אני משער שידעתם ש...

zoophisto

New member
אני משער שידעתם ש...

הי פייב עשו גירסה של לחץ בזמנם, דווקא די טובה אהבתי אותה ועוד חשבתי שזה שלהם באותו זמן עד שאחי גילה לי שזה של ברי (הייתי בן 12 אולי אז לא נחשב :)

Vdrums

New member
לא ואני אישית לא הייתי רוצה לשמוע

היי פייב רקובים.

zoophisto

New member
לא השוותי אותם לברי

אבל הגירסא מעולה מי שרוצה יש לי

אביavi2

New member
כמובן שמכירים, אבל החידוש חלש

יחסית למקור... בכלל, יש לי תיאוריה ש 90 אחוז מהחידושים (גם לועזי וגם עברי), הם פחות טובים מהמקור. יום מאושר...

ומה עם עוד חוזר הניגון? הוא אחד

מהשירים הכי מוכרים ואהובים של ברי! ומה עם WISKI IN THE JARAW (אם כתבתי נכון) של מטאליקה? ובכלל כל ה-GARAGE INC שהחידושים שבו הרבה יותר טובים משירי המקור! ומה עם משיח לא בא?

אביavi2

New member
תכל'ס, אנ'לא מכיר את כל מה שכתבת,

חוץ ממחכים למשיח, ואין לי בכלל ספק שהמקור יותר טוב, עם כל הכבוד לברי. (גם עיר מקלט לדעתי יותר טוב בביצוע של אהוד בנאי). וסליחה על הבורות לגבי כל השאר... =)

Vdrums

New member
ג'יימס, אין מה להשוות בין

חידושים של מטאליקה לכל מיני שירים, לבין היי פייב הרקובים...

giba70

New member
היי פייב, ביי פייב! ../images/Emo6.gif

זה בערך מה שיש לי לומר עליהם...

ofirmoon

New member
חטא חמור

להזכיר את היי פייב בפורום של ברי סחרוף.......לזרוק את הבחור הזה מהפורום

zoophisto

New member
אולי גם תזרוק אותי לכלא?

לא זוכר מתי אמרתי שאני מעריץ של היי פייב או משהו, פשוט הזכרתי שהם עשו קאבר לשיר של ברי לחץ והקאבר היה אחלה לא רע בכלל אתם מוזמנים להקשיב!

ofirmoon

New member
חס וחלילה

לא עד כדי כך , אבל בכל אופן אל תזכיר את השם היי פייב בפורום ברי סחרוף כי הם כ"כ גרועים שהם לא יכולים לעשות קאבר יפה.........אל תתבאס

inflatable

New member
הם לא כל כך גרועים

באמת שלא, וגם הקאוור לא כל כך גרוע... היי פייב הם אפילו להקה מצויינת, בשביל מי שאוהב את הסגנון, כמו שבריטני היא אחלה של זמרת, ואפילו אייל גולם הוא זמר בן זונה, בכל תלוי במי מקשיב ומה מחפשים בזמר. ובקשר להיי פייב, אפילו אני שאני ממש שונא פופ (חוץ מבריט-פופ ופאוור-פופ) חייב להודות שיש לי את הדיסק שלהם עם השיר המדובר, ושזה לא כזה דיסק גרוע, נכון, הם לא ברי, אבל יחסית לסגנון מוסיקה שלהם הם לא רעים

zoophisto

New member
לאופיר מון

אתה כתבת "היי פייב" בפורום גם בהודעה שלך! תסולק לאלתר

אייל גולם../images/Emo70.gif חחחח חזק ../images/Emo9.gif

אייל גולן - אייל גולם! זה היה חזק
אמממ בקשר להיי פייב ולביצוע שלהם ללחץ בתור מי ששמע את הביצוע אני חייב לומר שיחסית לקאברים הוא יצא בכלל לא רע ישנו המכור שאני חשוב שאין שני לו ואם נתקע על זה שניה, הוא למעשה כלל לא המקור
מי שמכיר את מינימל והעבר שלהם והתהליכים שהם עברו וקצת מכיר לעומק את הלהקה או ששמע במקרה ודאי יודע שלחץ במקור נכתה למען מינימל ברי תרגם אותו וביצע אותו בהכל או כלום
לגבי הסקילה והתליה שהצעתם פה לחובבי ההי פייב חברים! ראבק! מה קורה לכם? כל אדם והסגנון שהוא אוהב! איש איש באמונתו יחייה! זה האלף בית שלנו! כמו שאנחנו מכבדים את חברי הפורום הרשמי וכל אדם אחר שמגיע לפורום שלנו גם את היי פייב נכבד גם אם אנחנו לא אוהבים אותם! ולמען האמת יש להם שירים שמסביב למדורה או בטיולים שנתיים או סתם שמתחשק להשטטות אז אפשר לשיר אותם! בכל אדם יש את הטוב שלו בכל להקה יש את הטוב שבה רק תעמיקו ותשכילו

למעלה