אני משתגעת

לימור 45

New member
אני משתגעת

אני כבר כמה חודשים מנסה להתחיל עם איזה גבר. אני לא יודעת מה שמו המלא אפילו אבל אנחנו נפגשים לעתים רחוקות בחניון בעבודה והוא אומר שלום ורץ הלאה. פעם אחת ויחידה לפני 3 חודשים בערך הוא ראה אותי ונגש אלי ואמר לי, הי, שמי רונן. ופטפטנו כמה שניות והוא סיפר לי קצת על עצמו (מסתבר שיש לי טעם טוב ושהוא הרבה יותר מסתם פרצוף חמוד ...) אבל במקרה הייתה איתי המתבגרת שלי וכשהרגשתי שאני מתחילה להחליף צבעים בגללו אז קצרתי את השיחה והמשכתי ללכת.
אבל מאז לא יצא לי לראות אותו.
זה משגע אותי, אני מגיעה לאזור ההוא רק פעם בשבועיים במקרה הטוב.
אם אני מגיעה ב-7 בבוקר, הוא לא שם עדיין, מגיעה ב-9 המכונית כבר שם. מגיעה ב-7 ומחכה עד 9 במכונית, והוא לא מגיע בכלל

אני גם לא יודעת איפה המשרד שלו בדיוק ומה שמו המלא ואני ממש לא מעוניינת לבלוש אחריו ולגלות פרטים שהוא לא מסר לי בעצמו.
ברור לי שאין פיתרון, סתם משתפת בבאסה!

את מפתחת פנטזיות וצפיות על סמך כלום

ככל שיש לך פחות מידע ככה את ממלא אותו בדברים שהיית רוצה...
פעם הבאה שתתראו תזימיני אותו לדרינק, ובלי קשר תמשיכי לחפש בכל האפיקים, זוהי רק פנטזיה שהסוף שלה לא ברור בכלל.

לימור 45

New member
תודה על התגובה אונליין. באמת סתם

פנטזיה של אמצע החיים. בגלל זה אני לא משקיעה בזה הרבה, רק מקווה בלב.

qween6

New member
loli152

צ'אנס ליקום? מה הכוונה? שתתן צ'אנס לגורל לעשות את שלו?אפשר פרוט שכולנו נבין?

LOLI152

New member
כן.. לפעמים אנחנו צריכים לרצות משהו

לכוון אליו, לדמיין לעצמנו שזה קרה כבר........
ו....... לנסות לנצל הזדמנויות...

זה הכי הרבה שאנחנו יכולים ממילא, לא?!

qween6

New member
נכון

מאמינה מאוד במזל,בגורל,בהזדמנות מהיקום...ועל מנת לנצל הזדמנות צריך קודם גם מזל שיהיה לטובתך(מזל טוב),חכמה ורצון....
מבחינתי זה הכי הרבה היות ואינני מהיוזמות ואין לי רצון בכך.

qween6

New member
לימור

למה ברור לך שאין פתרון?תחשבי על עוד דרכים יצירתיות,וכן תנסי לברר עליו באופן עקיף ללא ידיעתו.
לכי תדעי לאן הדברים יובילו....אם את כל כך רוצה ומנסה ,אל תוותרי עכשו,תנסי ,חבל,לא תמיד פוגשים אדם עמו יש קליק וחיבור ראשוני טוב. שווה לבדוק. אחכ" תהיי חכמה יותר ,לאחר שתתהי על קנקנו.
(אני לא הייתי עושה זאת מהרבה סיבות ,אך היות ואת כן יוזמת ,תזמי עוד עד הסוף).בהצלחה.

Megie

New member
פעם הבאה שאת רואה אותו..

תשאלי אם בא לו לקפוץ לקפה..משם זה פשוט יותר

למעלה