אני מתבייש

Roobie

New member
ליאור, היא לא מזכירה לך את הנאצים?

תראה מה היא אומרת בבקשה, אל תעיר לי רק על עצם ההשוואה תראה מה היא אומרת תחליף את היהודים בערבים ותקבל את היטלר

רובי, מה יהיה?

כבר אמרתי פעם אחת, ואחזור על כך: האם היהודים התפוצצו ברחובות ברלין? קרא את הודעתי למטה. ואני חושב שעליך להתנצל.

Roobie

New member
מה הקשר?

ואם היתה מחתרת יהודית שהיתה עושה פיגועי טרור, זה היה הופך את השואה למוצדקת? לא, ואתה יודע את זה

HFT

New member
אוף מה הקשר לנאצים???????

אתה פשוט לא חושב. כדי להעליב אתה פשוט אומר...מממ...נאצים! מה נסגר איתך??? איך אפשר להחליף את היהודים בערבים. אנחנו לא ניסינו להשמיד את העם הגרמני, אנחנו לא רצחנו בכוונה תחילה ילדים שלהם ואנחנו לא הכרזנו שלא נעצור עד שגרמניה תימחה מעל פני האדמה!

תפסיק כבר להיות לא קשור!!!

רובי, בחיאת, אתה אדם חושב, לוגי, הגיוני... מה הקשר בין דבריה הנלוזים לכאורה של האזרחית, לבין הכינוי שלך אליה "פאשיסטית"? עוד תגובה אינסינקטיבית שמאלנית? עוד משהו שלימדו אותך בבית לומר לכל ימני שאינך אוהב את הדעות שלו? האם אכן הגב´ פאשיסטית? האם היא הבעיה תמיכה ברעיונות של היטלר או מוסוליני? או אולי היא מעוניינת להפוך את ישראל ליפן של שנות ה-40´? ברצינות, נמאס לי כבר לשמוע אותכם זועקים "פאשיזם" תחת כל עץ רענן. זה באמת מתחיל לעבור כל גבול. גם ההאשמה המהירה שלך ב"גזענות" אינה במקום, אבל אני חושב שהבנת את הנקודה, ומקווה שלהבא תמהר לשקול את דבריך.

Roobie

New member
בלי קשר להיטלר

פאשיזם, בין שאר הגדרותיו, זאת אמונה בעליונות של עם אחד על עם אחר, ואמונה במלחמה ובהרג כדרך היחידה הנכונה. הגברת עונה על ההגדרות הללו.

טעות חמורה

אמור לי, האם הגב´ הנכבדה הבעיה רצון להשמיד את כל עמי אירופה, ולהרחיב את גבולות א"י גם לשם? האם היא הביעה צרכים קולוניאליים שדורשים את כיבוש ארה"ב? אם היא הייתה עושה זאת, אזי היא הייתה עונה להגדרת הפאשיזם. אין פה עליונות של עם אחד על אחר, אין פה אמונה בהרג ובמלחמה. יש פה רצון פשוט להדוף את אלו הרוצים להשמידך ולרצחך, ואולי אף רצון טבעי לנקמה. לא זכור לי שיהודי גרמניה או איטליה ניסו להשמיד את בני העם השוכן שם. כך או כך, ההשוואה שלך מגוחכת ובזויה. אני קורא לך להתנצל.

pilovich shahaf

New member
בגיניסט ולכל שאר חברי הפורום...../images/Emo18.gif

לידיעתכך/כם הגולש/ת שהניק שלו/ה אזרחית גאה הוא/היא מתחזה ולובשת צורות של "אבישי רביב"....ולך בגיניסט היקר...:- ואני גם יודע מי אתו הבגיניסט ו√ כבר כתבת בפורום הזה בשם אחר בעבר, ואת חוששת להזדהות בו. רק כך: הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 11:15 25/06/02 זה לא מי שאתה חושב וזה בדוק ובטוח....
אם תעשה אחד ועוד אחד תקבל את....

בסדר, אבל תפסיק!

די כבר להעתיק הודעות בשלמותן, זה לא אסתטי, זה מגעיל, זה לא מבון, לא ברור, לא קריא, לא מעניין ועוד. חשבתי שכבר הסברתי לך איך לא לקשקש שטויות בפורומים, ואתה אף הסכמת והבטחת שתיישם את המסקנות. לא דובים ולא יער.

Roobie

New member
ליאור,

תבדוק מהי ההגדרה של פאשיזם ותראה שלא כתוב כלום על עמי אירופה. כל פאשיסט מפרש זאת לפי הרצונות שלו כחלק מעם מסויים.

HFT

New member
אוקיי סבבה....

בוא נלך עם התפיסה שלך לכמה דקות. בוא נאמין בסרבנות. בוא לא נשרת בצה"ל. בוא לא נגן על המדינה. כמו כל תנועה אידיאולוגית-אנחנו, בתור סרבנים נקווה שכמה שיותר אם לא כולם יילכו אחרינו, הלא כן? כל הארץ סרבנים. אין צבא (חלום לא?!?) מה עכשיו???? אין מדינה!!! אז מכאן עולות 3 אפשרויות לגבי מחשבת הסרבנות: א-הסרבנים רוצים שלא תהיה מדינה, שהפלשתינים יכבשו את כל ארץ ישראל (כי אם עוד לא הבנתם כשהם אומרים לא נעצור עד שנחריב את ישראל-הם לא מתכוונים רק ליש"ע). ב- הסרבנים פשוט מטומטמים כי הם לא מבינים שזה מה שכנראה יקרה. ג- הסרבנים הם בעצם עריקים פרזיטים שרוצים שאחרים יגנו על ביתם. הבחירה ביידכם.....

למעלה