אני משתגעת

hrabba

New member
אני משתגעת

עברתי שתי בדיקות שאחת מהן טובה ואחת מהן טובה פפחות, עכשיו אני צריכה לעבור את הבדיקה השלישית שהיא למעשה תוודא או תעלים, בכל מקרה לקופ"ח מכבי יש תור רק בעוד חודש וחצי. בדיקה כזו באופן פרטי עולה 1800 ש"ח + מע"מ כמובן שאני אלך באופן פרטי, יש לי ברירה? אבל....................... מטריף אותי חוסר האיכפתיות והאדישות של קופות החולים שכל החיים שלימתי להם כל כך הרבה כסף, איזה ביטוח זה? ומה יקרה אם אני באמת אמטרך????? וכן יש לי מכבי מגן זהב - תקראו לזה איך שאתם רוצים אני מצטערת, היתי צריכה לשפוך

גריפון

New member
שיט, בדיוק אני שוקל אם לעבור למכבי

כי בכללית יש לי את אותה קללה. תור לרופא מקצועי פשוט - לא תגידי איזה ספציאליסט אזוטרי - גם כן חודש וחצי. ואמרו לי שבמכבי זה הכל צ'יק צ'אק... אז וואללה??

hrabba

New member
שום ציק ובטח לא צאק

הכל מתנהל כ כך לאט..... ולאף אחד לא יכפת מכבי - הקופה הכי טובה במדינה - מפשלת

צלליתה

New member
כל קופות החולים על הפנים

פעם שאלתי חבר רופא לאיזה קופה כדאי להשתייך. (רציתי לעזוב את הכללית). הוא אמר שתלוי איזו מחלה יש לך. בכללית למשל אין טיפול בהריון. כל קופה והשטויות שלה. לפני שבועיים שלושה היה במוסף סוף שבוע של ידיעות מאמר על עורך דין שנחשד כחולה בטרשת נפוצה. כאשר הוא גילה כמה נורא להיות חולה (או במקרה שלו, חשוד כחולה) מול האטימות של הקופות ומשרד הבריאות, החל להיות המגן והמציל של חולים אנושים. וכן, המדינה הזאת מתנהגת בעדת כלבים, נוטשים את החולה והפצוע. וכל זה לא חשוב בכלל. אני נורא מקווה שהבדיקה (על חשבונך או על חשבון הקופה) תהיה בסדר. עדיין מחזיקה לך המון אצבעות.

kisslali

New member
מסכימה לגמרי ועניינית אולי כדאי

לכתוב מכתב מאד תוקפני, גלוי וגם מתחנן למבקרת הפנים של מכבי ולבקש שיעשו משהו לטובת העניין, הלוא אם אפשר לעשות את הבדיקה באופן פרטי מייד אז יש מקום ופנאי, לא? חיבוק ובהצלחה, ללי

פּרפרית

New member
רופאים במכבי...

חחח... יש לי אורטופד שאני חייבת לקבוע תור חודשיים מראש...נו? מי יודע מראש אם יצטרך אורטופד עוד חודשיים?..... כמובן מכבי. בהצלחה אקספי, פרטי או לא, אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר.

למעלה