אני משתגעת

אני משתגעת ../images/Emo122.gif

אוףףףףףףףףףףף נורי מוציא שיניים חותכות עליונות וזה פשוט סיוט מארץ הסיוטים. אתמול הוא נרדם על הציצי בסביבות שבע וחצי והיה שפוך מעייפות. כהרגלינו-שום שינוי- העברתי אותו למיטה אבל איך שהנחתי אותו הוא קפץ והתחיל לייבב. נתתי עוד ציצי אבל העולל מתעלל לי בציצי ומוצץ לשם הרגעה. גם לי יש גבולות,די זה כבר התחיל ממש להביא לי עצבים וזה מוציא לי את החשק וההנאה מההנקה. הורדתי אותו בעדינות מהציץ וניסיתי להרגיע בדרכים אחרות אבל ראבבבבבבבבבק כלום לא עוזר. ככה הוא נרדם און ואוף וכל פעם התעורר וזז בעצבנות במיטה וחסר מנוחה(לא עזר הטי ג´ל וחבריו). בסוף נתתי אקמולי ובעשר וחצי הוא נרדם ולא התעורר. התעורר בשבע בבוקר ולא ישן ביום. אני ממש מתחילה לדאוג. החלטתי לתת לו פרחי באך. פשוט מתסכל כל המצב הזה, ככה כל ערב בזמן האחרון.... זהו....ארוך ומשתפך...

../images/Emo24.gif לעידוד והזדהות

זה יגמר בסוף ויהיה בסדר. מזל טוב לשיניים החדשות. החזיקי מעמד עם ההנקה. גם הציצי שלי היה נורא נורא מסכן והיא התחילה לנשוך אותי עכשיו עם השיניים החדשות מלמעלה. אוף. עכשיו להסביר מחדש שאסור לנשוך וכואב לאמא - איזה סיוט.

את מבינה אבל מה קורה? לגביי הכי

חשוב זה הנקה לאוכל ושתייה. ברור שגם לחום וקרבה אבל נורי כבר בן 8 חודשים ולא חסר לו חיבוקים ונשיקות והרבה אבא(אבא שלו זה משהו)שמחזק. זאת אומרת, במשך היום יש לו ציצי פול טיים גם לתזונה וגם לפינוקי. אבל הירידות האילו על הציצ כמוצץ מרגיע ממש מוציאות לי ת´רוח מהמפרשים וזה מציק לי. חבל לי לאבד מוטיבציה וחשק אמיתי להיניק בגלל המצב הזה, זה פשוט סוחט אותיֱ

זולו זה יעבור. תנשמי עמוק.

הציצי שלי היה אומלל שבועיים והנה חזרנו למתכונת הרגילה. אז רק עוד קצת והשיניים בחוץ וזה ירגע.

זה אבל בדיוק מה שהרגשתי ועדיין ../images/Emo140.gif

לפעמים מרגישה - התחושה הזאת שאת מתפקדת על תקן מוצץ בהחלט יכולה להוציא מהדעת. שתביני - אני עד היום על תקן מוצץ. אני מתנחמת בכך שהורדתי את עניין תפקודי כמוצץ במהלך הלילה ונשאר לי את היום. אני פחות או יותר כבר השלמתי עם זה (יש לי רגעים קשים כמו שלך יש עכשיו), אבל ללא ספק זה נורא נורא קשה. בכל אופן, לגבי השיניים עוד כמה ימים וזה יעבור - גם אנחנו עברנו את זה ועכשיו נראה לי שיוצאות לה השיניים החמישית והשישית ושוה הסיוט חוזר על עצמו. אם האקמולי עוזר תתני לו את זה בערב לפני השינה - עדיף שלשניכם יהיה לילה שקט ורגוע וכך יהיה לך יותר כוח להתמודד איתו במהלך היום.
קראת שכתבתי לך שעשיתי את העדשים? בכל אופן, הוספתי לזה סלק וזה יצא להיט! ליה חיסלה את זה בטירוף. אז ממש תודה על המתכון וההמלצה. לסיום, תחזיקי מעמד ותעזרי לעצמך להירגע. אם בעלך זמין תתני לנורי לבלות איתו קצת ועשי אמבטיה מרגיעה, תלכי לטייל וכו´. העיקר שתנקי קצת את הראש - זה כל כך חשוב בשביל לשמור על השפיות.

אמא זולו שלום!

מזדהה איתך במיוחד אחרי הלילה ללא השינה... בילי לא הפסיקה לדרוש ציצי סתם! (היא אמנם בת חודשיים אבל גם לי יש גבולות וסף ייאוש).... עד שבאמצע הלילה צעקתי לבעלי שהשבוע אני מפסיקה להניק! (אני מניקה רק חודשיים). כמובן שבבוקר התחרטתי, אבל בהחלט ימים ולילות מייאשים וכמהים לבקבוק! תחזיקי מעמד, לילך

Shellylove

New member
אין לי עיצות, רק ../images/Emo25.gif ו-../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד, בסוף זה יעבור

תודה ../images/Emo23.gif אנחנו הולכים אחר הצהרים

להומאופתית הנהדרת שלנו שתכין פרחי באך ומכיוון שהיא היניקה בעצמה שני בנים ועברה חוויות דומות היא הבטיחה לעזור לי לתכנן ´התקפת נגד´ (סת------ם).

דיאנה1

New member
../images/Emo24.gif זולו, באמת נשמע קשה ומתיש

מאד! ניסית לתת לו תחליף - נשכן ממולא בג´ל ששמים במקרר? לבר זה עזר מאד. אולי מישהו אחר ינסה להרגיע אותו? סביר שכשהוא צמוד אליך הוא ירצה רק לינוק. תנסי להקל על עצמך במה שאת יכולה. וכדי לעבור את זה, תחשבי כמה השיניים מציקות לו, וכמה שהחלב מרגיע ועוזר לו, ואיזה כיף שאת יכולה לעזור לו ככה...

אני לא יודעת אם זה יעודד,

אבל אני מבטיחה לך שמהר מאוד שוכחים תקופות כאלה (אחרי שזה עובר כמובן)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי בכלל נסיון בעניין אבל אני שולחת לכם חיבוקים שיעבור המשברון הקטן הזה... שיצמחו השיניים המתוקות האלו ותאגרי כוחות רבים... כי אני בטוחה שזה עניין של זמן והכל יסתדר לטובה...

בדיוק עכשיו משה גם עובר תקופה

כזו- וגם אני כבר גמורה, וגם מאשימה את השיניים - לפחות אצלינו זה האחרונות, ניבים תחתוניים...לגבי פרחי בך, לנו זה עוזר מדהים, ממש להיט! מומלץ לכל המצבים שכבר יוצאים מכלל שליטה... תחזיקו מעמד

אוי השיניים האלה. מקוה שישתפר מהר.

גם אצלינו לפני יציאת שיניים היו לילות יותר קשים מהרגיל וזה אומר שכנראה אימרות הסבתא בעניין, שנשמעו לי פעם כמו אמונות טפלות, נכונות. אבל אני לא חושבת שנורי צריך להתעלל לך בציצי. מה עם בעלך? הוא לא יכול לקום אליו בלילה? אצלי אם הציצי לא הצליח להרגיע אחרי ניסיון או שתיים אז עברתי לדברים אחרים (בלילות כאלה הוא היה פשוט ישן עלי כמה שעות בלי לדאוג שזה יהפוך להרגל - זה לא). אלה רגעים שההנקה דורשת המון אבל זה באמת עובר. מצטרפת להמלצה שתקחי לך כמה שעות חופש אם אפשר. רוצה שאני ישמור על נורי?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמהניסיון שלנו

תחזיקי מעמד עוד יומיים שלושה כאלו וזה עובר . אנחנו כבר אחרי ולכן אני אומרת מניסיון . לשחר גם יש ימים שזה אסון ממש היא נדבקת לציצי ככה שהשכנה שלי שגם הניקה עד אחרי גיל שנה אומרת לי שזה ממש מוגזם והיא לא מבינה איך אני עומדת בזה אז- המון סבלנות המון מנוחה ואורך רוח כמו שללידה היה סוף גם לזה יש

_גלית_

New member
אוי.. מזדהה מאוד ../images/Emo4.gif

גם תומר מוציא עכשיו את העליונות וזה בא לידי ביטוי בלילות לא שקטים, שבהם הציצי משמש כמוצץ, וגם בנשיכות שעוד לא היו כמוהן...
. לפחות לא נראה שהוא סובל מכאבים כל שהם. מחכה כבר שזה יעבור... האם זה יהיה כך בכל השיניים שאמורות עוד לצאת?

לאה_מ

New member
אני מאד מבינה אותך

אבל אם המציצה המוגברת הזו קשורה לבקיעת שיניים, אז זה עוד מעט יעבור, ואז תשכחי את זה מהר. אצלנו אורי מתחבר לציצי שלי בכל הזדמנות. יש ימים שזה קשה לי מאד, אבל באופן כללי אני מוכנה (בשלב זה) לזרום עם זה, ומקווה שזה ילך ויפחת מעצמו. אני חושבת שאם הצורך קיים אצלו, כדאי לנסות לאפשר לו לספק אותו.

חברות יקרות יש לי עדכונים מרתקים!!!

אתמול הלכנו להומאופתית שלנו שמטפלת גם ברפלקסולוגיה, פרחי באך, ביקום ועוד. היא היתה אחות טיפת חלב במשך שנים והיתה מיניקה ´פנאטית´
לילדיה. בקיצור, היא מאד עוזרת ואם היא לא יכולה לעזור היא אומרת. אז היא גילתה שלנורי יש......פראזיטים במערכת העיכול!!! פרזיטים נמצאים בכל מקום כמעט, גם לנו יש כאילו. זה כמו תולעים רק לא תמיד כל כך נורא כמו תולעים. וזה מאד הגיוני כי נורי הלא דוחף כל דבר שזז לפה...אז היא הכינה לו תרופה הומאופתית, מין שילוב בין פרחי באך והומאופתיה. היא גם נתנה לו טיפול בביקום(מכשיר מוזר כזה עם מלא חוטים וחגורות לגב ולבטן שמוצא חוסר איזון בגוף...)והוא ישן ממש טוב בלילה!!! הוא נרדם בתשע ובעשר התעורר, ג´ימס הלך אליו, נתן לו לצרוח קצת(מגיע לנורי אוסקר על הצגות דרמטיות)ובסוף הרגיע אותו תוך דקותיים. התעוררתי היום מחוזקת, מעודדת ואופטימית! ועכשיו קראתי אתכן ובכלל חזרה האמונה.

למעלה