אני משתגעת....

GALI 75

New member
אני משתגעת....

היי, כבר המון זמן אני קוראת את ההודעות שלכם והחלטתי לנסות לשתף אותכם בתיקווה... בכל אופן אחרי כמעט 5 שנים אני ובעלי החלטנו להיפרד ואני אפילו לא יכולה להבין מה קרה ומה גרם לשינוי הקיצוני הזה... ומכיוון שאני מאוד רצה וחושבת שמגיע לי להמשיך הלאה אני די מפוחדת ואין לי שמץ של מושג איך עושים זאת? איך ממשיכים הלאה ופותחים פרק ב'? האם באמת כמו שכולם כדי ל"עודד" אומרים שרע בחוץ ואני צריכה להיזהר, אז מה עליי לעשות להישאר איפה שרע? איך יוצאים מזה עם הכי הרבה פחות פגיעות? איך מתחילים לבנות פרק ב'? תודה על עזרתכם! גלי

לפני פרק ב'

צריך להתחיל מחדש. עם עצמך. קודם ללקק פצעים, להבין מה קרה ולמה, לעכל, למלא את חייך החדשים בגלי החדשה. ואז הבחירה שלך תהיה מפוכחת יותר. לפרק ב' מגיעים כשמעונינים להתחיל קשר עם מישהו. לאט-לאט, אין מה למהר. תלתל

doבי

New member
את פרק ב' מתחילים לבנות מ-

יסודות. רק ה"גששים" בונים - קודם את הקפיטריה על הפנטהאוס- שמה מהתחת של השמיים שבלילה יורדים בטבריה". זה אומר שקודם - גומרים סופית את הפרק א' - אבל כמו בסיפורים, עם טעם טוב בפה ועם מספיק תיאבון בשביל עוד. רצוי "להשאיר משהו בצלחת(לא לבלוע הכל לבד). כן - אם צריך לא רק לשטוף כלים אחרי הארוחה של פרק א' - לא לשכוח שצריך לנגב אותם,להניח יפה בקופסת המתנה שקיבלתם עם החתונה- ולהגיש "כמתנת פרידה" "בשביל שההפ-אנד יהיה כמו בסרטים". כן - זה אומר שמחליטים כבר בהיותך בפרק א' - איזה עתיד אנו מקבלים מהפרטנר ומה אנו נותנים - והחתימה בחוזה כתוב - תעיד בראשונה על ההסכמה והרצון הבריא שלכם בפרק ב' - ומיטב האיחולים זה מזו-וזה מזי... חשוב להקפיד על כללים: - 1. לא מחלקים - אברי גוף. מקבלים/נותנים גופו של דבר= שלם. 2. מסכימים ש"הילדים זה לא רכוש ואהבה זה לא רכוש והורות עם אחריות שנמשכת גם לפרק השני- אינם רכוש" ואינם -נושא-של-הפרטה או הפרדות מכם. 3. ולהבדיל, מחלקים חשבונות בנק. לא "אתה חייב לי אז קח בעיטה בביצים כפיצוי החוב" ולא מקבלים אחת כזו על "הטוסיק המדבר". לחלקים אל הקירות, הרצפה והגג- ככל האפשר. 4. מתגרשים - בטקס מלא - ברבנות, במהרה. ללא אלו - והקפדה על שעות העיכול -במנוחה, לאחר מכן - אין פרק שני....

GALI 75

New member
תודה..

תודה לכם על התגובה.. ברור לי שצריך לסיים את פרק א' כדי להיות מוכנים לפרק ב' אבל פה במקרה שלנו פרק א' הסתיים ולא בטריקת דלת מחרישת אוזניים אלה בכבוד הדדי הבנה איכפתיות של שנינו, פרק א' לא הסתיים עדיין רק בגלל בירוקרטיה, אבל בכל זאת רוצה להמשיך הלאה, לדעת שאני יכולה להמשיך, הרי כבר חצי שנה אני מלקקת את הפצעים שלי, הבראתי והחלטתי שפסק הזמן שלקחתי על עצמי נגמר כאן ועכשיו.... מפה אני חייבת להתחיל לבנות את עצמי מההתחלה והיא כל כך קשה... אז שוב איך מתחילים?

אין הגדרה ואין זמן משוער

לכל אדם העיתוי שונה ראשית ברוכה הבאה לפרק ב' מתי שתרגישי מוכנה תהיי בו בכל מקרה לפעמים פרק ב' ופרק ג' יהיו רק ההכנה לעוד פרק נוסף..

doבי

New member
עברת את הדבר הראשון כה יפה- והמשך.

צריך שיהיה עוד יותר יפה. קודם כל - צריך ורצוי לחשוב כך. לאיזו תמונה אני משווה?- קרה לך פעם שצפית משפת הים - את השקיעה? שבר ענן- באופק, וכל המשטח שמוביל העיין אליו - בכחול חצוי בבוהק לבן, ומקטע שצבעו אדום שולח קרניו מעל המיםייש למוחך ולעינייך ואת נפעמת מהרגע וההדר הרוגע הזה, מהשמיים המוליכים אלייך את האדום שמיד יתחלף בכחול-עמוק-שחור? נדמה לך באותו רגע, שאין מראה יפה מזה בעולם? ... צפי לזריחה שתהיה מאותו מקום שלך -ממש מעל אותו ים- שתבוא "להרוג את הלילה השחור שלך". מבעד לבתים, או הרים, או סתם באופק רחוק - יופיע או אדום שיצהיב ואז תעלה פיסת שמש ומסביב כבר ישמעו הצפרים מעל המיית הגלים המתנפצים אל החוף,והלבן הבוהק בתכלת של הים כמו יוצא ממך כשהשמש מאחורייך- והאופק בהיר וכחול בצבע הפסטל,ואת נפעמת אל מול הים,אל הקרן הזו המרצדת על הגלים וממשיכה לאופק....כן גלי75, הזריחה תהא בוודאי יפה יותר מהשקיעה שראית אמש. אבל השקיעה ביום השני - שתהא נצפית בדיוק מאות מקום שבו עמדת אמש- תהיה בעינייך עוד יותר יפה משניהם... כך גם בבנית פרק ב' שלך - את יכולה להיות בטוחה שאם את, עצמך וראשך, מחשבתך והבנתךתהיו עדיין ביום האתמול, את בודאי תראי שקיעה יפה מכל שראית בעבר.אבל תראי רק אחת כמוה- ולא יותר. תראי - רק שקיעה אחת - ולא יותר.תראי רק את אותה השמש, אותו הים, ואותה הקרן - ותשארי "כמו שהיית כבר פעם ולתמיד". רק השמש תנוכ. והקרן - תנוע. וגם הים יקציף,יגאה וירגע- ו"עולם כמנהגו ינהג".... כל מה שעליך לעשות כדי "להתחיל לבנות נכון את פרק ב' שלך" - זה להתחיל לנוע, לפגוש אנשים ומקומות,ילדים וזקנות -ולנשום. לנשום ולהיות חלק אינטגרלי מהעולם המשתנה הזה- בקצב שלך, בדרך שלך,בתלבושת שלך, ובמחשבה קדימה לעתידך הטוב ולניסיון שתצברי... כל אישה ודרכה שלה, היופי והאופי שלה. מציע לך - לעשות זאת עם- חיוך רחב,חיבוק חזק ומילה טובה ששום הון שבעולם לא ישווה להם. הכל מתחיל מהראש, במבט חיובי

למעלה