אני מתבייש

אדם קלר

New member
אני מתבייש

הטנקים של גדוד 77, חטיבה 7 הם אשר השתלטו על ג´נין והטילו עליה משטר כיבוש אכזרי. אחד מן הטנקים האלה הוא אשר ירה פגז אשר הרג שלושה ילדים ואדם בן 60, שכל חטאם היה שרצו לקנות אוכל וחשבו שהעוצר הוסר מעל העיר. אני היום מצטער ומתבייש שחלק גדול משרות החובה שלי בשנים 1974-1977 עשיתי בגדוד 77 , חטיבה 7. אני מצטער ומתחרט מאד על השנים שבהן הייתי חלק מן היחידה הזאת וענדתי את תג היחידה על כתפי. הלוואי ויכולתי למחוק את הכתם השחור המכוער הזה מחיי. כל הכבוד לסרבנים בכלא 4 וכלא 6, שמסרבים להשתתף בפעילות צבא הכיבוש לישראל. הכיבוש הוא טרור – הסרבן הוא הגיבור!

pilovich shahaf

New member
אדם קלר, אדם הבוגד, אדם הכופר../images/Emo93.gif

אתה מוכן לבוא לתת לנו הסברה בנושא שלום עכשיו, אנחנו פעם אחת ולתמיד רוצים להבין מה ומי מניע אותך....

אורדי12

New member
אז מה אתה רוצה שצה"ל יעשה?

לא מספיק אנחנו נלחמים עם פינצטה? מדינה אחרת כבר מזמן היתה משגרת כמה אפאצ´ים וגומרת עניין. רק ישראל נזהרת כל כך לא לפגוע באנשים חפים מפשע, ואנחנו משלמים על זה בחיינו. שהאנשים ה"טובים" שם יצאו נגד הטרור וכך ימנע מהם הסבל.

The Spirit

New member
אני ממש מסכים איתך!!!

תראו איך האמריקאים התנהגו באפגניסטן, "שיטחו" שם שטחים (וגם אנשים) בלי רחמנות, אז אנחנו, שנהרגים לנו כל יום אנשים חפים מפשע, ומגיבים באמת עם פינצטה צריכים לחטוף ביקורות על זה?! ועוד ביקורות פנימיות? לאו הגענו!!

אדם קלר1

New member
שצה"ל יצא מהשטחים הכבושים

אני רוצה שצה"ל יצא מכל השטחים הכבושים ויתייצב על גבול מדינת ישראל שהוא הקו הירוק. אין לצה"ל מה לעשות בג´נין, שכם או חברון, וגם לא באריאל או עמנואל. אלה שטחים כבושים וכל זמן שהוא שם הוא צבא הכיבוש לישראל ולא צבא הגנה לישראל.

אדם קלר- אתה פרובקטור מהשב"כ

משהו כמו אבישי רביב, אבל מהכיוון השמאלי. זו האפשרות היחידה להסביר את הודעותיך (בעצם יש עוד אפשרות: מניה-דיפרסיה). בכל אופן, תמשיך לכתוב כאן, אתה מוסיף המון לפורום ואני מבטיח להמשיך ולהעניק לך חופש ביטוי מלא.

HFT

New member
ואם...

יגאל עמיר האידיוט היה דואג להיות טיפה יותר פרנואיד אולי לא היה נרצח רבין.... עדיף להיות פרנואיד מאידיוט.

um2

New member
אני מתבייש בך

עוד חודש אני יוצאלחודש מילואים ביהודה ושומרון ואני מקווה שיצא לחסל כמה מחבלים פלשתינאים ואולי להרביץ קצת למפגיני שמאל קיצוני כמוך

איזו באסה.....

לראות את ההודעה שלך בכל פורום בעעעעע (יש פורום שמחלק שקיות הקאה)? ח´פף כבר ד ב ק (קישטא..אתה לא ראוי לחיות פה) צה"ל מתבייש בך ישראל מתביישת בך אגב....רק שלושה ילדים?????? (יאההה...
).....חבל... במילא הם יגדלו לנערים ויתפוצצו...אז.....הממ...ראה זאת כטובה

Roobie

New member
במה את גאה, אזרחית?

לא שאני כזה מעריץ גדול של אדם קלר, אבל את מצטערת על זה שנהרגו רק שלושה ילדים?! גזענית פאשיסטית שכמוך, אני מתבייש להיות חלק מהעם שלך. אני חושב שהבגיניסט יסכים איתי שהשורה האחרונה שלך היתה לא במקום, למרות ש.. מי יודע.

צודק

השורה אכן היתה לא במקום. אין שום סיבה שבעולם לשמוח על מותם של ילדים. עם זאת, אני מקווה שכולם מבינים שמותם של ילדים אלו ואחרים היא תוצאה ישירה ובלבדית של פעולות הטרור שנוקטת הרשות הנציונל-פלשתינאית כלפי ישראל.

את פסיכית

מי ששמח על מותם של ילדים הוא פסיכי. אני שמח על מותם של מחבלים, אני מודה. אשמח גם אם יוכח לי שאותם ילדים היו מחבלים שניסו לפגוע בחילי צה"ל. אך בהנחה (ועד כמה שידוע לי זה היה המצב במקרה הנ"ל) שאותם ילדים לא חטאו בדבר, רק פסיכי ישמח על מותם.

ואני גם יודע מי את

כבר כתבת בפורום הזה בשם אחר בעבר, ואת חוששת להזדהות בו.

מה לעשות?

לא נראה לך.....זבש"ך.... ועוד הייתי מעודנת בהתבטאות אגב....כי מבחינתי, הם יכולים (ורצוי) להכחד מהראשון ועד האחרון בהם. אז איזה עולם נפלא היה

למעלה