אני משתגעת מהם...

lital1975

New member
אני משתגעת מהם...

אמנם הבעיה שלי לא מתמקדת רק בחמותי אלא גם בבעלה אבל אני לא יודעת לאן לפנות חוץ מאשר לפורום הזה... אני כבר נואשת מהם ומהטמטום והטפשות שלהם והקמצנות החולנית שלהם. זה לא שאני תופסת מעצמי כ - high society אבל הם פשוט נחותים ולא מתחברים להווה (נשארו בהודו, בעבר...). חוץ מזה, הם כל כך לא יודעים לאהוב. מילא אני , אבל הנכד שלהם...? אני אסביר לכם: סתם למשל, כשעברתי ניתוח הם הגיעו לביה"ח ואפילו לא הביאו סוכריה איתם (סתם בכדי להקצין), אח"כ ילדתי והם הגיעו וגם לא הביאו כלום לא לי ואפילו לא לתינוק. כיום הוא בן 10 חודשים ועד היום הם הביאו לו מתנה רק פעם אחת - בברית. מאז - כלום. קמצנים בכיס וגם בלב. למשל, הם גרים איתנו באותה עיר ובקושי באים לבקר. לא שזה מפריע לי ואני מתגעגעת אליהם במיוחד... אבל דחיל רבאק, יש לכם נכד, תינוק, ואתם לא מרגישים אליו געגועים??? מה, אתם כאלה עסוקים??? האבא לא עובד והאמא אמנם עובדת כרגע , אבל גם כשהיא לא עבדה הם לא הגיעו.... שלא לדבר על זה שהם אף פעם לא מנשקים אותו. אני למשל, איך שאני רואה ילד אני ישר קופצת עליו. איך אפשר שלא?? חמותי מעולם לא שלחה לי סיר אוכל. הדבר היחיד שהיא עשתה זה להזמין את עצמה ואת שאר בני משפחתה אלי , לארוחה, כשאני בהריון, כתוצאה מהפריית מבחנה, ועוד במיוחד בתקופה שבה הרגשתי ממש גרוע! זה לא חוסר התחשבות משווע? גם עכשיו, בחנוכה, שזה חג החנוכה הראשון שלו, אפילו דמי חנוכה לא קיבל מהם. ממש גועליים. ושלא תחשבו שהם כאלה עניים! פשוט קמצנים. שומרים על הגרוש. אני מבקשת שלא תחשבו שאני רודפת בצע, ושתדעו שבכל מקרה גם אם הילד מקבל כסף במתנה, הכל נשמר עבורו. אנחנו לא נוגעים בזה. פשוט, מרגיז אותי שאין בהם נכונות לתת, להעניק. כלום. עוד משהו, אתמול הם ישבו פה, בסלון, ואמא שלו, הדוחה הזו, יושבת ומחטטת באף. אני חטפתי קריז. בכוונה נעצתי בה מבטים. שתרגיש שלא בנוח. שתתפדח פעם אחת ולתמיד (זו לא הפעם הראשונה...) זרקתי את כל הכיבוד לאחר שהם הלכו וקירצפתי את הכלים (האמת היא, שאני עם הסטריליות שלי כבר רציתי לזרוק את הכוס שלה לפח האשפה, אך בעלי, שיחיה, פינה לי את הכוסות למטבח ואז לא ידעתי איזו כוס הייתה שלה). חוץ מזה, עוד דבר שמרגיז אותי (ויש עוד הרבה) זה שהיא מדברת בהודית בנוכחותי ואני, מה לעשות, לא מבינה כלום. וכבר הערנו להם פעם וכלום. היא בשלה. כזו מגעילה. כולם אומרים לי: "אבל ידעת שהם כאלה לפני שהתחתנת" וזה אוכל אותי עוד יותר!!! כי אני יודעת שבאיזה שהוא מקום אני הבאתי את זה על עצמי ואין לי את היכולות להתמודד עם זה. ואני, בטפשותי, עדיין מצפה באיזשהוא מקום, כל פעם מחדש. ושוב מתבדה.

lital1975

New member
רציתי להוסיף

ולומר, שאני כל כך משתדלת איתם וכל כך עושה מאמצים לבלוע את הצפרדע ולשתוק ולהיות אליהם נחמדה אבל הם פשוט בשלהם. סתם לדוג' לפני שבועיים אפיתי רוגלך ולקחנו להם צלחת. מה עשתה הפוסטמה?? אחרינו הגיעה המשפחה של החתן שלה, והיא ברוב חוצפתה, הגישה להם את כל מה שהבאתי. וזה לא שלא היה לה מה להגיש. השולחן היה גדוש (היא יודעת לנסות למצוא חן בעיני מי שבא לה ומי ששווה לה למצוא חן בעיניו). למשל, לגבי המשפחה שלי, אני יודעת שהיא לא סובלת אותם. כשאמא שלי והיא נפגשות, אמא שלי כל כך משתדלת, מדברת איתה, צוחקת איתה, והיא, הפוסטמה, רק עושה פרצופים, שותקת, וממשיכה לדבר עם הבנות שלה בהודית. בנוכחות כולם. היא גם כל הזמן מנסה לקחת את הילד שלנו אליה, שהיא תחזיק אותו, שהוא יהיה בבעלותה בזמן שאמא שלי בסביבה, או אפילו אחותי. אני יודעת שהיא בוחנת אותי כל הזמן - היא אפילו יודעת מה אכלתי ומה לא, וכמה. אנחנו כל כך שונים מהם, שזה פשוט הורס אותי. וחוץ מזה היא כזו חסרת טאקט - לילה אחד פינו את התינוק שלנו לבי"ח באמבולנס, ואני בכיתי כמובן. ונחשו מה, כל מה שהיה לה להגיד לי זה שהחלב שלי יהיה מר אם אני אבכה. זה מה שעניין אותה. לא חלילה, לחבק, לתת יד, לתמוך. זה מוקצה!!! אסור!!!

ניני5

New member
lital1975 , הלואי והייתה לי חמות

וחמיה כמו שלך. חיי היו הרבה יותר קלים. מדוע את צריכה להפגש איתם? מדוע הם חייבים ל"אהוב" את הנכד? אולי הם גם לא מתים על הבן שלהם? אולי הם אפילו שמחים שהוא התחתן סוף סוף וירד מהראש שלהם. אולי הם כועסים עליו שלא התחתן עם הודית? והם מחזירים לו בזה שהם פוגעים בך. אז ככה. עשו מחקר ומצאו שסבים מצד האב אוהבים פחות את הנכדים מאשר סבים מצד האם. אני לא יודעת מה הסיבה אבל ככה זה ברוב המקרים. תסתפקי באהבת הוריך, ואל תנסי להשוות. ושגם אמך לא תחתחנן אל חמותך. אפילו אפשר ליצור סיטואציה שהם בכלל לא יפגשו. שזה ממש עדיף. לא דוחסים אנשים שונים שלא בחרו זה את זה למשפחה גדולה ואוהבת, זה לא הולך. אולי חמותך לא ממש אוהבת אותך, וגם מראה לך? מה לעשות? לא כל מי שמתחתן עם הבן אוטומטית נאהב ע"י החמות. גם אני לא מתה על כלתי, היא טיפוס סחטני ומשעמם. אז אני לא מתקשרת במשך השבוע. הבן שלי מתקשר רק כשהוא בנסיעות, ונמצא לבד. שיטה עוקפת כלה. יכול להיות שהיא עושה לו סצינות קנאה, מי יודע. הם מגיעים אלי כל שבת לצהרים עם 3 אינדיאנים, לי זה אפילו יותר מדי ואני שוקלת להוריד את המינון לפעם בשבועיים. אני עדיין לא יודעת איך לעשות את זה מבלי שהבן שלי יעלב. כי הוא חושב שאולי אני לא אוהבת את הנכדים וזה כאילו אני לא אוהבת אותו. שזה ממש שטות. אבל ככה הוא מרגיש. אני קצת זהירה. תשאלי את עצמך מדוע את חייבת להתיות חלק מהמשפחה ההודית כשאת ממש לא מתאימה למנטליות שלהם. להם יש קודים אחרים של מה זה לאהוב. לא צריך לחנוק תינוק בנשיקות בכדי שהוא יבין שאוהבים אותו. אולי לחמותך יותר נוח לדבר בשפה ההודית. אולי את תלמדי הודית. זה יכול לקרב אתכן. אם כי אני רואה שאת לא ממש מתה עליה, אז לא נראה לי שתעשי את זה. אולי המשפחה של בעלך הם קמצנים. אבל הפזרנות שאני רואה אצל בני וכלתי עוברת כל גבול. כמויות הצעצועים והמשחקים יכולים לפרנס חנות בינונית, וככה גם כמות הבגדים, וזה ל3 בנים. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתה להם גם בת. כשהבן שלי מתלונן שהוא במינוס, ושההורים של החברים עוזרים להם. אני אומרת לו שיפסיק לקנות משחקים, ובגדים. ושההורים של החברים יתנו להם מצידי גם את מגדל דיזנגוף במתנה, זה לא מעניין אותי. אני נותנת מה שאני יכולה וחושבת לנכון. אני לא קמצנית, אבל אני נותנת בהיגיון. בעלי ממש מתפוצץ כשהוא שומע את זה, כי שניהם מרויחים יחד 20 אלך נקי.. ואנחנו זוג פנסיונרים. כזאת סחטנות שזה מגעיל. פשוט נורא. לכן אני לא אוהבת להיות בחברתם. ואולי גם הנכדים סובלים. אבל לא איכפת לי. כשהם יגדלו אולי יבואו אלי בעצמם, ואם לא אז לא. אל תרגישי בודדה, אל תשווי עם אף אחד אל תלשבישי עליהם דברים שהם כאילו צריכים לעשות, ולא עושים. הם חיים עדין את הודו וככה מתנהגים בהודו. אל תזמיני אותם, וכשהם יבואו ברוך הבא בגלל הכבוד. אל תכיני להם כלום. יש להם את המאכלים שלהם. והם לא מתים על מאכלים אחרים. אל תעשי מפגשים עם הוריך. הם לא החברים שלהם. אל תצפי למשהו מהם ולא תתאכזבי. כפיש?

פחות או יותר מוכר מאוד...

תראי גם אצלי חמיי לא באים לבקר ולא מביעים התעניינות מיוחדת. כל מה שמעניין אותם זה אם אנחנו עובדים ואם אנחנו באים לשישי. כל נשאר פשוט לא מעניין אותם. בקשר לילד שלך תאמיני לי שכשהוא יגדל הוא ידע בעצמו איזה סבתא אוהבת אותו ואיזה לא. אי אפשר לעבוד על ילדים. זה שהם לא מביאים כלום,נכון זה נורא מעצבן ואפילו פוגע אבל באמת תעבירי את זה תחליקי. אני יודעת שנורא קל לומר אבל זה באמת הפתרון היחיד. בקשר לזה שהיא מדברת בשפה אחרת- פה אל תוותרי. שבעלך ידגיש לה מאה אלף פעם שזה לא מנומס ואתם מסרבים להתנהגות כזאת. מחזיקה לך אצבעות.

שש שבע

New member
תגידי תודה, תודה לאלוקים על המתנה

הנהדרת. זו פשוט מתנה, תאמיני לי לו היו באים כל יום לבקר, היית מקיאה מהם, זה הדבר הכי קרוב לבעל יתום, מה שהתחתנת, אז ראי זאת באור ח י ו בי

ראשית, קבלי ../images/Emo24.gifענקי

דבר שני, גם אני בדעה, שאת צריכה לשמוח שהם "בקושי באים לבקר".

אהלן, חיבוק ממני גם אפשר יש מקום

ליודעת מה להגיד לך,
ליודעת מה עושים , תנסי ככה כמה שפחות שהדברים יגעו בך.

למעלה