אני משתגעת!!!!

אני משתגעת!!!!

אני בהתקף שפשוט לא עובר! לא יודעת איך לצאת מזה! מרגישה שאני מזהמת את כל העולם ובכוונה :(((( עצות פליייז אני במעגל שלא נגמר :(

סובל10

New member
זיהום

היי.
מה בעצם מפחיד אותך בזה שאת מזהמת את העולם?
מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?
בואי ננסה לחשוב ביחד.

זו בדיוק הבעיה

שאני יודעת שלא יקרה בעקהות זאת כלום לאף אחד.. הבעיה היא שבראש שלי אני מפחדת שאני עושה דברים בכוונה כדי לזהם אנשים אחרים, ושהם לא יהיו מודעים לכך, וזו הפגיעה, העובדה שהם לא מודעים... בגלל זה אני אומרת כל דבר שעובר לי בראש

סובל10

New member
מודעות

היי.

את אומרת שהפגיעה היא "העובדה שהם לא מודעים".
כלומר, האם את מתארת סוג של רגשות אשם? ייסורי מצפון?
במידה וכן, אז אולי מפה נובע הפחד שלך מלזהם את העולם.

לא כל דבר בני האדם עושים במודע, וזה בסדר, כי אנחנו לא מושלמים.
אולי אם תנסי לקבל את זה שאת סה"כ בנאדם, ומותר לטעות, ומותר לפעמים לעשות דברים לא במודע, כי זה מה שיפה בנו כבני אדם. אין צורך לנסות בכוח לא לזהם את העולם, כי תמיד איפשהו אנחנו נזהם אותו.

גם אם עוברת לך מחשבה בראש שאת מזהמת בכוונה, אז תני למחשבה לעלות. בעצם , גם המחשבה הזאת שהכל נעשה בכוונה מלמדת שאנחנו לא יכולים לשלוט במחשבות שרצות לנו בראש, וזה בסדר, וגם את זה צריך לקבל. אז עלתה לך מחשבה שזיהמת בכוונה, וזה בסדר, ואין צורך שתרגישי אשמה, כי אנחנו לא יכולים לשלוט במחשבה.

מקווה שהייתי בכיוון.

אורח19999

New member
אז מה הבעיה?

תפחדי למה את רבה עם עצמך את יודעת שזה לא נכון לכי עם זה בכל הכח המוח מחזיר לך את זה כי את מפחדת תשאירי עם הפחד ושיתפוצץ העולם זה הכל דמיונות והבלים אל תפחדי לפחד לא יקרה לך כלום באחריות!!! תשבי תגידי לעצמך בלב כן זיהמי וכולם ימותו ותפחדי בלי להנגד תפסיקי לריב עם עצמך תשחרדי תפחד הראשון זה יתן לך ביטחון שזה עבר ולא התנגדת ומשם הרפואה!!!

אורח19999

New member
זה לא מספיק שאת יודעת

את צריכה להאמין בזה להאמין= לעשות.. תעשי תכנסי בזה זה הכל אוויר וקישקוש אחד בלבוש ...

גם אם אני

גם אם אני נשארת ככה מבלי לעשות את הטקס, המחשבה לא עוזבת אותי, ואז אני חוזרת ואומרת בלי סוף לאדם שקרוב אלי את מה שאולי ביצעתי, ומבקשת אישור להישאר כך.. זה פשוט גלגל שלא מפסיק לנוע :(

אורח19999

New member
המשך

לכן את לא שואלת שום אדם ושום קרוב ומבחינתך ביצעת ומדינה שלמה נשרפה בגללך (שזה לא נכון כמובן) אבל את לא שואלת שום דבר לא מבררת לא בודקת לא עם עצמך ולא עם שום אנשים אחרים. הרי תחשבי על זה זו רק מחשבה אל תפחדי לחבק אותה . מהדמיון שלך אף אחד לא ישרף ואף אחד לא ימות וגם אם "כן" זה לא מעניין אותך יותר מבחינתך כולם מתו ואתה הולכת לשבת מאס של 6000 שנה

למעלה