אני משתגעת!!!

karen17

New member
אני משתגעת!!!

שלום חברים, אני חדשה בפורום ואני חייבת לומר שזה אחלה פורום!!! באמת! אני כרגע בשיעור 37 .... ושבוע הבא יש לי טסט חיצוני וגם פנימי..<יצא לי לחוץ> ואני משתגעת! מצד אחד אני רוצה לגשת לטסט ואני חושבת שאני דיי מוכנה... תראו בסה"כ אי אפשר להיות מוכנית 100% אף פעם כי בסך הכל כל השיעורים זה עדיין תהליך למידה..זה מאוד תלוי מה יהיה לי בטסט והכל.. היום היה לי שיעור כפול, ולא הלך לי הכי טוב ומה זה התבאסתי, אבל באמת, סליחה על הביטוי, היו לי מה זה מצבים מהתחת היום.. לעומת זאת שיעור לפני היה לי סבבה.. בקיצור בעקבות השיעור של היום החלטתי לקחת כל יום שיעור עד היום של הטסט <כולל>... עכשיו השאלה שלי אם בכל זאת אני מרגישה לגמרי חסרת ביטחון ואני רואה למשל ששיעור לפני אני לא נוהגת מושלם, האם כדאי לבטל את הטסט? והאם בכלל זה *אפשרי* לבטלו?... אני פשוט מה זה לחוצה מהטסט, ביום שהוא אמר לי שיש לי תאריך לא ישנתי בלילה טוב אז אני לא רוצה לחשוב מה יהיה לי יום לפני... זהו... בהצלחה לכל מי שניגש בקרובבבבבב ומזל טוב לכל מי שעבר!!!!!!

ELior

New member
כנסי....

גם לי קרה משהו דומה אני הייתי לחוץ בתחילת השבוע כי אני צריך לגשת לטסט יום ראשון אז עשיתי שתי שיעורים שבהם הייתי לחוץ ועשיתי מלא טעיות אז המורה שלי אמר לי כדי לך לחכות קצת ואז לגשת אמרתי לו סבבה אני יחכה כי באמת ראיתי שעשיתי טעיות אבל אז ישנתי על זה לילה וחשבתי ואמרתי לעצמי אני יודע שאני נוהג טוב ורק הלחץ הורס לי אז אמרתי למורה שלי שיעשה לי טסט פנימי כדי לראות עם אני נלחץ והיזדמנות אחרונה לראות אם אני מוכן .הוא הסכים עשיתי ליפני שיעור והלך לי מעולה וגם בטסט הפנימי הלך טוב מאוד ופשוט הגעתי למצו שאין לי מה להפסיד ולא משנה אם אני לא יעבור ולבסוף אני ניגש יופ ראשון לטסט בלי לחץ ומלא ביטחון

tia3

New member
בתכל'ס

אני חושבת שאת מוכנה, אחרת המורה שלך לא היה מגיש אותך לחיצוני. גם לי קרה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר לני הטסט עצמו. בשיעורים האחרונים לפני את עושה את כל הטעויות האפשריות, ואז בטסט את נוהגת חלק. אם תעברי או לא זה עניין של בעיקר מזל וטסטר. נ.ב. שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

FreakStyler

New member
קודם כל אל תשתגעי...

את לא צריכה להיות לחוצה. אם המורה שלך החליט להגיש אותך, סימן שהוא חושב שאת מוכנה וזה מספיק, כי אם לא היית מוכנה הוא לא היה מגיש אותך, אלא עושה עלייך עוד כסף, תסכימי איתי. אפילו אם חלילה וחס לא תעברי (אני לא רוצה להגיד תיכשלי..), אז אל תחשבי שזה כי באת לא מוכנה, כי אחרי הכל הטסט זה עניין של מזל. את יכולה להיות מצוינת ודווקא בטסט ילך לך חרא, אבל אל תתאגי, אם תבואי עם ביטחון ואמונה, הכל ילך סבבה, סמכי עלי...
גם אני עשיתי ככה כל יום שיעור ושיעור לפני טסט, ושיעורים כפולים ומה לא.. ובכל זאת נכשלתי.. אבל אני יודעת שאני נוהגת מצויןויש לי ביטחון וזה סתם מזל חרא שהיה לי וטסטר לא פחות חרא. את לא יכולה להרגיש סתם שאין לך ביטחון, תלוי איזה טעויות את עושה ובאיזה תדירות... אל תשכחי שהטסט הוא 15 דקות בערך ואת צריכה להוכיח לו ב15 דקות האלה שאת כשירה לנהיגה.. לא עד כדי כך קשה.. אם המורה שלך מרגיש שאת מוכנה סמכי עליו... תבואי עם ביטחון, תאמיני בעצמך, ו... עירנות! הכי חשוב, תהיי עירנית כל הזמן! בטסט אבאלה לא יהיה שם כדי לעזור לך... ואם הטסטר יבלום אז שכחי מזה...... אבל אני בטוחה שיהיה בסדר!!!! וגם אם לא.. לא נורא! טסט ראשון הם מאוד קפדניים גם ככה. ואל תפחדי מהפנימי- הפנימי באמת קל ופה ושם יוותרו לך על טעויות קטנות.. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karen17

New member
תודה!:)))

יאוו אנשים תודה על העידוד!!!!!!!!! אני מקווה שמהפה שלכם לאלוהים יהיה טוב! האמת שאני חושבת על זה באמת ובשיערו כפול <השיעור האחרון שבו לא הלך לי טוב> יש הרבה יותר מקום לטעויות מאשר בעשרים דקות של טסט.... אני יודעת שהמורה לא מושך אותי סתם כי הוא קרוב משפחה...אז מהבחינה הזו זה בסדר... אני מקווה שעוד 5-6 שיעורים אולי יחדירו בי קצת ביטחון אם לא ישפרו את כישורי הנהיגה, שתמיד יכולים להשתפר. טוב שבוע הבא פנימי נראה זה ייתן לי כיוון מה לעשות... אני אעדכן אתכם!
תודה חבר'ה!!!!! ובהצלחה ענקיתתתתתתתת לכולכם!!!!!!!!!!!

Krishi

New member
שמעי.. זה הכל טבעי..

הלחץ שלפני הטסט.. השיעורים הגרועים שמעמיסים עוד לחץ.. אני לפני הטסט הראשון שלי עשיתי שיעור ונהגתי כל כך גרוע ואז באתי ועשיתי את הטסט בצורה חלקה כל כך שאפילו אני נדהמתי... עזבי את זה שנכשלתי עליו בגלל שנסעת לאט מדי (35-45 קמ"ש זה לאט מדי בעיר????). בוסף עברתי טסט שני וגם לפניו היו לי שיעורים שהם היו לא משהו... בכל מקרה... לפני כל טסט יש חששות... וחושבים על כל הדברים הרעים שיכולים לקרות וכל השיעורים הגרועים שהיו.. במקום לחשוב על זה.. תחשבי על איך את משפרת את זה ואיך את שמה לדברים האלה בזמן הטסט... בסופו של דבר.. יהיה בסדר.. ובהצלחה

למעלה