אני משתגעת!!!

blaahh

New member
אני משתגעת!!!../images/Emo58.gif

בדיוק ראיתי את הפרק האחרון של העונה האחרונה- וואו!!!!!!! זה היה כל-כך מותח! הייתי בטוחה שהם כן יצליחו להשיג את המטוס... בכל מקרה- עכשיו אני משתגעת אז אם מישהו רוצה לדבר על הפרק האחרון-
. יש לי גם 2 שאלות- 1. מתי העונה השנייה מתחילה?(בארה"ב) 2.למישהו יש ספויילרים לעונה השנייה? משהו?

כנסי...

1. העונה השנייה עולה בארה"ב ב28.8 אבל מתחילים לצלם אותה ב15.8 2. בקשר לעונה השנייה אמרו שהיא תעסוק בחיים של מייקל ולינק מחוץ לכלא...

blaahh

New member
28.8? זה עוד המון זמן....

ותודה על התשובות!:) יש עוד ספויילרים?

Gilliana

New member
ראי הודעה... ../images/Emo58.gif

שפרסמתי היום בנוגע לשחקן החדש שמצטרף לצוות הסדרה ויגלם סוכן FBI היוצא למרדף אחר הנמלטים.

mayden

New member
תיקון קטן ../images/Emo58.gif

הצילומים לעונה השנייה התחילו כבר ב15 ליוני (15.6) לפני חמישה ימים. ויש כבר את הסצינות הראשונות של הפרק הראשון של העונה השנייה.

blaahh

New member
תודה לכולם על התגובות, ויש לי שאלה-

איפה אפשר להוריד א הסצינות הראשונות של הפרק הראשון של העונה השנייה?

DyingToLiVe

New member
גם אני סיימתי לראות היום ../images/Emo4.gif

ואני מורט את השיערות מהגבה שלי בציפייה לעונה השנייה!

toxic2004

New member
כולנו מחכים

ויוצרי הסדרה יכולים לאחסן גורד שחקים עם השערות שלנו..

ע י ד ו2

New member
מה זאת אומרת

לאחסן גורד שחקים עם שערות אגב שמי עידו לא מזמן גיליתי את פורום זה סדרה נחמדה סיימתי לצפות בה לפני חודש נדמה לי מתי ששודר הפרק האחרון זה היה חודש אני כבר לא זוכר אני מאבד הרבה זמן בזמן האחרון מאז שנעשיתי מובטל טוב בכל אופן נחמד יש לי שאלה עוד מישהו חושב שהדמות של סקופילד סובלת מאובר אקטין

toxic2004

New member
הכוונה בקיצור

זה שאנחנו מחכים שתתחיל העונה השניה ב28.8.

Gilliana

New member
אובר אקטינג??? ממש לא

מייקל הוא טיפוס דרמתי ומאד חם מזג ואין כאן שום אובר אקטינג - להיפך: יש לי הרושם שחלק גדול ממיקל סקופילד הוא וונטוורת' מילר בעצמו אשר מביא את האישיות שלו אל תוך הדמות (אם תראה ראיונות איתו ואת הספיישל שהופק אחרי פרק 7 - תבין על מה אני מדברת).

למעלה