הייתי חייבת...
ב``ה עילית, באמת שאין לי הרבה מילים, לא חושבת שזה מקרה שנתקלים בו כל יום, ומהספרים שקראתי... באמת שהכל שם שטויות, בן אדם שלא חווה הרגשה כזאת בחיים שלו, לא יכול לשפוט או לדעת בדיוק מה עובר בראש... בכל זאת, אני לא יכולה לשתוק כשאני קוראת את מה שאת כותבת, קוגעלה, רחוק, תמים וכל המגיבים - הם כולם צודקים (בדרכם שלהם), מצד אחד יש את הנימוקים השכליים, ומצד שני, באמת שלא זה מה שיכול להשפיע, ובסה``כ הכוונה לגרום לך להוציא את המחשבה הזאת מהראש, או לפחות לא להוציא אותה אל הפועל, חס וחלילה. אני לא מכירה אותך, כך שבאמת קשה לדעת מה הגורם לכל זה, שמעתי ממישהי שחשבה פעם ממש ברצינות להתאבד, ובזכות אנשים טובים, שהיא חייבת להם את חייה, היא נמנעה מזה. כיום יש לה חיים טובים, למרות שהיא לא חלמה שזה יקרה פעם... היא לא היחידה... לכל אדם יש תקופות טובות ותקופות רעות בחייו, באדם יש את יצר החיים שהוא יצר חזק, מה לא עשו אנשים- כמה סבלו, על מנת שיוכלו להמשיך לחיות. אני לא מנסה לשכנע אותך בשום דבר, רק להבין אותך, וזה קשה, כמה שאני אבין, זה לא יגיע למה שאת מרגישה באמת. אני גם לא יכולה להגיד לך שתחשבי על כל אלו שסביבך, אלו שיבכו עליך, מהסיבה שאני באמת מקווה שזה לא יקרה, ועוד יותר, ההרגשה שלך כרגע חשובה לי יותר מהם. כתבתי הרבה, אבל לא כתבתי כלום. אני חושבת, ובעיקר מקווה, שתחזור אליך הרגשת האושר, עד היום לא הכרתי אדם שחי עד 120 בלי אף רגע של אושר. יש תקוה!! קצת אישי מידי בשביל הפורום, אבל אם תרצי אוכל לכתוב לך באימייל מקרה שקרה לי, ויצאתי ממנו ב``ה מהר, נכון שזה לא היה סיפור גדול, אבל הרגשתי נורא ליותר מדקה, וזה הספיק לי... לא רוצה להאריך פה... וכמו שחיוך אומרת: רק אושר!!! מכל הלב הקטן שלי, כפית נ.ב השם שלי במקור היה כפית של אושר, לא זוכרת בדיוק למה, אני חושבת שראיתי את זה באיזה ספר וזה מצא חן בעיני, אפילו שלא הייתי כזאת מאושרת, גם לא עצובה, אבל לא בעננים. אני אופטימית בד``כ. מאחלת שתהיה לך אפילו כפית קטנה אחת של אושר בקרוב, כפית. ועוד נ.ב קטן: אין דבר העומד בפני הרצון. קל לדבר, קשה לקיים, אבל תשתדלי מאוד לנסות לצאת מזה, (בלי קשר להתאבדות עצמה, אלא למחשבות הרבות שאת משקיעה ברעיון הזה) אפילו למצוא משהו שיעסיק אותך, ימלא לך את הראש ולא ישאיר הרבה מקום למחשבות. אולי זה יעזור? אין לי הצעה מסוימת, זה רק קצה מחשבה שעלתה לי, אולי היא לא ישימה... אם שרדת את ההודעה שלי, אני מצדיעה לך!! אפילו שאין לי מושג אם זה הוסיף לך משהו. העיקר ההשתתפות, (כמו שמי שמבקר חולה לוקח לו50% מהמחלה.) ולסיום, סוף סוף, משפט שאני אומרת הרבה- אלבר קאמי היה אומר, שהפעולה החשובה ביותר של אדם בכל יום, היא ההחלטה שלא להתאבד. כפית