך מכיר אותי כאילו הוא איתי מגיל 3:p

B o o o o M

New member
היי מותק ../images/Emo24.gif

אני היכרתי את חבר שלי בזמן הרגילה שלו, לפני קורס חובשים. בזמן קורס חובשים הוא היה משרת קרוב אליי לבית, היה יוצא אליי לאפטרים ויוצא כמעט כל חמשו"ש, וגם כשלא היה יוצא הייתי נוסעת לבקר אותו בבסיס. אבל הנה הזמן עבר והוא חזר לבסיס של הצנחנים והוא טוחן שם, ובהתחלה היה נורא קשה, ממש כמעט השתגעתי... אבל את יודעת מה, מתרגלים לזה (לטובה), באמת... נכון שתמיד יש געגועים, אבל זה לא תמיד כלכך כואב כמו בהתחלה, עם הזמן זה עובר ה"כאב" הזה ואת מבינה שהוא חוזר אלייך, וששווה לחכות... הכי קשה זה ההתחלה. הינה למשל עכשיו, עוד שבוע הוא חוזר ל21 לבסיס, ומעולם לא יצא שחיכיתי לו 21 יום... אבל אני יודעת שנעבור את זה.. ובטוחה שכשניפגש יהיה הכי כיף בעולם :] הכל תלוי במה שאת מרגישה- תחליטי מה עדיף לך.. לחכות קצת ולראות אותו, או לא לראות אותו בכלל יותר לעולם? אני בחרתי באופציה הראשונה
בהצלחה ואל תהיי עצובה..

Ray512

New member
גם אני. כל כך. ../images/Emo10.gif

אני מרגישה כאילו לא דיברנו ולא התראינו המון זמן. למרות שזה היה אתמול. איך החזקתי מעמד 21 יום...איך...?

למעלה