אני משתגע

מרי לנ3ח

New member
אני משתגע ../images/Emo5.gif

אז זה שוב מקובי... בזמן האחרון הוא נמצא בסיטואציה מסויימת וכל היום הוא חופר לי עליה איך נסביר את זה? לדוגמא, נגיד שיש לו פרוייקט מסויים כמוני (זה לא מה שקורה אצלו באמת) ואז הוא מספר לי כל היום על הדרישות ומהות הפרוייקט ואיך הוא התקדם ומי בעד מי ומי נגד מי ואיך הוא פעל ומה היה.. ומלא שמות שאני לא מכיר ולא יודע מה הסמכות והתפקיד שלהם ובעיקר חפירות שאני מרחיק את הפון ממני ואחרי שעה אומר "הא כן" וממשיך להרחיק לשעה.. וכולי לא מרוכז כבר מרצף הדברים.. וכבר לא נעים להגיד ש"וואלה, זה נמאס!!" או לפחות להגיד "מה הולך פה? הסתבכתי עם הרצף ארועים.. כי לא ממש יכולתי להקשיב.." קיצר- זה המצב! וזה יותר גרוע מפרוייקט, כי אני חובב פרוייקטים
הקטע שבתכלס אני יכול להקשיב לאנשים שעות ולא להתייאש כי זה דווקא ממש ממש כיף לי, אבל פה אני מרגיש שאני מאזין. ולא שייך, והכל חוזר על עצמו כל יום !! יאללה, מה יהיה?

sahar85

New member
ממממ...

זו בדיוק, ב-ד-י-ו-ק הסיבה למה אני לא שומר בכלל על קשרים... ווא עז'ילנא.... מה שחסר לי, עוד חפירות, כאילו אין לי מספיק.... אני באמת חושב שזו עילה לרצח (או התאבדות, אבל אני מעדיף אותך חי, מרי)

מרי לנ3ח

New member
חח קרעתם אותי

זה מסובך להגיד לו פתאם "העסק משעמם אותי למוות" זה הבעיה בלהיות נחמדים יותר מידי
נקווה שיהיה בסדר, חחח הורסים אתם!!!

הפתרון הטוב ביותר...לדעתי כמובן...

הוא להחליף את מספר הפון וחוץ מזה, אתה רצית לעזור לו, קירבת אותו אליך בזמנו, נפגשת איתו, חיבקת ונישקת אותו (כך אתה מעיד על עצמך), בקיצור חירפנת אותו הויום הוא יודע שיש לו את מרי לשפוך בפניו את כל אשר על לבו. מרי אני מאמין שתדע לצאת ממנו בכבוד.

למעלה