אני משתגע

אני משתגע

אהלן כולם אנני דרור מימון מעומר והתחלתי לתופף לפני חמישה חודשים בערך. ההואים אומרים חכה חצי שנה ואז נראה עכשיו שהחצי שנה כמעט ועברה הם אומרים יש לך תופים בקונסרבטוריון ( מי שלא יודע מה זה איפה שמלמדים אצלנומ כל מני כלים) והתופים שם די עלובים הם בני איזה עשרים המצילות שוות לחרא יבש והתופים עצמם לא מוציאים צלילים יפים בכלל). מימון בדילמה

Compasta

New member
קנה מערכת!!

אני שנה שעברה התחלתי ללמוד על תופים וכבר אחרי בערך שלושה חודשים קניתי את המערכת שלי וזה ממש עזר לי כי ככה אתה יכול להתאמן מתי שאתה רוצה וזה באמת משפר לך את הטכניקה בקיצור קנה מערכת ומהר עכשיו תקנה משהו זול אני קניתי את המערכת שלי ב-2200 Pearl Pro Export עם היי הט שתי קרשים ורייד יצאתי בזול למה רק המצילות שוות איזה 2500 לא חשוב פשוט תקנה

אור 3

New member
אתה לא צריך לרוץ לקנות מערכת

שמע אני לא חושב שבגלל שהסאונד והמצילות על הפנים אז זה יעשה ממך מתופף פחות טוב, אין לך מה לרוץ ולקנות תופים וסט מצילות חדשים. בטח שהסאונד או טיב המערכת לא יעשו ממך מתופף גדול, העיקר תתמיד.

elad2002

New member
אם אתה קונה מערכת

אז אל תקנה מערכת בגלל שהיא זולה אתה תתחרט על זה אחר כך אם אתה קונה מערכת אז תקנה מערכת נורמלית.....למרות שלפי דעתי אתה לא צריך לקנות מערכת עכשיו אבל לא משנה.....

arieln

New member
לך על זה...

קנה מערכת בסיסית - שתוכל לנגן בכל שעה ביום (עם פדים) ולא מתי שמסתדר לך להגי לקונסרוטוריון , אם ההורים לא ממנים תעבוד בקיץ ותשקיע 2500 ש"ח על משהוא ברמה סבירה - יד שניה. לעבודה!! ודרך אגב חובה לקנות פדים = יחסוך לך הרבה ריבים מיותרים עם המשפחה והשכנים.

למעלה