אני משתגעת מגעגועים!

אני משתגעת מגעגועים!

שבוע ויומיים לא ראיתי אותו! זה הכי הרבה זמן שלא ראיתי אותו, בכללי הוא יוצא 21 ולבינתיים פעם בשבוע הוא יצא בשבילי לאפטר, יאלה מה עושים בזמן שהוא לא פה? הוא גם בקושי יכול לדבר איתי בטלפון... תנו עצות שיקלו על שתינו בזמן הגעגועים, שתפו מה אתן עושות בזמן שהוא לא פה?

מבינה אותך.. זה קשה :(

אבל תכלס אין מה לעשות ככה זה שהחייל סוגר הרבה. אני מציעה לך להעסיק את עצמך כמה שאת יכולה, להיות עם אנשים (תמיד)- חברות/משפחה לא משנה מי. תעסיקי את עצמך גם בדברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב- סרט/ספר/ספורט/שופינג דברים כאלה. זה קשה אבל שווה את זה- תמיד תזכרי את זה!

מה עושים עם החרמנות?

הגעגועים הופכים לחרמנות וזה מעצבן מאוד... אמלה מאוד קשה להיות חרמנית ולדעת שיש לך עם מי ואת צריכה להתאפק, כואב...

לא יודעת אם אני אמורה לענות , אבל בתכלס עוזרת

החרמנות ? , הוא גם מתאפק תאמיני לי , והוא סובל הרבה יותר ממך. וכואב ומציק והכל . אבל בתכלס? תחשבי על זה שעוד שבוע/שבועיים את תראי אותו וזהו. דבר אחד אני יכולה להיות בטוחה ולהגיד לך - הגעגועים/החרמנות האלה , שווים את הזמן שתחכי לו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזוכרת את זה..

כרגע אין לי חבר.. אבל אני עדיין בקשר טוב עם החבר לשעבר שנפרדנו לפני כמעט 4 חודשים. הוא קרבי ביציאות של שבועיים-שלושה.. את פשוט צריכה להתמקד בדברים שאת לא יכולה לעשות שהוא נמצא ליידך. זאת אומרת תחביבים, לראות סדרות שאת אוהבת, ללכת למקומות שאת אוהבת, להיות עם חברות/חברים שלך שהוא לא מכיר או לא יוצא איתם, עבודה.. וכו'.

לא מאמינה שזה קרה!

הוא יצא באמצע הלילה ופגש חבר ואז דיבר איתי שהוא כבר בא אליי ואז הקפיצו אותו חזרה לבסיס! התחלתי לבכות לו בטלפון ומה שבטוח שלו יותר קשה. ההורים שלי בחו"ל ואני הולכת להיות שבת לבד! כל החברים שלי גרים רחוק ממני ובלי רכב וניסיתי לדבר עם חברות שיבואו אליי והן לא יכולות, נשבעת לכם התפלחו לי כבר מחשבות על פרידה ממנו... אבל זה לא הוגן מצידי! עזרה? איך להעביר את השבת הזאת?

אני הולכת לחברה

חייבת להעסיק את עצמי כמה שיותר! אתמול יצאתי ושתיתי מלא והקאתי כניסיתי לשכוח את הגעגועים ובכיתי מלא במסיבה... כנראה שאני עדין לא יודעת איך מתמודדים עם געגועים...

DeadlyRose

New member
גם אני איתך באותה הסירה,

וכמו שאמרו לי- באמת תעסיקי את עצמך. צאי לבלות עם חברים, תעשי דברים שאת אוהבת, כל דבר שיגרום לך לחשוב על הגעגועים פחות... וכשתיפגשו, את תראי כמה שהכל היה שווה את זה

למעלה