אני משתגעת :(

liat184

New member
אני משתגעת :(

ישלי חבר 3 חודשים ובהתחלה הרגשתי שאני מתחילה להתאהב ופתאום כאילו ירד לי ממנו אני כל הזמן מחפשת לריב איתו ולא להיות בקירבתו ושהוא מחבק אותי זה מעצבן אבל אם אני ניפרדת ממנו אני מרגישה שהוא חסר לי ואני מתגעגעת אליו אני כבר לא יודעת מה לעשות יש בו דברים שמעצבנים אותי בו הוא בן 24 ואני החברה הרצייניתת הראשונה שלו והוא לא יודע כלום מהחיים שלו מה אני יכולה לעשות אוף תעזרו לי :(

karmma

New member
אם את בת 18 אז אולי תחזרי לדובי שלך

פער כזה בגיל כזה לא נקרא "החברה הרצינית הראשונה"

chenby

New member
תפתרי עם עצמך

את הבעיות שלך ואל תשליכי אותן עליו.. אם את רוצה להיות איתו, אל תוציאי עליו את העצבים שלך כי לא הוא מעצבן אותך - כי רגע את אוהבת ורגע לא, זה משהו בך,או שתעשי עבודה בלעדיו.. אבל תעשי עבודה, אחרת תשתגעי גם עם הבחור הבא.

seeyou

New member
את רק בת 18 ויש לך כול כך הרבה נסיון חיים?

את מחפשת בחור שידע מהחיים שלו ושיגרום לך פרפרים בבטן מסביב לשעון? יוסי

liat184

New member
מישהו שידע מזה קשר וכן כמה שאני בת 18

היו לי קשרים תמיד מאוד ארוכים והכי ארוך בן 3 שנים

כן, עם יונתן מהגן ציפורה...

אבל הפרידו ביניכם בכיתה א', אותך שמו ב-א' 1 ואותו ב-א' 2...

seeyou

New member
"היו לי קשרים"../images/Emo24.gif והכי ארוך בן 3 שנים

אז ככה, דבר ראשון,"ניסיון" זה טוב בקורות חיים כאשר מחפשים עבודה במערכת יחסים חדשה מתחילים תמיד מ-0 !! הניסיון הקודם מתבטל. את נמצאת בגיל בעיתי-לא נערה ולא אישה לכן כפי שאני רוא מכאן קשר "רציני" וארוך לא יכול להיות תגדירי בבקשה מה את מצפה מקשר "רציני".? עוד קצת על הניסיון הרב שלך אם את רוצה להסתובב בחברה ,מסיבות,מסביב לבריכהאז ספרי על הידע שלך אך אם את מחפשת קשר "רציני" תצניעי את הניסיון את מזכירה לי בדיחה
בחור פוגש בחורה אהבה פורחת ומהר מתעוררים ביחד במיטה. הבחור ,ללא ניסיון מאושר עד הגג אומר לה: האם תסכמי לקרוא לך "חווה"? למה שואלת הבחורה? בגלל שאת הראשונה שלי. אחרי כמה שניות הבחורה עונה: כן אם תרשה לקרוא לך רנו 16 למה שם כזה ? בגלל שאתה הבחור 16 שלי ויש לך "גיר" אוטומטי
המשך יום נעים

למעלה