אני מתגייסת מחר!!!

אני מתגייסת מחר!!!

מחר ב7 וחצי בבוקר, אני צריכה להיות בבית החייל, אני מתגייסת.. אני כל כך מתרגשת, ואני עושה תפקיד מדהים, אני הולכת להיות מדריכה במוזיאון חיל האוויר בחצרים ליד באר שבע... אני כל כך מאושרת... תאחלו לי בהצלחה... ואין לי בכלל טירונות שזה גם טוב בגלל הפטור עקב הסכרת נעורים. יש לי "סמינר מתנדבים" בבק"ום, מצאו לזה שם מצחיק מן "מיני טירונות" שכזו... דוגרי בפנאן יאללה עפתי אוהבת אתכם המון ביי ביי

איזה יופי ../images/Emo50.gif

נשמע אחלה ג'וב
אולי תארגני לנו סיור
המון
בצה"ל.

newKiticat

New member
התגייסנו ביחד?

רגע- זו דנית? אגב!!!! הגיוס היה מדהים! כל מי ששוקל על התנדבות בגלל הסוכרת- לכו על זה!

i l a n n a

New member
לא רוצה "להוריד גשם על התהלוכה"

אבל אל תתנו שידרכו עליכם בגלל שאתם מתנדבים ינסו לשבור אתכם בכל דרך אפשרית כי האנשים לא מבינים את הראש שלנו, המתנדבים. לא נתפס להם למה להתגייס אם יש לך פטור לגיטימי ביד... חזק ואמץ... המון המון בהצלחה!!!! אשמח לעזור במקרה הצורך...

y1423

New member
המשך השיר- לילה טוב :)

פרפרים מכל מיני צבעים ירדו אלי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה בריכות שדה וקצת אבקה וגם דרישת שלום חמה מקרן שמש מתוקה אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד ריחפו ברוח הקלה כשהתעייפו ירדו ישר אלי הם נחו קצת שמעו סיפור וגם שתו טיפה של צוף ואז כולם פרחו להם פשוט כי בא להם לעוף אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד טו טו טו טו טו טו טו...

i l a n n a

New member
רוב תודות

שבוע לא הצלחתי לתפקד.... לא יכלתי לעשות כלום.... שגעתי את כל הבסיס (כולם לא יודעים את ההמשך...)

King of pain

New member
דום מתוח והצדעה ... ../images/Emo13.gif ...

רוב ברכותיי לחיילות החדשות ( בזזז ... ) - תמיד טוב להיווכח שוב שיש אנשים שמוכנים לתרום ולעשות למען הכלל למרות שאינם מחוייבים לכך בכלל , ועוד יותר נחמד לדעת שאתן לא נותנות לסוכרת להגביל אתכן בחייכן ובבחירותיכן ... עלו והצליחו ... שיהיה שירות נעים ומהנה ... שבת , שלום , סוף שבוע אוורירי ונחמד , והמון בריאות ושמחה ...
...

למעלה