אני מתאימה?

adi061

New member
אני מתאימה?

שלום, אני רואה שנפתח עוד פורום דוגמנות, אז אשים גם פה תמונות שלי :] (יש לציין שבתמונות השיער שלי שיטני-בלונדי אבל אתמול צבעתי לחום). מה אתם אומרים?

adi061

New member
תמונת גוף.

קודם זו הייהת תמונת פנים, ועשכיו תמונת גוף שלי.

עוד פורום דוגמנות

הפורום הוא פורום דוגמנות היחידי באתר תפוז ובקרוב הוא חוגג שנה. בכל אופן ברוכה הבאה התמונה השניה מטושטשת וקצת קשה להתרשם ממנה לגבי הראשונה, דיי חמודה אם אלו העיינים שלך אז הן מאוד יפות. נשמח לראות עוד תמונות שלך ולקבל קצת פרטים עלייך: גובה, גיל, משקל, צבע עיינים ושיער וכמובן ניסיון אם יש או היה בעבר.

adi061

New member
אז ככה..

כן זה צבע העינים שלי, הצבע הוא: כחול-ירוק אני בת 16. שוקלת 45. גובה: 1.65 - אני יודעת שזה בעייתי, אבל אני גובהת ואין לנו מישהו במשפחה מתחת ל1.70 :] שיער: היה בלונדיני, צבעתי לחום וצירפתי ת'תמונה שצילמתי לפני דקות ספורות עם הצבע החדש . ניסיון: השתתפתי ב2 כתבות וידאו בYNET , הופתעי ב2 מוקומונים בארץ בתור "התגלית הבאה",והצטלמתי ע"י צלם מקצועי. וככה בכללי: אני לומדת גם פיתוח קול ומוזיקה (משתתפת ב2 להקות זמר), וכראוגרפית במתנ"ס לשעבר (לרקוד זה דבר שאני מאוד אוהבת).

hilala20

New member
לדעתי עשית בשכל שצבעת לחום

(לא שהבלונד לא מתאים לך) מדגיש הרבה יותר את צבע העיניים המשגע

ronzehavi

New member
ברוכה הבאה:) לפי דעתי...

את מתאימה לתחום, מה שנשאר זה לנסות בסוכנויות..אז בהצלחה:)

jesus fuck me

New member
לדעתי

יותר יפה לך חום, לא יודעת למה אבל הבלונדיני נתן לך מראה פרחי ממוצע ועם חום את נראית יותר.. אממ... מתוחכמת אפשר להגיד... את גם ממש הזכרת לי את קרן מיכאלי בתמונה עם השיער החום! בקיצור, את יפה ויש לך גוף יפה...!

למעלה