אני משתגע רבותי

בז נדיר

New member
אני משתגע רבותי

יורד מהפסים ושום תרופה לא עוזרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בז נדיר

New member
וואו ... איזו התייחסות ...

עדיין חי

Sigal H

New member
בחייך, לא עברו 15 שעות אפילו!

לאנשים יש לו"זים שונים, לפעמים לוקח זמן עד שנכנסים לפורום.

ואתה, תגיד, יש לך הסחות דעת כלשהן, משהו שמעסיק את הראש בזמן שהגוף מתענה וקצת משפר את התחושה או לפחות מקטין את הקשב לכאב?

תמשיך לחייך, יפה לך ככה

בז נדיר

New member
"מקטין את הקשב לכאב?" - אהבתי .

העניין הוא שכמעט ואין לי שניות ללא כאב.

בעצם במחשבה שנייה אין לי מאיות שנייה ללא כאב.
ועכשיו כשגמרנו לבכות... איך היה היום שלך ?

Sigal H

New member
אתמול (היכון לחפירה מחוייכת
)

זכיתי בעושר רב, ולרגע הכל היה מושלם.

כששכבתי לנוח במיטה, לקחתי איתי את ספר המתמטיקה. אני נוהגת לקחת איתי ספרי עיון או סיפורת לקרוא במיטה, אבל הייתי צריכה להתכונן לשיעור מתמטיקה. וככה, בלי תכנון קודם, פתרתי אחד התרגילים בראש, כמעט כמו פעם (כתיבה ביד היא אחד הכאבים הגדולים, אז התרגלתי עם השנים לדמיין). רשמתי על נייר רק פעם אחת, אחרי כל עריכת האינטגרל ולפני ההצבה כדי לא להתבלבל. על כל שלב שהתקדמתי הסברתי לעצמי פעמיים לפחות למה עשיתי זאת ואיך, כמו להדגיש ולעבות עם טוש על הלוח, אבל מאחורי העיניים, בדמיון. קשה לתאר את האושר הזה, העושר הזה בפנים, התשוקה שבאה על סיפוקה. כבשתי הר וגיליתי שהוא פרדס.

אחרי זה שום דבר אחר לא באמת משנה. כי אני אני, גם אם לא כל הזמן, אני כבר שוב אני והמוח שלי, בחלק גדול של הזמן, מלא בהסחות דעת ודברים מעניינים לחשוב עליהם כדי לא לחשוב על הכאב או החולשה, ורוב הזמן זה מספיק. דמיון זה עניין מצחיק.

זו הדרך שלי להעביר את הזמן הכואב, אם כי אני מודה, יש זמנים שהכאב משתלט על הקשב מרוב עוצמה, ויתהפכו המספרים על הציר - לא יעזור. אתה שם, הא?... אני מוצאת שדברים כמו סרטים, מוזיקה, ספרים מוקלטים ופודקאסטים, דברים עם תוכן שלא דורשים ממני פעולה ואורכים זמן רב, הופכים את הכאב הבלתי פוסק לנסבל לזמן מה (גם אם לא פחות כואב, זה נסבל לפחות) - אבל רק כאלה שממש מעניינים אותי, אחרת זה לא מחזיק. יש משהו כזה שמעניין אותך?

חיוכים. מקווה שהיום תבוא לך הקלה, הקלונת, משהו

סיגל

בז נדיר

New member
מה פתאום "השתלטת לי על השירשור" ?

בשביל זה הפורום קיים ... בשביל לשמוע את השטויות של אחרים.

השטויות שלי כבר משעממות.

בז נדיר

New member
הלו ... רק התחיל היום. יש עוד הרבה מקום לכאב.

יהיה בסדר ... או שלא.

Sigal H

New member
יש עוד הרבה מקום לדברים אחרים גם

אנחנו כנראה לא מצטיינים בסדר, אז בוא נעשה הנחה לשבת - שיהיה בבלגן. בבלגן טוב, של אנשים חיים. בערך. לא, לא בערך - אנחנו אנשים חיים. חיים לא קלים, ולא מובנים מאליהם, אבל היי - אנחנו עוד כאן

שבת שלום וכו'!

Sigal H

New member
ווהו!

שמחתי איתך עוד שלשום, אבל ברוב חוכמתי ננעלתי מחוץ ל'תפוז'. המערכת לא קיבלה אף ססמה שניסיתי. עד שהחלטתי לכתוב הכל מחדש, גם את השם, וגיליתי שם את השובב - רווח אחרי ה-H

מה שלומך היום?

בז נדיר

New member
יחסית מצוין

הכול יחסי, שיהיה ברור.

בסוף עוד אתרגל לכאב ואוכל להתפנות לבעיה האמתית - הנכות.

פרה פרה ... נדפוק את כול העדר.

למעלה