אני משתגעת!!! עשיתי טעות????

neros69

New member
אני משתגעת!!! עשיתי טעות????

היי
הכרתי מישהו לפני כמה חודשים ודברנו כל יום כל היום. לפני חודש התחלנו להתראות וקבענו מראש שזה קשר לכיף ולא יותר מזה(הוא סיים עכשיו קשר ארוך ורציני שהסתיים בשברון לב שלו). הבעיה היא שהוא מבלבל אותי. כל הזמן מדבר בצורה רכושנית. קורא לי בשמות חיבה של בת זוג. יוצא איתי ומתנהג כאילו אנחנו זוג. אני מרגישה שהוא מפתח רגשות אליי והבעיה שגם אני התחלתי לפתח אליו רגשות. אז אמרתי לו בוא נעשה הפסקה שאני לא אפתח רגשות והוא אמר לי לא צריך הפסקה כי זה לא יעזור ועוד כל מיני דברים לשכנע אותי לא לקחת פסק זמן. זה שאמרתי לו את זה היתה הטעות הראשונה שלי. הטעות השניה לדעתי היא שספרתי על זה לאקס שלי. אמרתי לו שזה היה הדיבור והוא אמר לי שעשיתי טעות ועכשיו הבחור יזלזל בי. הוא אמר לי לנתק איתו כל קשר ולתת לו לרדוף אחריי... אני בכלל לא בחורה של משחקים! קשה לי בכלל שהגעתי להחלטה הזאת אבל כבר עשיתי את הטעות ונעלמתי לו ליומיים. בהתחלה הוא עוד שלח לי הודעות ושאל מה קרה אבל עכשיו הוא בכלל לא מנסה! האקס אומר שהוא עושה שרירים ומנסה להראות שאין לו רגשות ושאני צריכה להחזיק מעמד.
אני יודעת שהייתי טיפשה טיפשה טיפשה!!! ששמעתי בקול האקס (או שלא? - גברים- איך הייתם מגיבים במצב כזה שבחורה פתאום מנתקת קשר כשהכל מדהים?) ואני לא בטוחה שאפשר לתקן.
מה אתם חושבים? מה אתם אומרים? להמשיך ב"משחק" הטיפשי הזה? איבדתי אותו? לנסות לדבר איתו???
אני מעוניינת לדעת בעיקר מה אתם הגברים חושבים.... הייתם יורדים לחלוטין ומאבדים עניין או שהייתם מנסים לברר מה קרה?
אני צריכה רק לציין שהוא אמר לי פעם שלא הכל צריך לבוא בקלות וצריך להתאמץ....
אני מרגישה כמו בת 16 (בלי לזלזל חו"ח) שוב... לא יכולה להתרכז בכלום חוץ ממנו!!
מה עושים?? הלפ מי

HH husa

New member
אם לא רצית לפתח רגשות , אז למה זה משחק ?

המטרה שלך לנטרל את הרגשות שלו אליך וההיפך , נכון ? אז טוב שהתנתקת.

ברור שאיבדת אותו בתור בן זוג , זו היתה הרי המטרה , מידי פעם תיצרי קשר כדי שתישארו ידידים וככה לא יתפתחו רגשות רומנטים.

neros69

New member
הבעיה

שכבר יש רגשות!! לדעתי גם מצידו:(
וזה משחק כי מה שהייתי רוצה זה להיות איתו עכשיו!!! לא להיות רחוקה ממנו וחושבת עליו...
במקום זה אני מתנתקת כי האקס שלי אמר שזאת הדרך לגרום לו להבין שאני לא דלוקה עליו ככה שהוא לא יזלזל בי. זה לא לנתק את הקשר לגמרי. אלא לצנן אותו ע"י זה שכרגע אין שום מגע.
אני בהחלט רוצה אותו. אם לא בתור בן זוג אז לפחות בתור ידיד
אני יודעת שגם לו יש רגשות והוא לא מוכן להודות ולכן האקס אמר לי להתנתק כדי שהוא יבין שכן יש לו רגשות ויודה בהם....
וזאת הטעות הקשה!

cmyk137

New member
בהחלט זה טעות

קודם כל את צריכה
לעשות חישוב בעצמך
כי לא לכל הנושאים אפשר לפתח את הרגשות
ובאופן כללי ניראה שאת מפתחת את האגו
בלי שום התחשבות ומאיפה נובעים את הרגישות
זה מקובל בתנאי שיש בזה הדדיות אחר זה הדרך לא ממש נכונה
למה שלא תיחפשי דרך לדבר איתו או ליצור קשר
ובמקום שכל פעם לגרום להיתנתקות את צריכה להבין
מה הסיבות שאת עושה טעויות

LoveBeing

New member
אני לא מבין אותך, מה רע בלפתח רגשות?

מלכתחילה לא הבנתי למה החלטת ככה פתאום שלא כדאי לפתח רגשות,
ועוד יותר לא הבנתי למה התייעצת לגבי זה עם האקס שלך ובטחת בו ובעצה שלו,
(הרי הוא הכי היה רוצה שלא יהיה לך מישהו חדש, אף אקס לא ממש מתלהב מזה,
וגם אם הוא לא נתן לך עצה גרועה בכוונה, אולי הוא עשה את זה בתת מודע..
ולא סתם הוא האקס שלך ולא חבר שלך עכשיו נכון? הגישה שלו ממש גרועה בעיני..)

אני חושב שלא פלא שאת מרגישה כל כך רע כי באמת עשית טעות גדולה.
לא זורקים אהבה! לא זורקים מישהו סתם ככה בגלל שום סיבה.
כל עוד היה לכם טוב, למה פחדת פתאום וברחת ממנו?
בשביל מה היה הפסק זמן הזה?

מישהו שעבר פרידה כואבת, תביני עד כמה זה בטח פגע בו מה שאת עשית משום מקום.
וכן, יהיה לו הרבה יותר קשה לבטוח בך עכשיו מחדש, אבל לא הכל אבוד.
אם באמת אכפת לך ממנו, כבר עכשיו תפסיקי עם המשחקים הטיפשיים האלו,
במקום לכתוב פה פשוט תתקשרי אליו ותלכי עם הלב שלך שיודע הרבה יותר טוב מכל עצה שתקבלי.
לא משנה מה יקרה, את יותר תכעסי על עצמך אם לא תעשי כלום מאשר אם כן וזה לא יצליח.

אז פשוט תתקשרי אליו או תיפגשי איתו, אל תתני לאהבה ככה ללכת מהר,
כי לפעמים זאת הזדמנות של פעם בחיים וחבל ככה לוותר עליה.
מצד שני, אולי כל זה נועד רק ללמד אותך משהו ולא נועד לצאת מזה קשה,
מה שלא יהיה, מלעשות את הדבר הנכון תמיד יצא משהו טוב,
אפילו אם רק תבקשי ממנו סליחה זה יהיה שווה את זה.

אבל מאד חשוב להבא שתנסי להבין משהו,
את לא מחפשת אהבה? למה פחדת כל כך לפתח רגשות?
יש משהו בחיים האלו שיותר טוב מאהבה?
מה רע שהוא רצה אותך ואהב אותך וקרא לך בשמות חיבה?
תבררי מה זה הפחד הזה שלך אחרת הוא יחזור שוב ושוב,
מישהו פגע בך בעבר? את מפחדת שוב להיפגע?
אז הוא עכשיו בדיוק במצב כמו שלך, מפחד להיפגע ולא מחדש את הקשר.
ואולי זה מה שרצית שיקרה? לחוות איזו חוויה מתקנת?
מה שלא יהיה, לפי דעתי עדיין אפשר לתקן,
או לפחות לנסות לרפא את זה שלא יכאב יותר.

אז יאללה לעבודה!
אני אשמח אם תספרי לנו אחר כך מה היה..

ובהצלחה!

neros69

New member
היי גיל

תודה רבה לך על התגובה. זה חשוב לי מאוד.
אני אנסה להסביר קצת יותר טוב כי נראה לי שלא הסברתי נכון.
ראשית- אני לא מפחדת מרגשות. אני מפחדת כי כשהכרנו ובמהלך כל הדרך הוא אמר שהוא לא מעוניין ביותר מסתם כיף והנאה ואז כשהקשר התחיל להיות רציני והוא גם התחיל לפתח רגשות הוא דאג כל הזמן להזכיר לי שהוא לא יתאהב בי ושהקשר לא יהיה רציני. נכון שגם נפגעתי מזה אבל בעיקר לא רציתי לפתח רגשות כלפי מי שאומר שלא מוכן להתאהב בי... פשוט הקדמתי תרופה למכה. כשראיתי שאני מפתחת רגשות התנהגתי כמו ילדה גדולה (לדעתי) ואמרתי לו שאני לא רוצה לחרוג מההסכם שלנו של פשוט לצאת ולהפגש לכיף...הייתי הכי הוגנת איתו כי הוא טען שלא מוכן להתחייב אז הסברתי לו מה אני מרגישה ובקשתי קצת זמן להתאפס על עצמי. לגבי האקס שלי- אנחנו לא ביחד ויש לו חברה והוא בכלל לא רוצה לחזור לקשר איתי מעבר לקשר הטוב שאנחנו בתור ידידים טובים וככה זה היה מאז שנפרדנו. אנחנו תמיד שומרים על קשר. תמיד מתייעצים ותמיד עוזרים אחד לשני בכל דרך אפשרית. העיצה שהוא נתן לי היא על סמך זה שהוא ראה שהבחור מפתח רגשות אבל מסרב להודות בהם ומוכן להגדיר את הקשר בינינו כידידות בלבד אבל מתנהג כמו בן זוג ולכן הוא אמר לי שיהיה טוב אם אעלם לו מהשטח לכמה ימים כדי שהוא יבין שהוא באמת מפתח רגשות ויסכים להודות בזה. והאמת שהוא די צדק. כי הבחור באמת הראה שאכפת לו והוא מקנא (אם אתה רוצה להיות רק ידיד מה יש לך לקנא) והוא רוצה יותר.... אבל לא מוכן להתחייב!!! (כי אני כמובן נשברתי ודברתי איתו אחרי יום). בקיצור, זה כנראה סיפור של אגו. בחור שרוצה אותי אבל לא מוכן להתחייב. רוצה שאהיה זמינה לו, שאצא איתו ואבלה איתו אבל לא מוכן להגיד שהוא רוצה אותי... וחבל! זה לא שיש לי אגו. ואני בחורה טובה שבאמת לא משחקת משחקים (עובדה שלא החזקתי מעמד יותר מיום) וכל מה שרציתי שיהיה לי ולו טוב אבל יש לי גם כבוד ואני לא מחפשת מישהו שרוצה אותי ולא מוכן להודות בגלל האגו :((((
מקווה שעכשיו הסברתי נכון

LoveBeing

New member
תראי את הסרט "ידידים פלוס"- אולי הוא יעזור..

לפעמים סרטים עוזרים לנו להבין את עצמנו והרגשות שלנו..

צריך להסתכל על הסיפור שלנו מזווית אחרת כדי ללמוד על עצמנו...
ולראות את מה שמשום מה לא ראינו ממקודם...
בהצלחה!
אם רצית קשר של מין- היית מנהלת קשר של שבוע.

למה למרוח את זה חודשים? בשביל המין? כי אין סקס אז לוקחים מה שיש עד שיהיה מישהו?! מה אני אגיד לך, שניכם בתוך הטעות, ילדותיים.
נעלמת לו יומיים ואת מתייעצת עם אקס (?!?!), מה אקס יכול לייעץ אם הוא אקס?!
רגשות זה מקום אחר ממה שאת מתארת.
לך כנראה נוח איתו אבל לא נשמע שיש רגש כי את מדברת על הקשר הזה בניכור, בזרות מסויימת.
וכשיש דגש מדברים אחרת.
לי יש הרגשה שאת מפתחת משהו שלא תיכנת בלי על קשר אליו. הייתי מציעה לך להפסיק את הקשר הזה המקום לדחק ברגשות של אנשים.
תתבגרי.

HH husa

New member
כל אחד מפגין רגשות ומתנהג רגשית אחרת

"רגשות זה מקום אחר ממה שאת מתארת" אצלך אולי.
"וכשיש דגש מדברים אחרת" זו לא הכללה עבור אנשים עם התנהגות רגשית שונה משלך ?

לא חמוד, כשיש רגש- לא מדברים על הקשר כדבר

זר ומנוכר ובטח לא כ"משחק".

חוץ מזה, היא באיזה סרט הוליוודי שהוא ישכח ויאהב אותה יותר מהאקסית, אחרת איזו סיבה יש לה להשאר בקשר שהוא....ריבאונד סך הכל?!

יש שם משחק של רגשות, ומשנודע לו/לה שיש קצת יותר, אז הכניסו את זה לקטגוריית "רגש".

neros69

New member
חבל

שאת מגיבה ככה.
מה שכתבתי כתבתי מתוך כאב!
אני מאוהבת בבחור והוא לא מוכן להראות לי את הרגשות שלו למרות שלדעתי יש לו. מכיון שאני לא בחורה מתוחכמת שיודעת איך לשחק בגבר והאקס שלי כן אז הלכתי להתייעץ איתו. חשבתי שהוא יוכל לעזור לי להסביר לבחור שאם הוא לא יראה מה הוא מרגיש אז הוא יאבד אותי... אני כל כך לא אחת שמשחקת באנשים!! אני עד היום זוכרת בחור שיצאתי איתו פעם אחת בלבד ולא התאים לי וחתכתי והוא סבל מזה למרות שלא הייתה לי כל כוונה לפגוע בו אז חבל שאת שופטת מהר מידי:(((

sani48

New member
כן,עשית טעות

אני מניח שהסיבה שלא רצית לפתח רגשות בהתחלה,זה כי חששת להיפגע(להיות ריבאונד שלו)ואולי גם ניפגעת בעבר הרבה,אז גם יש לך פחד מלהיות בזוגיות,אבל במקום לברוח היית צריכה לתת לזה צ'אנס,כי לפי מה שתיארת יש לו כן עיניין בך.
להיתיעץ עם האקס שלך לגבי גברים,זה מיותר לגמרי,קשה לי להאמין שהוא יכול לענות לך בצורה אובקטיבית,ועל כל מיקרה העצות שלו סתם פוגעות בך,משחקים זה משהו שמתאים לאנשים חסרי ביטחון,ובסופו של הם סתם פוגעים בעצמם,אני לא חושב שזה מאוחר מדי לשנות את המצב,תגידי לו שעשית את זה כי חששת להיפגע,והיית מבולבלת,תזמיני אותו לשוחח איתך פנים מול פנים,ותשאלי מה באמת הוא רוצה,תיהי גם את כנה איתו,ותגידי לו הכול בצורה ישירה,אם באמת פיתחת אליו רגשות,את לא תכלי להיות ידידה/יזיזה שלו,כי זה רק יגרום לך סבל בסופו של דבר,אז תחשבי טוב טוב מה את רוצה לפני שאת מדברת איתו,שהפעם הוא יבין את הראש שלך,וגם את שלו,במידה ואתם חוזרים להיות בקשר,מציע לך לעשות הפעם דברים בקצב איטי יותר,כמו שהוא אמר לך פעם,לא הכול צריך לבוא בקלות,צריך להתאמץ,כל טוב,בהצלחה

neros69

New member
היי

תודה לך על תגובתך.
זה נחמד שיש תגובה פחות קוטלת ונושכת.
הבנת את התמונה יותר טוב מרוב האחרים כאן.
כל המטרה שלי בסיפור הייתה שהוא יחשוף את הרגשות שהוא מרגיש כדי שנוכל להמשיך הלאה ולא אהיה בשבילו פשוט מישהי זמינה מתי שמתחשק לו... כנראה שזה לא יקרה בגלל שלי אין כוח למשחקים כאלה ואני גם לא יודעת לשחק אותם. אף פעם לא הייתי בחורה "מתוחכמת" עם גברים. תמיד חשפתי את הרגשות שלי ובדרך כלל אני זאת שמשקיעה ונותנת את הנשמה. לא רציתי שגם הקשר הזה יהיה ככה. רציתי שהוא יבין שאם הוא רוצה אותי הוא לא יכול לשחק איתי: מצד אחד להיות איתי כמו בן זוג לכל דבר ומצד שני לא להחשיב אותי כבת זוג. אני חושבת שזה לגיטימי לבקש התנהגות ויחס של כבוד:(((
ד.א לגבי האקס- הוא קלט נכון מאוד את התמונה וכל העצות שלו היו נכונות. הבעיה שאני לא יודעת לשחק משחקים ונשברתי מהר מאוד אז הבחור שוב חזר ליחס הקודם של מצד אחד יחסים של בני זוג ומצד שני לא מוכן לתת כותרת של בני זוג...

sani48

New member
תקשיבי נשמה יפה

קודם כל,בעיני משחקים זה אף פעם לא הפיתרון לכלום,את רוצה שהיה שינוי בחיים שלך עם גברים?שיתחילו להעריך אותך?תלמדי להציב יותר גבולות,גם לעצמך,וגם לאחרים(וזה שאת בורחת ואחרי כמה ימים חוזרת,זה לא ישנה כלום,להפך,זה מראה שאת לא עומדת על מה שאת אומרת),חוץ מזה, אם ניפגעת הרבה בעבר ,למה את מתחילה איתו מערכת יחסים של רק בשביל הכיף?הרי את לא בנויה לזה,את מפתחת אחרי זה רגשות,וברגע שאת מתחילה קשר בצורה שכזו,יהיה לו מאוד קשה להעריך אותך אחרי זה,אז התחלת בצורה לא טובה,אחרי זה החלטת לנסות לעשות שינוי,ואמרת לו שאת צריכה הפסקה ,אז אם כבר עשית את הצד הזה של ההפסקה,אז למה לפני שחזרתם להיות בקשר לא הצבת גבולות יותר ברורות?אין לך פה?את פוחדת להגיד מה שאת מרגישה?איך את רוצה שיהיה שינוי אם את לא נילחמת בשביל לשנות משהו?אני מציע לך להיות פתוחה לגמרי איתו,תגידי לו שאת לא מוכנה להיסתפק בפירורים שהוא זורק לך,את צריכה מישהו רציני,ומגיע לך הרבה יותר מזה,ואם הוא לא באמת מעונייך בך למשהו רציני,שיהיה הוגן וישחרר אותך לדרכך,על תשמרי כלום בלב,תתפוצצי עליו אם צריך,תאמיני לי,שהוא רק יעריך את הכנות שלך,ואז יעשה את החושבים שלו,ודרך אגב,גם אם הוא יתן לך כותרת שאתם זוג(כמו שרשמת שאת רוצה),זה לא מעיד על כלום,רק היחס שלו אליך יעיד על הרצונות שלו באמת,אם הוא יתן לך תחושת ביטחון שהוא באמת רוצה אותך,ולא נימצא איתך רק מתוך נוחות,אז את כבר תרגישי את זה לבד,בלי הצהרות מצידו,אם לא יהיה שום שינוי,אז תחתכי ממנו לגמרי,על תשרפי עליו עוד זמן ואנרגיה,כי בזמן הזה את יכולה להכיר אנשים שכן יהיה לך סיכוי למשהו רציני איתם שיהיה המון בצלחה,ואם את צריכה משהו,אנחנו תמיד פה בשבילך

neros69

New member
היי סאני

תודה על התגובה.
באמת עשיתי את מה שאמרת (לפני שראיתי את זה) והוא היה מספיק הוגן כדי לשחרר אותי. אני יודעת שעשיתי טעות ואני מקווה ללמוד ממנה. למעשה כל הקשר הזה היה טעות!
האמת היא שלא הייתי בקשר כבר יותר מידי שנים והבטחון שלי ברצפה... כל מה שכתבת לי נכון ואני בהחלט צריכה להשקיע בעצמי ולא בקשר. הבעיה שבגלל כל ה"דפיקות" שבי אני כנראה לא מאמינה שאני יכולה למצוא מישהו נורמלי ומפה מתחילות השגיאות. אני מודה לך שניסית לעזור ואמרת באמת הרבה דברים חשובים... חבל שהחיים קצת יותר מורכבים מעיצות (חשובות ונכונות ככל שיהיו) מעל דפי האתר.
שוב מודה לך ומאחלת לך הכי טוב שאפשר. גרמתי לי הקלה מסויימת ועל כך נותר לי רק להודות!

sani48

New member
אני בטוח

שאת יכולה למצוא מישהו נורמאלי,כי התחושה שלי אומרת שאת מותק של בן אדם,ואין שום סיבה שבעולם שלא תמצאי,זה שניפגעת כל כך הרבה בעבר,זה כניראה כי עשית בחירות שגויות לגבי הגברים שהיית איתם,תנסי הפעם לצאת עם סוג שונה של אנשים,אז יהיה לך הרבה יותר צאנס לקבל את גמולך,חשוב שתרחיבי את האופקים ולא תלכי כל הזמן באותה דרך,שמובילה אותך כל פעם לאותו סוף,תודה על האיחולים
,אני מאחל גם לך את כל האושר שבעולם,ושיהיה המון בהצלחה

Megie

New member
לא עשית שום דבר נורא!

הדבר הבעייתי היחיד-הוא שיש מצב שתהווי 'ריבאונד' עבורו..
אם הוא סיים קשר ונשאר עם לב שבור, אז יש מצב שאת פשוט שם והשמות חיבה מועתקים ממנה אליך.. ופה הבעיה היחידה..שאולי את עלולה להיפגע ממנו.. כמו שניתקת את הקשר-את יכולה לחדש אותו.. כמו שנעלמת ליומיים-הוא יכל ליזום.. פשוט תחשבי אם יש סיכוי שבאמת יתפתח רגש מצידו-כשהוא עדיין פגוע מקשר קודם.
בהצלחה

neros69

New member
היי מגי

תודה רבה לך על תגובך. שמחתי לקרא אותה כי המילים שנכתבו פה די הכאיבו לי. משום מה אף אחד לא הבין בכלל על מה דברתי.
האמת שיש לי רגשות כלפי הבחור ואני באמת חוששת להפגע. אחרי הכל למרות שהוא מראה שהוא מפתח רגשות הוא מסרב לחשוף אותם (גם כשאני אמרתי לו שאני מתחילה לפתח רגשות) וזה גרם לי לחשוד שאכן אני פשוט זמינה בשבילו או שלמרות שיש לו רגשות האגו שלו לא יתן לו להראות ואני באמת לא בנויה לעוד שברון לב!
האנשים פה די יאשו אותי כי סך הכל די התאהבתי בבחור ואני לא ממש יודעת איך לגרום לו לעשות צעד נוסף. זה הכל...
שוב תודה:)

למעלה