אני מתבייש בשר פורז

אני מתבייש בשר פורז

אני מוחה על כך ששר הפנים הפופוליסטי, אברהם פורז החליט שלא תשלל אזרחותם של טרוריסטים ישראלים. כל מי שמשתתף בפעולת טרור - אינו זכאי להיות אזרח ישראלי על כל המשתשמע על כך. האזרחות מקנה זכויות ומעמד! מקנה את הזכות לבחור ולהבחר לכנסת. האם השר פורז רוצה שהטרוריסטים האלו יצביעו בעבורו? אני דורש מהשר פורז לחזור בו מהצהרתו ואני מקווה כי נפעל בכנסת על מנת להוציא את ההחלטה על שלילת אזרחות מטרוריסטים, מידיו של שר הפנים וזה יהיה בחוק שכל אזרח ישראלי שיתגייס לארגוני טרור תישלל אוטומטית אזרחותו.

lsg101

New member
שאלה

האם ב"כל אזרח ישראלי" אתה מתכוון גם ליהודים אשר הופכים לטרוריסטים ויורים בערבים (כמו אנשי המחתרת היהודית), או רק לערבים ישראלים?

כמובן שהוא מתכוון רק לערבים

כי אחרת היו צריכים לשלול את אזרחותם של חברי המחתרת היהודית הישנה, של מחתרת בת עין החדשה, של מוכרי הנשק מהתנחלות אדורה, של חברי תנועת כ"ך ועוד ועוד ועוד...

ardata

New member
אמרתי לכם

לפני הבחירות הזהרתי אותכם לא להצביע עבור שינוי. טומי-מומי לפיד זאת לא הבעיה. הבעיה היא הזנב שהוא גורר בין הרגליים. אלו הם חברי הכנסת האלמונים יוצאי מרץ ושלום עכשיו. חבל שאולמרט סגר עסק עם קבוצת שמאלנים שמיתחזים למגיני מעמד הביניים.(אם בכלל נשאר מעמד כזה בחיים)
לא דרוש "שינוי" בממשלה. דרוש שינוי במשטר.

למעלה