אני מתבייש!!

• פותח הנושא bobas
  • פורסם בתאריך

bobas

New member
אני מתבייש!!

לא אכתוב על שחקנים ומאמן כי הדברים הידועים. כל העונה הזאת ומחלותיה נראו אתמול בבירור. 14 שנה אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת ומעולם לא נראית הקבוצה כה מנותקת חסרת לב ,חסרת גאווה וחסרת נשמה כמו אתמול. אני כבר לא מדבר על אהבה. לא בושה להפסיד למכבי גם ב20-30 נקודות בנוקיה וקבוצות גדולות יותר הפסידו שם אבל יש דרכ להפסיד. לא ככה!!!! אני מתבייש שהכסף הגדול הרס לגמרי את המירקם של אוהדי הקבוצה הזאת. אני מתבייש שאוהדי ביתר יורקים על אוהדי הפועל אתמול.כן כן מי שהיה אתמול שמע וראה בבירור מה קורה בתוך הקהל.. עצוב עצוב מאד.

Scott Evil

New member
אתה יכול להיות גאה

אני בכלל לא אוהד הפועל ירושלים. אני אוהד ראשון. הייתי בחצי גמר וזאת הפעם הראשונה שבאמת ראיתי קהל גדול של הפועל והחלטתי שאני חייב לעמוד איתם בגמר. ולא התאכזבתי. אתם קהל מדהים. זה ללא ספק הקהל הכי טוב בארץ כדורסל וכדורגל. אין מה לעשות .. מכבי פשוט קבוצה יותר טובה. אבל הם מגעילים ואני שונא אותם ואני מעודד כל קבוצה בארץ ובאירופה שמשחקת נגדם. כי הם חבורה של חארות גרשון/פנאן/מזרחי מושחתים שחצנים עם דיבור מגעיל. אני ממש מקווה שבעונה הבאה ראשון או ירושלים סוף סוף לוקחים לגרמנים האלה את האליפות. לא איכפת לי מי מהן. ואתה צריך להיות גאה שאתה אוהד של הפועל ירושלים.

Scott Evil

New member
למה ..

למה מאמן מכובד צריך להגיד "הורדנו כמה הילוכים כי שיחקנו נגד הפועל תל אביב והתאמנו את עצמנו לרמה שלהם" ? למה מוני פנאן היצור הזה מתנפל על המזכירות אחרי כל פעם שיש עבירה ברורה ? למה שמעון מזרחי שלט במשך כל שנות ה 90 (עכשיו קצת פחות אבל עדיין) והחליט רק מה שטוב בשביל הקבוצה הדוחה שלו ? למה כשאני שמח בשביל כל הקבוצות שמשחקות נגד מכבי באירופה אז אני "שונא את ישראל" ???!!! אוהדי ארסנל וטוטנהאם שמעודדים את היריבות של צ'לסי וליברפול בליגת האלופות הם "שונאי אנגליה" ? שמעון מזרחי האפס הבכיין הזה סגר את אוסישקין כי קיללו אותו שם. כי הוא סמרטוט. לא טוב לו שיש קבוצה עם קהל ביתי ואגרסיבי אז הוא רוצה שכולם יתאמנו בנוקיה שהוא יוכל לשלוט להם במזגנים. שימשיך לקחת אליפויות ולטעון שהגועל נפש שלו מייצג את ישראל באירופה. מי מביא לכזה דבר פרס ישראל ?? אני רק מחכה ששלטון היחיד של היצור המגעיל הזה יסתיים כבר בעונה הבאה.

K a l E l

New member
למה?

1) כי הוא שחצן מאוד אך צודק, אבל מכאן ועד לקרוא למישהו גרמני... איך אתה בכלל לא מתבייש בתור יהודי להשתמש בכינוי הזה. 2) כי כשהוא מתנפל אז ברוב הפעמים באמת אין עבירות. חוץ מזה, אפשר לחשוב שהוא היחיד שעושה את זה בארץ או בעולם בכלל. רק מוכיח שזה עוד תירוץ עלוב למה לשנוא את מכבי כדי שתרגיש יותר טוב עם עצמך. 3) למה שהוא לא ירצה את טובת הקבוצה שלו? לא הבנתי את השאלה בכלל. 4) יש שיגידו שאתה "שונא ישראל" ויש כאלה שלא. אני אישית כאוהד מכבי ברוב הפעמים דווקא בעד קבוצות ישראליות באירופה, למרות שאני מודה שלפעמים יש לי חשק קטן שהן יפסידו. אני חושב בלי שום קשר שאין שום דבר רע בלעודד קבוצה המתמודדת מול קבוצה ישראלית באירופה, אבל כשמתחילים לגלוש למעשים פאתטים כמו לקנות כרטיס לפיינל פור כדי לעודד יחד עם אוהדי צסק"א זה כבר מוגזם ומגוחך. אגב, בשאלה שלך בקשר לאוהדי ארסנל וטוטנהאם - אני די בטוח שחלק מהאוהדים האנגלים אכן קוראים להם "שונאי אנגליה" וחלק לא. מה שכן, אתה לא יכול להשוות, מהסיבה הפשוטה ש-3 מהקבוצות שציינת מתמודדות קבוע באותה תחרות - ליגה האלופות, ככה שזה לגיטימי לא לרצות שיריבה מתחרה תזכה במקומך בגביע. מה לעשות שבמקרה של מכבי ושונאיה זה לא אותו דבר. 5) נו בטח, שמעון מזרחי סגר את אוסישקין. הכל איכשהו תמיד אצלכם מופנה אליו. מה שכן, נגיד וזה נכון אי אפשר להאשים אותו כשעל דרך קבע קוראים לו שם להתאבד. ואגב, כשמישהו אחר בספורט הישראלי יגיע לחצי מההישגים ששמעון מזרחי עשה עם מכבי - דבר איתי.

Scott Evil

New member
זה ממש לא קשור !!

צ'לסי טוטנהאם וארסנל בלונדון מילאן ואינטר במילאנו סיטי וינייטד ליברפול ואברטון וכו אלה מועדונים מאוד ותיקים ועם מסורת של אוהדים. יש 4 דורות של יריבות בין המועדונים האלה ובלי קשר למפעלים משותפים הם מתכנסים ומעודדים את היריבות. כי זאת תרבות ספורט. בישראל יש תרבות ספורט ? כל המדינה בעד מכבי. כי מכבי מייצגים את המדינה כמובן. השדרים בעד מכבי והפרשנים בעד מכבי וכולם הופכים למותגים כמו איזה תרבות פופ לובשים איזה חולצה צהובה והולכים לפאב לשיר "מכבי מכבי !!" וזה כל כך עושה לי בחילה שבא לי להקיא מהם. מסכן ........... מקללים אותו באוסישקין. אויייי. לנגב לו את הדמעות ? מה הוא ציפה ? שהוא יהיה דמות מרכזית בספורט והיריבות לא יקללו אותו ? והוא קנה את כל הכדורסל הישראלי. בשנות ה 90 הוא היה העסקן הכי נאלח בהיסטוריה של הספורט הישראלי בשביל לקחת אליפות כל שנה ולהתמודד באליפות אירופה המטופשת הזאת. אין לי מושג איך הפושע הזה היה מועמד לפרס ישראל. אני עדיין מרגיש החמצה מהסל ההוא שהביא את גרמניה לפיינל פור שהיה בתל אביב כי היה ממש מספק אם הם בכלל לא היו מגיעים לשם. ואני שונא אותם ומותר לשנוא אותם.

AmiTutiT14

New member
עמדתי גם בקהל שעודד ומאד שמחתי

ואפילו התרגשתי שבאו אוהדים של ראשון לעודד איתנו. באמת באמת תודה. זה רק מראה כמו שהפועל ירושלים זאת קבוצת נשמה (לא בקטע הערסי חח) ומכביזאת סתם קבוצה של צלחות. איך פיני גרשון אמר? עוד צלחת לסרוויס.

bobas

New member
על מה בדיוק להיות גאה ?

על התשואות לגאימדק כשלמעשה בעל הבית של ביתר? לא זכור לי שעשו טקס לפוגל שהוא אדם הגון וישר. על הקללות לשחקנים? על היריקות לאוהדים? על זה שאפילו אוהדי מכבי נראו טוב יותר אתמול? על הלחימה הבלתי מתפשרת של השחקנים של כל כדור ? על משחק ההקרבה של הזרים של הפועל (למעט סליי הגדול)? על איחולי המוות של בורשטיין ? פחחחחעעעעע

Scott Evil

New member
...

גאידמק הוא בעל הבית של בית"ר. והימים של אגודות הפועלים והשומר הצעיר נגד אגודות מכבי ובית"ר הסתיימו כבר איפהשהו בשנות ה 50. גאידמק הוא גם בעל הבית של הפועל וצהוב ואדום אלה צבעים שמסמלים רק קבוצות ספורט. אין פה התנגדות אינטרסים. מגיעות לו תשואות כי שנה הבאה הפועל ירושלים תהיה מועמדת רצינית מאוד לאליפות והרבה בזכותו. אני לא ראיתי שקיללו שחקנים. אבל בכל זאת אתה צריך להבין. אוהדים תלו הרבה תקוות ובאו מרחוק למשחק של 40 דקות ויש הרבה עצבים אז מותחים ביקורת. אני מציע לך לבוא למשחקי כדורגל של בית"ר/מכבי תל אביב/מכבי חיפה בשביל לראות מהזה "לקלל שחקנים". ואוהדי מכבי בכלל לא נראו יותר טוב. רק ברבע האחרון כשכל מי שישב כל המשחק נזכר לקום, אז אולי, אבל אני ראיתי את הקהל של הפועל שזה קהל מדהים ומאוד מפתיע. ברור שהמגעילים של מכבי יקפצו בהאלי-הופים ויעמדו 7 דקות ויקפצו קצת לפני הצלחת. זה לא אומר כלום. אחרי החצי גמר היו אולי 50 צהובים למחוא כפיים לפרקר כשהוא קיבל גביע של חמישיית העונה ו 3000 אדומים שירקו לו בוז באולם הביתי שלו. אז הם בטוח לא נראו טוב ממכם.

bobas

New member
יאפ.

אני רואה בכדורגל רק את משחקי הפועל י-ם. תבוא פעם תראה קהל אחר. :) זה לא 3000 אדומים. זה ביתרים לבושים באדום. תדייק.

למעלה